• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

en güzel çocuk komşunun çocugudur valla, ben sürekli ilgi isteyen bir varlıkla uzun süre yaşayamam :30: ya annemın bana yakın olması lazım ki arada ona bırakıp kafa dinleyim ya da 1 tane olur kendi kendine tekerlenir büyür :27:

he heeee :1::1::1::1:

tekerlenip büyüsün iştee :55:

Aynen canım ay alt tarafı sarma sardım her yerim ağrıyor yerken iyi de:1:

Yoğurt çorbası, tas kebabı, pilav, Fırında kaşarlı patates, soslu tavuk, yaprak sarması, havuç tarator, erse salatası birde sütlü irmik tatlısı:16::16:

Canım sıkkın :( yani bilmiyorum ki sinirli desen değilim de. Sevgilim içinde sevmediğim kız da olan 7 - 8 kişilik grupla fotoğraf cekinmişler toplu. Sırf o kız var diye taa bilmem nerden hatırası olmasın mı yani. Kabullenmeye çalısyorm.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım sıkkın :( yani bilmiyorum ki sinirli desen değilim de. Sevgilim içinde sevmediğim kız da olan 7 - 8 kişilik grupla fotoğraf cekinmişler toplu. Sırf o kız var diye taa bilmem nerden hatırası olmasın mı yani. Kabullenmeye çalısyorm.

İyide canım zaten orada beraberler bunu biliyorsun yeni birşey değil ki anlıyorum birden görünce bozuldun ama durum bu zaten:26:

İyide canım zaten orada beraberler bunu biliyorsun yeni birşey değil ki anlıyorum birden görünce bozuldun ama durum bu zaten:26:

Yok ben görmedim. Sevgilim söylerdi. Ya insan yine de kötü oluyo işte. Düşünsene adının geçmesine tahammül edemezken aynı karede yer alıyolar

Yok ben görmedim. Sevgilim söylerdi. Ya insan yine de kötü oluyo işte. Düşünsene adının geçmesine tahammül edemezken aynı karede yer alıyolar

Sizin ilişkiniz bu şekilde tatlım yani yanlış anlama beni herkes kendi doğrusunu kendi hayatını yaşar elbette.. Siz kız erkek arkadaşı olabilir diyorsunuz bu şekilde yaşıyorsunuz ben hayır olamaz diyorum böyle yaşıyorum.. O yüzden bu duruma alışman gerek artık.. Her yeni haberde böyle üzmemelisin kendini..

Aynen canım ay alt tarafı sarma sardım her yerim ağrıyor yerken iyi de:1:

Yoğurt çorbası, tas kebabı, pilav, Fırında kaşarlı patates, soslu tavuk, yaprak sarması, havuç tarator, erse salatası birde sütlü irmik tatlısı:16::16:

vayy vayy vay gözlerime inanamıyorum bu saatte ceren burda :27: tabi ağır misafirler olunca :27:
menüde çok güzel benimde gelesim geldi :52:

Sizin ilişkiniz bu şekilde tatlım yani yanlış anlama beni herkes kendi doğrusunu kendi hayatını yaşar elbette.. Siz kız erkek arkadaşı olabilir diyorsunuz bu şekilde yaşıyorsunuz ben hayır olamaz diyorum böyle yaşıyorum.. O yüzden bu duruma alışman gerek artık.. Her yeni haberde böyle üzmemelisin kendini..

Ya şöyle olmuş aslında. Sırf o kız olduğu için sevgilim çok gitmek istemiyo onun bulunduğu ortamlara. Bi yerde karsılasmışlar ve toplu çekim olayı olmuş. Foto cekinip ayrılmslar zatenn. 7 - 8 kişi yani. Bu durumu bnde yasadm. Siz cekinin ben girmeyim demek insanı zorluyo. Kötü bi durum. O da çekinmiştir. Çekinsin zaten. O kız var diye baska arkadaşlarıyla da hatırası olmasn mı yani. Bencilce davranıp sorun çıkarmak istemiyorum. Ama içim acıyo.

canım üzme kendini, sevgiline güvenin tam, ne olmuş resimde beraberlerse ki çok doğal bu durum aynı yerdeler sonuçta :20:
yansıtma bence sevgiline bu durumu :34:

Back
X