• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Kızlar ya yanlış anlamayın da sevgilimi çok özlediğimden uyuyamıyorum iyi mi? Her dk yanımda olsa. Canım sıkılınca öpsem sıkıntım geçse iyi olmaz mıydı ki. Düşünsenize. Gözünüzü bi açıyosunuz yanınızda uyuyo. Ayy rüya gibi ...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sizin evlilik ne vakittt :1::1::1:

Canım erkek arkadaşlarının yanında belki bişeye gerilmiştir zaten okey falanda oynadıkları için rahat edememiştir konuşurken çok takma ayrıca erkek arkdaşlarıyla olması normal bişey için rahat olsun bence sıkma yani kuruntu yapma

Evet doğru diyorsun sanırım benimki kuruntu:26::26:

kalp kalbe karşı derler :16::16:

yaa valla yanlış anlayacaksın diye de korkuyorum aslında ama ufak şeyleri sorun yapıp sen üzülünce de ben de üzülüyorum ondan arada garip yollar deniyorum sanırım :36::36:

Yok canım ben yanlış anlamam sen her yolu deneyebilirsin merak etme iyi oluyor bana:27::27:

yaa delirtmek degil de ortada bi sorun yok ve sen kafaya takıyorsun, sonra sorun olmadıgını anlıyorsun ama hala kafana takıyorsun :53::53: bu işte bi terslik var :37:

Hahaha ay çok güzel özetledin valla tam olarak öyle:27::27:
Hmm :) erkekler uykuya hiç dayanamıyo bence :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay benim sözlümün uykusu falan da çok ağır benim iişim var benimde öyle gerçi paso uyuruz biz:27:

Back
X