- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #12.861
Ovv hemde oldukça yok yok surat yapmam canım ortamı bozmam![]()
heh senden bu sözü de duyduguma göre artık uyuyabilirim o zaman

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovv hemde oldukça yok yok surat yapmam canım ortamı bozmam![]()
heh senden bu sözü de duyduguma göre artık uyuyabilirim o zamanyalnız bak için de rahat dimi kafanda sanırım kuruntular yok
![]()
Rahat rahat merak etme çok sağol canım başınıda şişirdim kusura bakmaGönül rahatlığıyla uyuyabilirsin iyi geceler tatlı rüyalar
![]()
estagfurllah canım ne baş şişirmesihaydi ben kaçar, iyi geceler güzel ruyalaarrr
![]()
Ben yapabiliyorsam herkes yapar bence ya:26: Haber vermeyi azalt mesela canım elbet farkedip soracaktır o zaman söylersin sen de vermiyorsun gibilerinden.. Ben bir kere öğrendim haber vermediğini öyle çok kavga ettim ki.. Ben niye veriyorum o zaman dedim sen merak ediyorsan bende ediyorum dedim.. Böyle rahatsa bende vermem takılırız dedim hemen olurmu öyle şey veririrm bende dedi sonra bir kaç kere gerçekten unuttu yine trip attım sen böyle yapınca kendimi kötü hissediyorum falan bile dedim şimdi düzene girdik çok şükür =)
Kızlar ya yanlış anlamayın da sevgilimi çok özlediğimden uyuyamıyorum iyi mi? Her dk yanımda olsa. Canım sıkılınca öpsem sıkıntım geçse iyi olmaz mıydı ki. Düşünsenize. Gözünüzü bi açıyosunuz yanınızda uyuyo. Ayy rüya gibi ...
bırak kırsın şekerim ne olacak kiinsanlık hali işte sen de unutuvermiş olursun
![]()
aynen canım bu günden sonra aaa çok unutkan oluvercem![]()
aslında yavaştan başlamıştım haber vermemeye çakmadı daha..işten eve gidince kesin haber ver diyor bende msj atardım hep bi gün unutmuşum..aa bi baktım hiç aramadı merak edip..bende o günden sonra ara ara yokluyorum bazen bilerek haber vermiyorum ters teptiğide oluyor tabi kızıyor sonra
![]()
aman nesi güzel canım tek yatmak gibisi var mıkızgınım ya ona bi metre yanıma yaklaştırmam şuan
yoksa bende isterim uyumayı beraber ama eskide kaldı
![]()
Ya kızsan bile deli gibi seversin kii. Belki de aşk böyle bişey :)
nasılsınnn :13:![]()
evet kızgın olunca bana daha çekici geliyorçok özledim ama 3 gündür sesini duymuyorum
çok şükür iyi sayılırım canım sen nasılsın![]()
evet kızgın olunca bana daha çekici geliyorçok özledim ama 3 gündür sesini duymuyorum
çok şükür iyi sayılırım canım sen nasılsın![]()
Umarım arar bugüünn. İş yerine çiçek gönderse fena mı olur :)
onu geçen seferde yapmıştı daha göndermez çünkü kendini haklı görüyor
zaten istemem çicek falan adam gibi arasın konuşalım yeter..
aynen canım bu günden sonra aaa çok unutkan oluvercem![]()