- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #12.561
max 3 gün oldu şimdiye kadar, bakalım bu sefer ki ne kadar sürer
hem o dayanamaz bilirim![]()
hee dayanamayan o oluyorsa devam et o zaman arkandayım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
max 3 gün oldu şimdiye kadar, bakalım bu sefer ki ne kadar sürer
hem o dayanamaz bilirim![]()
hee dayanamayan o oluyorsa devam et o zaman arkandayım![]()
bazen ters tepebiliyor![]()
hee sen daha iyi bilirsin o zaman ben şimdi boşuna da gaz vermeyim sana![]()
boşver canım yaa cerenle benim kaderim aynı, onun sözlüsüyle benimki huy ikizi sanırım, değişmeyeceklerine göre alışmak zorundayız![]()
huy üçüzünüz bendeydi ben sepetledimsizinkiler inşallah zamanla iyi yönde huy ikizi olurlar
![]()
inşallah şekerim de pek sanmıyorum valla sevmesem iki dakika durmam o kadar diyorum bazen beni delirtiyor
bence sen huy üçünüzü bul bize katıl bizimkilerin değişeceği yok :84:
yok yaa bulmam huy üçüzü falanmukemmel adamı bulacam ben
![]()
![]()
hahhaa görürsem söylerim öyle bi dünya yok![]()
hiç moral verici konuşmuyorsun ama![]()
![]()
ayy kıyamam sana sen inş en mükemmelini bulucaksın valla diyorum
ama arıza çıkıyor illa ki![]()
o da bişey mi benimki ailelerin yanında benimle konuşmuyor bile, sallamıyor gibi uyuz sankiçekiniyormuş bildiğin küs gibi oluyor, misal diyorum çay doldurayım mı kafasını çeviriyor kaş göz işaretiyle anlaşıyor benle..arızalı
kavga ettik de dün acayip sinirliyim ona şuan
canım aynı kalas bende de var ne hediye alır ne dediğim bişeyi getirir..
ama kendi bekler benden utanmadan hayatım bana gömlek alsana, tişört alsana der
iftara çıkalım sen ısmarlarsın çalışıyorsun artık diyor çok bekler
o yüzden seni öyle iyi anlıyorum ki birebir aynı şeyleri yaşıyoruz canım, takma diyeceğim ama olmuyor![]()
arızası çıksın canım o kadarı bende de var sorun olmazarıza olunca geri iadesi de mumkun mu
![]()
Ay canım seninki benimkinden daha betermişBana ailesinin yanında takılır falan sarılır eder sadece aşkım diyemiyor:26:
Almıyor benden de beklemiyor en azından canım alma hediye falan beraber bakar alırız diyor bir an halime şükrettim ben:26: Neden kavga ettiniz ki:26:
Ah be gülüm bi saatten sonra geri dönüş de olmuyor maalesef
yaa beterin beteri var bende bişey almayı bıraktım ona beğenmiyor da çünkü
benim ailemden çekiniyor belli..ben onlara tek gittiğimde annesi babasının yanında bana da takılmıştı hayatım falanlı konuştu hatta ben utanmıştım
aman ne bileyim şu asabi ve inat huyunu bi yontsam![]()
Ah be gülüm bi saatten sonra geri dönüş de olmuyor maalesef![]()
Canım yontulacağını pek sanmam benim sözlüm de çok inatçı sinirli asabi bir anda parlıyor o huy değişmez.. Çok çok az bir ihtimalle bir level atlarlar sadece ama o da pek mümkün değil.. Olduğu gibi kabul ettik biz artık yapacak birşey yok:26:
bence begenmedigimizde geri dönderip bi üst modeliyle değiştirmeliyiz, çok süper olmaz mıydı o zaman![]()
bence de değişmezler, bendeki de bi umut işte
hemen parlayıp sinirleniyor ya uyuz oluyorum, insan biraz naz çeker anlayışılı olur
aynen tip aynı kalmak kaydıyla, huyların modeli değişseydibiz çok film izliyoruz galiba
![]()
aynen tip aynı kalmak kaydıyla, huyların modeli değişseydibiz çok film izliyoruz galiba
![]()
ASkerde her nazımı suratımı çekerdi canım buraya geldi bir uyardı iki uyardı üçüncüde patladı.. O gün bugündür ne desem yanlış anlıyor surat yapıyorum sanıyor biraz da ben bu hale getirdim sanırım:26:
bugun annemle kiraz mevsimi diye bir dizi var onu izliyoruz, oradaki çocugu gösterdim anneme böyle bir damadın olsa fena mı olur diye, annem diyor ki hep böyle adamları gösteriyorsun ama karşıma çıkardıkların hep çirkindedim senin doğurdugun çirkin ben napayım
![]()
yani ben mumkunse ahaytımdaki tipleri de değiştireyim, uzun boylu geniş omuzlu, yakışıklı güzel gözlü güzel gülüşlü bir adam alayım mumkunse![]()