• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Allahın sevgili kuluymuş:1::1: Sanmıyorum canım çocuk dha askerde ama yüzük takmışlar kendi aralarında ilişki durumu nişanlı yazıyor hatta bizde bile hala ilişkisi var yazıyor oysa:27::27:

değştirsenize face de sözlü durumuda vardı :27:
bende hiç bi halt yazmıyor korkudan :33:

sende iyi sabırlısın bu konuda canım ben olsam şimdiye onun tüm sosyal ortamlardan yok etmiştim..:ssz:sinirin bozulmuyor mu onu face de falan görünce :41:

ben sinir oluyorum da nefretim sinirimi aşıyor, o benim mutlulugumu görmeden silmeyecem işte :36:

son durum şu ki öldürücem onu yeminlen :47:
dün hiç aramadı zaten..bende biraz önce msj attım akşam iftardan sonra gelip alıyosun beni konuşacağız dedim..akşam işim var yazdı sadece..
ama kendi bilir ne arar ne sorarım artık çok önemli işlerini icra etsin..

sen elinden geleni yaptın şekerim bırak şimdi ne hali varsa görsün :47: ayy iftar saati yaklaştı ya ben sinirlenmeye başladım yine :1::1:

ben sinir oluyorum da nefretim sinirimi aşıyor, o benim mutlulugumu görmeden silmeyecem işte :36:

sen elinden geleni yaptın şekerim bırak şimdi ne hali varsa görsün :47: ayy iftar saati yaklaştı ya ben sinirlenmeye başladım yine :1::1:

arkadaşlarıyla iftara gitmiş facede gördüm..tamam bi bakıma işi varmış doğru ama ölür müsün desen böyle böyle diye:47:
yok canım daha hiç bişey yapmam o kadar da değil :47:

arkadaşlarıyla iftara gitmiş facede gördüm..tamam bi bakıma işi varmış doğru ama ölür müsün desen böyle böyle diye:47:

Ölürler. Sinirlendircekler ya illa :) boşver takılma dicem de. Mesaj atsın arasın artk ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

enişte baya büyük oynuyor bu sefer :51: neyse ki sen adımı attın kuzum mevzuyu uzatırsa onun hatası olur sen de burnundan getirirsin :47:

Ölürler. Sinirlendircekler ya illa :) boşver takılma dicem de. Mesaj atsın arasın artk ya

arar mı ketum neyse ki ben adım attım sıra onda daha da beklerse kendi bilir..bende günlerce oturup saf saf onu bekleyecek değilim :47:

enişte baya büyük oynuyor bu sefer :51: neyse ki sen adımı attın kuzum mevzuyu uzatırsa onun hatası olur sen de burnundan getirirsin :47:

aa aşk olsun oynar o inatçıya:41:..bide kendini haklı görüp kenara çekilmesi yok mu :47:
sıramı savdım canım içim rahat kenara çekildim artık :31:

er yada geç arayacak işte o zamana kadar sabret sonra pişman edersin onu bu yaptıklarına :47: hak etti hepsini :47:

ya nurdan gerçekten çok sinir oluyorum ya öyle böyle değil..
ya ben istiyorum ki yanlış bile olsam uyarsın beni sessiz kalmasın..küçücük bişeyde elimi bırakıyor..

ya nurdan gerçekten çok sinir oluyorum ya öyle böyle değil..
ya ben istiyorum ki yanlış bile olsam uyarsın beni sessiz kalmasın..küçücük bişeyde elimi bırakıyor..

huy bu yavrum değiştiremezsin ki, kimisi çata çat kavga eder sorunu çözene kadar rahat vermez sana da kendisine de, kimi de kabuguna çekilir kendi kafasında halleder önce sonra karşına çıkar :34: ve malesef bu ikisi rasında bir geçişleri de yoktur ya öyle ya da öyle yani, üzme sen kendini :34:

huy bu yavrum değiştiremezsin ki, kimisi çata çat kavga eder sorunu çözene kadar rahat vermez sana da kendisine de, kimi de kabuguna çekilir kendi kafasında halleder önce sonra karşına çıkar :34: ve malesef bu ikisi rasında bir geçişleri de yoktur ya öyle ya da öyle yani, üzme sen kendini :34:

hay huyuna ben onun :47:
canımcım sen namaza başladın mı :16:

Günaydıııın :)

günaydın canım bugün izinliyim ya 3 de kalktım ohh mis, iki haftadır sabahın köründe uyanıyordum :27:

Back
X