- 16 Ocak 2013
- 1.160
- 25
- 108
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #12.981
Azıcık daha sabır o zaman =)
Sabrediyorum. Umarım sabrımı zorlamaz :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Azıcık daha sabır o zaman =)
Sabrediyorum. Umarım sabrımı zorlamaz :)
Bir yerde sen patlayacaksın bence bana öyle geliyor..
Yok canım onları hemen yapmam ama uyursam kalkıp yapmakta zorlanırım ondan acaba uyumasammı diye dedim:26:
Ben söylemeden geçemicem azıcık burnunu sürt![]()
Sinirini üzüntünü anlasın ama uzatma çok. Boşver :)
kafam karıştı napsam ki uzatayım ama çok değil öyle mi :26:
ama şunu anladım ki kavgada sessiz kalmak iyiymiş..normalde ben hep saldırırdım arardım msj atardımbu sefer sessiz kaldım ta resmen tutuşmuş mesjları bi görseniz neden böylesin ne konuşacaksın akşam benimle, hadi hayrlısı falan diyor
bundan sonraki taktiğim bu![]()
Şu an onunla bu konuyu konuşmadım ya. O yüzden sıkıntılıyım. Konussam o beni rahatlatr. Bana başrol sensin dedi ya. Daha ne desin. Diğerleri figüran , başrol sensin ama sen başrol gibi davranmıyosun dedi. Daha ne desin yani..
kafam karıştı napsam ki uzatayım ama çok değil öyle mi :26:
ama şunu anladım ki kavgada sessiz kalmak iyiymiş..normalde ben hep saldırırdım arardım msj atardımbu sefer sessiz kaldım ta resmen tutuşmuş mesjları bi görseniz neden böylesin ne konuşacaksın akşam benimle, hadi hayrlısı falan diyor
bundan sonraki taktiğim bu![]()
Bunları ben de duydum canım inan bana ben hak veriyorum onlara bi nefes aldırmıyoruz hep surat hep surat bıkıyorlar bir yerden sonra.
Ay ama ben dedim bunlara böyle olmak lazım diye. Benimkide ben yazmayınca yağladı balladıBende hep böyle olcam diyorum ama yapamıyorum anacım çenem müsade etmiyor inşallah sen başarırsın canım
Hemen tamam deme ama çok da uzatma
![]()
Öyle gerçekten. Erkek onlar sonuçta. Fıtrat meselesi birazda. Boğa boğa bi kaçıcak. Yakala ykalayabilirsen.. Biraz serbestlik iyidir iyi :) alışmak lazım.
Heralde az konusmak lazm ya kavgada. Daha değerli oluyoruz anlasılan. Herkeste böyle oduğına göre :)))
Aynen bak fazla ses cıkarınca haklı olsan da haksız duruma düşersin. Bi kere ben sessiz kaldım. Bi hoşuna gittti benimkinin. Özür bile diledi yani :)))
Ay ama ben dedim bunlara böyle olmak lazım diye. Benimkide ben yazmayınca yağladı balladıBende hep böyle olcam diyorum ama yapamıyorum anacım çenem müsade etmiyor inşallah sen başarırsın canım
Hemen tamam deme ama çok da uzatma
![]()
Kesinlikle öyle canım susacaksın ki o paniklesin ama bunu bildiğimiz halde yapamıyoruz o da ayrı bir ironi![]()
aynen çok fazla üstüne düşünce haksız oluyorsun, kendilerini bişey zannediyorlar..
tamam artık yolumu buldum bensende de işe yaramış baksana, erkekler aynı tip olduğu için hepsinde durum aynı demekki
bende öyleydim canım çenem durmazdı ama bu sfer gitmedim üstüne iyi de yapmışım..
Allahımm yıllardır aradığım metodu buldum sonunda hep böyle olacağım![]()
aynen çok fazla üstüne düşünce haksız oluyorsun, kendilerini bişey zannediyorlar..
tamam artık yolumu buldum bensende de işe yaramış baksana, erkekler aynı tip olduğu için hepsinde durum aynı demekki
bende öyleydim canım çenem durmazdı ama bu sfer gitmedim üstüne iyi de yapmışım..
Allahımm yıllardır aradığım metodu buldum sonunda hep böyle olacağım![]()
İçimizde kalıyo. Bak bn ona yazcağıma buraya yaZıyorum. Sizde öyle yapın. Sakinleşiriz biraz :)
Ben bi an önce evlenmek istiyorum artık taktik maktik sökmez bana![]()
Evet kızlaaar taktik bulundu. Uyguluyoruz artıık :)))) !!
Ben de evlenmek istiyorum. Allah hayırlı zamanda nasip etsin :))) evlenelim de bitsin hasretimiz..
Ben bi an önce evlenmek istiyorum artık taktik maktik sökmez bana![]()
evet valla herkeste iş yarar diye düşünüyorum..çeneli varlıklar olduğumuz için böyle suskunluğumuza alışık değiller bence böyle daha çekici oluyoruz
bende ona saracağıma burda yazdım rahatladım, sağolun kızlar![]()
Hasret değil bu çileler bitsingerçi ben evlilikten de tırsıyorum:26:
Hasret değil bu çileler bitsingerçi ben evlilikten de tırsıyorum:26:
Ahh kuzum sana da var daha yaahadi nişanı geçin seneye yaz hemen düğün yapın
![]()