• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

sevgilin belli ki çok olgun birisi :nazar: tadını çıkar hiç de kafana takma :16: ayrıca yanlış bişey yapacak adam yapar yaa sen ne dersen de yapar yani sen gönlünü ferah tut, adam sana patron sensin demiş daha ne yapsın :1:

Öyle valla. Çocuğu delirtiyorum işte. O iyi de ben arızayım biraz. :) ama iyiym artık. Takmıyorum artık kafama fazla. Bunaltmıyorum da. O yazıyo hatta ;))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

oldu paşam deseydin sen de :41: sen fazla şımartmışsın bence paşayı :1:

ayrıca sevgilisi olan bi erkege asılan kız da cehenneme direk mumkunse, erkek mi yok be kadın ne aranıp duruyorsun :47: neyse sevgilin yüz vermiyordur zaten, takmamak lazım :31:

he yaa çok şımardı şimdi geri dönüşde yapamıyorum, nasıl düzelir ki:1:

allahtan kızla tanışmadım ben saçını yolar eline verirdim de neyse..benimki de konduramıyor aslında biliyor da..çocukluk arkadaşı çünkü..
bigün oturuyoruz aradı açma dedim açmadı neyse sonra yine aradı bu kız, açtı ama hopörlerle duyayım içim rahat etsin diye..kıza dedi işte burcuyla oturuyorz kızın sesi düştü resmen neyse tamam kapatayım dedi..sonra benimkide anladı ama çaktırmıyor bana huzursuzluk çıkmasın diye..
şimdi bu kız napılır yani :47:

allahtan kızla tanışmadım ben saçını yolar eline verirdim de neyse..benimki de konduramıyor aslında biliyor da..çocukluk arkadaşı çünkü..
bigün oturuyoruz aradı açma dedim açmadı neyse sonra yine aradı bu kız, açtı ama hopörlerle duyayım içim rahat etsin diye..kıza dedi işte burcuyla oturuyorz kızın sesi düştü resmen neyse tamam kapatayım dedi..sonra benimkide anladı ama çaktırmıyor bana huzursuzluk çıkmasın diye..

Burcu mu senin adın :)

o kız kaşınıyor da sen çizginden ödün verme boşver :47:

geri dönüşü olabilir ama riskli biraz, mecbur böyle idare edeceksin :1:

Allah razı olsunn. İnşallah Rabbim senin de gönlüne göre verir :) sayenizde iyiyim ben.

ayy amin canım benim çok saol :16:

Eyvaah :) ama haketti bence. Bu ne canım. Kaç gündür üzüldün yani. Asılan kızın karaktersizliği ya. Böyle pislikler yüzünden kimseye güvenimiz kalmıyo işte

kırk satır mı kırk katır mı hep beraber karar veririz öyle ceza veriirm ona :27:

Ya kabakla kayınvalidem yapmış Selennnnnnnnnnnn:27::27: Ay valla bir ağız tadıyla menü hazırlayamadım:27::27

anamm bu ne ya sizin aklınızı mı okumuş ne :53:
kv ana yemek ne yapmıştı peki..

o kız kaşınıyor da sen çizginden ödün verme boşver :47:

geri dönüşü olabilir ama riskli biraz, mecbur böyle idare edeceksin :1:

aynen ben kalitemden ödün vermem :1:
gerçi kızda cahil bi tip değil okumuş etmiş, çok iyi bi şirkette çalışıyor şuan mesela..aman neyse konum farklı şuan o kızı düşünemem ortalıkta yok zaten şimdilik :27:

aynen ben kalitemden ödün vermem :1:
gerçi kızda cahil bi tip değil okumuş etmiş, çok iyi bi şirkette çalışıyor şuan mesela..aman neyse konum farklı şuan o kızı düşünemem ortalıkta yok zaten şimdilik :27:

he aman ortalıkta da yoksa boşver ne hali varsa görsün :27:

Düzgünü denk gelen herkes çok mu iyi düzgün sence =)

ee o zaman bende ki sorun ne de hep öküzgilleri buluyorum :84:

bu kıskançlık konusunda ben neden bu kadar rahatım yaa :30::30:

ben de senin gibiyim bu konudaaa :31::31:

Aynen haklısın. Allahım kötülüklerle kötü insanlarla karsılastırmasın. Zor yani. Geçen gün konusuyoruz işte. Yakın arkadası var kız işte. Ben seni seviyorum. Sen onlardan üstünsün. Patron sensin. Ama böyle yaparak patronluğunu kullanmıyosun gibi bişeyler dedi. O an afalladım. Aklım başıma geldi. Çünkü ben onun özellikle kızarkadaslarını gözümde çok büyütüyorum. Face de bana yazmıyo kız diye bozuluyorm mesela. Çünkü iki defa konustuk ikisnndede ben başlattm konusmayı. Kendime dedim ki manyaksınn sen. Hakkaten de öyle. Adamın dediğine bak. Bi de benim düşündüklerime. Utandım kendimden. Ona daha bi aşık oldum yemin ederim. Çok seviyorum. Allahım utandırmasın..

bu ayrılık çok ii oldu bence sizin için... ilişkiniz kurtuldu bence :34:

Senden değil sana denk gelenlerden:1:

mor lahanadan bi salata yapabilirsin canımm, ben bi kere yaptım, beğendim, mor lahanayı rendeliyosun, sarımsaklı yoğurt döküuosun üzerine, yoğurtla karışınca pespembe bi görüntüsü oluyo, çok güzel, hatta direk resimle göstereyimm :27:

$Untitled.webp

kırk satır mı kırk katır mı hep beraber karar veririz öyle ceza veriirm ona :27:

anamm bu ne ya sizin aklınızı mı okumuş ne :53:
kv ana yemek ne yapmıştı peki..

Valla bende çok şaşırdım her yemeği gördüğümde içimden oha dedim:27::27: En son tatlıda çenemi tutamadım anne bunu ben siz gelince yapcaktım dedim:1::1: M. çorbası musakka pilav fırında tavuklu patates salata falan:27:

ben de senin gibiyim bu konudaaa :31::31:

bu ayrılık çok ii oldu bence sizin için... ilişkiniz kurtuldu bence :34:

mor lahanadan bi salata yapabilirsin canımm, ben bi kere yaptım, beğendim, mor lahanayı rendeliyosun, sarımsaklı yoğurt döküuosun üzerine, yoğurtla karışınca pespembe bi görüntüsü oluyo, çok güzel, hatta direk resimle göstereyimm :27:

Eki Görüntüle 1188200

Ay çok güzel görünüyor canım valla bayıldım ben mor lahanaya ölürüm:27::27: Bakalım bulursam yapayım bizim burda pazar bugündü:1: Tatlı alayım birde senden sütlü:27::27:

Back
X