- 16 Ocak 2013
- 1.160
- 25
- 108
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #13.001
bende korkuyorum ama bi tek şeydenneyse hadi daha fazla konuşturmayın beni
![]()
Adkldfahahsga :)) ne denir ki şimdi .pp
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
Sizler de sağolun gerçektennn.. Her zaman yaz :)
![]()
Niye kii. Çok güzel olur bence :)
ben yazarım yazmasına da sizin kafanız şişmesin![]()
HahahaaBen ondan pek korkmuyorum valla burcumdan ötürü galiba
Ben değişmesinden korkuyorum kısıtlamaları artar mı falan gibi:26:
Olur tabi de ya değişirse:26:
Hmmm yaşamadan bilemeyiz onu işte. Allah kaderimizi güzel etsin. Dua etmekten başka yapcak bşy yok
Adkldfahahsga :)) ne denir ki şimdi .pp
HahahaaBen ondan pek korkmuyorum valla burcumdan ötürü galiba
Ben değişmesinden korkuyorum kısıtlamaları artar mı falan gibi:26:
Bana en az 2 sene var ne senesi be canım![]()
bende bilemedim ne denirsöz nişan topiğni darma duman ettik vallla
hee görürüm ben seni korkmamayı zman gelsinburcun ne ki benim balık
valla canım aynı sıkıntı bende de var biliyorsun kısıtlama falan aynı kafaya sahip sevgililere sahibiz nerdeyse![]()
bende bilemedim ne denirsöz nişan topiğni darma duman ettik vallla
hee görürüm ben seni korkmamayı zman gelsinburcun ne ki benim balık
valla canım aynı sıkıntı bende de var biliyorsun kısıtlama falan aynı kafaya sahip sevgililere sahibiz nerdeyse![]()
Benimki boğa![]()
Kafa kafaya tokuşturucam o ikisini ben bir günBayram geliyor alışveriş yapıcam içimden gelmiyor o dar bu açık bu öyle diyecek diye
Birde hiç ayarı yok ya herro ya merro o yüzden susmak zorunda kalıyorum:26:
Ahahah :)) birlikte çıkın o zaman alışverişe :)
En güzel topic bu :)
Benimki boğa![]()
Kafa kafaya tokuşturucam o ikisini ben bir günBayram geliyor alışveriş yapıcam içimden gelmiyor o dar bu açık bu öyle diyecek diye
Birde hiç ayarı yok ya herro ya merro o yüzden susmak zorunda kalıyorum:26:
evettt valla bu salak işte bi tek sizinle zman geçiyor
Burçlardan hiç anlamam o yüzden değerli yorumlarımdan eksik edeceğim seni
tokuştr vur kır valla serbest sanki biz bilmiyoruz ayarımızı giyimi kuşamı..sanki onlardan önce çıplak dolaşıyorduk
ki normalde ben etek giyerdim sırf o istiyor diye giymiyorum..sesim çıkmıyor yine de vır vır konuşur kim çekecek![]()
Gerçi öyle olunca daha iyi oluyor :26: Çok saçma dar dediği bir pantolonum var yasakladı geçen bayramda alışverişe gittik pantolon deniyorum ben beğendim ama dar bariz belli çıktım aşkım bu dar oldu dedim aynen dedi bir büyüğünü istedik onu giydim aaa bu çok iyi oldu dedim aslında hala dar çok açık oda belliRahatmısın içinde dedi çok rahatım dedim şöyle bir dön dedi popoma bakcak
beğendi aldık ama sonuç yasakladığı pantolondan daha dar 2 3kere giydim bu pantolon dar fakındasın demi dedi ne darı ya seninle aldık saçmalama dedim
ben gdip almış olsam giydirmezdi
![]()
evettt valla bu salak işte bi tek sizinle zman geçiyor
Burçlardan hiç anlamam o yüzden değerli yorumlarımdan eksik edeceğim seni
tokuştr vur kır valla serbest sanki biz bilmiyoruz ayarımızı giyimi kuşamı..sanki onlardan önce çıplak dolaşıyorduk
ki normalde ben etek giyerdim sırf o istiyor diye giymiyorum..sesim çıkmıyor yine de vır vır konuşur kim çekecek![]()
Ayy aynen bizde de var. Ben o laf eder diye tek basıma almadığm şeyi beraberken beğeniyo. Şaşırtıyo beni:))
Ben onunla ilk buluşmaya gittiğimde minnacık şort vardı bendeO zamanların acısını çıkartıyor
Sonra giymemeye başladım zaten yine arkadaşken ama bikini falan giyerdim şimdi o da yok şortlu mayo olcakmış bak normal mayo da değil ay aman buda benim çenemden kaynaklı o fikri ben soktum aklına:26: Bazen öyle çok bunalıyorum ki:26:
Salaklar çünkü :26:
anam sende çocuğun sabrıyla oynamışsın ilk seferde
ben şort giysem heralde şimdi bacaklarımı keser deli
aslında daha fazla kısıtlamayacaklarını bilsek yani taviz tavizi doğurur durumu olmasa giyelim ne isterlerse sonuçta onlarda bizim istediğimiz gibi giyiniyor karşılıklı yani bizde öyle stilisti benim onunama işte bunların her dediğini yapmak riskli de ya sürekli yeni yeni şeyler icat ederlerse bide bu var yani
Esas salak biz de olabiliriz. İlk başta sormasaydık bişey onlar da bişey diyemezdi :))