• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Kızlar yarın iftara kayınvalidemlere davetliyiz :16: Ne götürmek icap eder benim aklımda dondurma var ama size de danışayım dedim:26:

oo demek yarın yemektesiniz ne güzel :16: bakalım neler yapacaklar size :23:
tatlılı dondurma iyi olur yada sen kendin sütlü tatlı yapıp götürsen..tatlı benden dersin, ekstra bi tatlı yapmaz kayınvaliden..
onun yanına da dondurma alırsın birlikte servis edersiniz..:21:

Ahahahah cok hossun ya :52::52:
Yalniz bu aksam brezilyali olmak istemezdim ha
Cok feci ya :52:

ben bu akşam tribundeki brezilya taraftarı olmak istemezdim valla :53: sen dünya kadar para ver stada git takımını izleyecem diye daha 30. dakikada 5 tane gol yemiş olsunlar :53: çok fenaydı yaaa :53::53:

Hadi insaAllah canim
Ya star tv de gıybet konusu isleniyor su an
Ufff aslinda cok yapiyoruz hoc dikkat etmiyoruz
Nabacaz :50:
Su an bunalima girdim :50:

onu hepimiz yapıyoruz canım yaa, biraz kendimizi rahatlatmak için biraz da genlerimiz de var sanırım hep yapıyoruz :50: Rabbim kötü niyetli olmadıgımı biliyordur, affediyordur diye umuyorum ben :26:

Bu arada sabah namazini hemen ezanla kilmamak gerekiyormuş
Biraz daha bekleyince (40dk kadar) namaz vakti giriyormuş :31:

enee ben o arada 2 bölüm dizi izlerim o zaman :27:

onu hepimiz yapıyoruz canım yaa, biraz kendimizi rahatlatmak için biraz da genlerimiz de var sanırım hep yapıyoruz :50: Rabbim kötü niyetli olmadıgımı biliyordur, affediyordur diye umuyorum ben :26:

enee ben o arada 2 bölüm dizi izlerim o zaman :27:

Kul hakkı oldugu icin sıkıntı iste Rabbimiz affedici de kul hakkını helal etmezse ne edecez :27::27:
Her tanidigim insandan tek tek helallik almam lazım he :27:

Hangi diziyi izliyorsun :)

Kul hakkı oldugu icin sıkıntı iste Rabbimiz affedici de kul hakkını helal etmezse ne edecez :27::27:
Her tanidigim insandan tek tek helallik almam lazım he :27:

Hangi diziyi izliyorsun :)

ya kendimi rahatlatmak için konuşuyorsam arkasından neden kul hakkı olsun ki :44: off karışık işler bu işler :41:

friends izliyorum canım ben, 3 4 haftada 6. sezona başladım :27:

Back
X