- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #12.621
hıhımmm :93:
whatsappta yazışıyoruz, telefonda konuşuyoruz, yüzyüze de görüşüyoruz![]()
Genelde ilk kim yazıyor peki ben bu konuda biraz çekiyordum kendimi de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hıhımmm :93:
whatsappta yazışıyoruz, telefonda konuşuyoruz, yüzyüze de görüşüyoruz![]()
Genelde ilk kim yazıyor peki ben bu konuda biraz çekiyordum kendimi de![]()
değişiyor
mesela en son o aradı, ayağımın böyle olduğunu öğrenince, hemen aramış sağolsun![]()
Demek ki onlarda sana değer veriyorSizin de şafak az kaldı gelince düşünüyormusunuz söz falan
![]()
hep öyle gider inşallaaah
valla benimki, bayramdan sonra annem sizinkileri arayıp "hayırlı bi iş için gelmek istiyoruz" dicek diyor ama, bakalımmm![]()
Bana da değişmez gibi geliyor canım mutlaka anlardım sanki birşey olacak olsa :26: BEnim iyiki görümcem var kız başka oluyor ya gidince bana arkadaş daha rahat ediyorum o zamanSeninde eltin olacak
![]()
ya ayrılmaya meraktan degil de benmm için küslük bensiz de yaşayabileccegi anlamına geliyor o yuzden madem bensiz kal bundan sonra diye tribe baglıyorum bentabi sen beni kaale alma, geçmişim başarısız ilişkilerle dolu
![]()
birini bulsa mutlaka anlardım, benm daha ilk haftamızdan duvarımda şarkılar paylaşmaya başlamıştı yani mutlaka yine öyle açıklar verecektirben birini bulana kadar onu takip edecegim, ondan sonra ne hali varsa görsün, ama benden önce mutlu olamasın istiyorum
gerçi böyle de beddua gibi oluyor ama napayım çok sinirliyim halaaa :84:
hep öyle gider inşallaaah
valla benimki, bayramdan sonra annem sizinkileri arayıp "hayırlı bi iş için gelmek istiyoruz" dicek diyor ama, bakalımmm![]()
hadi bakalım canım inşallah her şey olumlu gelişir kavuşursunuz![]()
hadi bakalım canım inşallah her şey olumlu gelişir kavuşursunuz![]()
Canım nasılsıın. Aradı mı ? Son durum ne ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
son durum şu ki öldürücem onu yeminlen
dün hiç aramadı zaten..bende biraz önce msj attım akşam iftardan sonra gelip alıyosun beni konuşacağız dedim..akşam işim var yazdı sadece..
ama kendi bilir ne arar ne sorarım artık çok önemli işlerini icra etsin..
Aaa. Ama işi vardır ya gerçektenn. Düşünme ya. Boşver. Özler arar mesaj atar. Bak geçen gün sevgilimle biz de tartıştık. O mesaj attı atmadm ben. Özleyip atıyo. Atar yani. Elbet özleyecek. Takma kafana. Oluyo böyle durumlar malesef
yokki işi, bugün gündüz çalışıyor 3 de işi bitti biraz önce..sırf dünün inadına yapıyor..
aynen ben adım attım kendisi bilir ne zaman teşrif ederse..
Evet evet. Bekle bakalım biraz. Bi haber alırsan da haber et bana. Merak ediyorum. Tez zamanda düzelir insallah :)
aman olmasın ya eltiler anlaşamazkıskanırım ben onu daha çok severlerse
sende iyi sabırlısın bu konuda canım ben olsam şimdiye onun tüm sosyal ortamlardan yok etmiştim..sinirin bozulmuyor mu onu face de falan görünce
![]()
Hahaha ay canım sende ben gibisinBenim eltim olmayacak ama sözlümün erkek kuzeninin sevgilisi var kv onunla denk geldiğinde bile kıkskanıyorum benden çok sever mi acaba diye
![]()
ama olabilir sonuçta, normalde kıskanç değilim ama kıskanırım heralde çok ilgi gösterirlerseayy ne fenayız ha
![]()
Arada fena olmak iyidirKv o kızla tanıştığında sormuştum sözlüme annen ne dedi beğendimi falan diye güldü önce sonra da benim gelinim daha güzel daha sıcakkanlı demiş benim kv onu söylüyor. kıza olan bütün gıcıklığım gitti tanışayım bağrıma basarım artık sıkıntı yok
![]()
hayır yani iki haftadır görüşmüyoruz, ne işinden bahsediyor
tamam canım haber veririm sana ama uzun sürer ikimizinde inadı tuttu![]()
Allah kızı esirgemiş desene iyi ki beğenmemiş kv
onlarında mı yakınlarda sözü olacak..![]()