• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

bütün geçmişi okudum da nedense cerene sataşasım geldi :52::52: hala daha konuşuyorum çenemi tutamıyorum diyor :47: senden vazgeçiyorum ben ceren :37:

selenim sonunda msj gelmiş, sessizliğe devam şekerim,bu zafer bizim olacak :51:

zuhalcım, senin de kendinle savaşın çok tatlı :1:

derr ve nurdan kaçaarrr, tabletten girmeyi becerebilirsem gün içerisinde görüşürüz :52::52:

Aşkıım nasıl olmuuş
Kısa aşkm
Peki bu nasıll
Dar aşkım

Sormadan giyiverseydik bişey diyemcieklerdi :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben hiç sormadım ki :53: Kendi kendine gelin güvey oldu:1::1: ama taviz verdim ay gerçi vermicektim de be yapcaktım adam kesin net konuştu ben evlenceğim kadına giydirmem böyle olursa yürümez haberin olsun diye e o gün bugündür bende yusuf yusuf tırs tırs bir durum söz konusu tabi:27::27:

bütün geçmişi okudum da nedense cerene sataşasım geldi :52::52: hala daha konuşuyorum çenemi tutamıyorum diyor :47: senden vazgeçiyorum ben ceren :37:

derr ve nurdan kaçaarrr, tabletten girmeyi becerebilirsem gün içerisinde görüşürüz :52::52:

Ah benim Nurdanımmmm canımmmm tatlımmmm :16::16: Beni bırakma gitme ne olur geri dön Tülaaayyyy ne olur geriii dönnnn :27::27::27:

ama o zaman ben 18yaşındaydım gençliğimin baharında:19: Sonradan topladım kendimi şimdi denizde giysem beni oraya gömer be hey yavrum hey:52::52: Valla canım taviz tavizi doğurur ne yazık ki tamam evet dedikçe çıktılar tepemize :47::47:

sende ona karış kız deli et :27:

Esas salak biz de olabiliriz. İlk başta sormasaydık bişey onlar da bişey diyemezdi :))

yok valla onlar önce sinsice yaklaşıyorlar,kıvama gelince de karışmaya başlıyorlar bizle alakası yok :27:

Çook tatlı hıhıı :))) kendine çook iyi bak :*

Ben hiç sormadım ki :53: Kendi kendine gelin güvey oldu:1::1: ama taviz verdim ay gerçi vermicektim de be yapcaktım adam kesin net konuştu ben evlenceğim kadına giydirmem böyle olursa yürümez haberin olsun diye e o gün bugündür bende yusuf yusuf tırs tırs bir durum söz konusu tabi:27::27:

Bir de ilk başlarda hoşumuza da gidiyor olabilirdi belki de. Ayyy beni kıskanıyooooo falanlar :))

sende ona karış kız deli et :27:

yok valla onlar önce sinsice yaklaşıyorlar,kıvama gelince de karışmaya başlıyorlar bizle alakası yok :27:

KArışacak birşeyi yok ki ben de ona sinir oluyorum:27: Ben şu tatlıyı yapayım da geleyim en fazla yarım saate burdayım ayrılmayın bir yere:52:

Bir de ilk başlarda hoşumuza da gidiyor olabilirdi belki de. Ayyy beni kıskanıyooooo falanlar :))

Ağzın bal yesin evet çok tatlıydı başlarda annesi demişti ama şimdi güzel gelir ama sonradan bıkarsın kızım diye kadın haklıymış:27:

yaa nereye gidiyorsun :19: geldi geldi bi msj, aradı sonra bir saattirde telefonda konuşuyoruz her şey iyi gibi akşamda dışarı çıkacağız :21:

KArışacak birşeyi yok ki ben de ona sinir oluyorum:27: Ben şu tatlıyı yapayım da geleyim en fazla yarım saate burdayım ayrılmayın bir yere:52:

giyimine karış ıyy bu hiç uymamış falan de :27:
hadi yap gel hemen bekliyoruz, bi saatir benimkiyle telefonda konuşuyoruz aradı, nasıl güzel konuşuyor :21:

yaa nereye gidiyorsun :19: geldi geldi bi msj, aradı sonra bir saattirde telefonda konuşuyoruz her şey iyi gibi akşamda dışarı çıkacağız :21:

hadi yap gel hemen bekliyoruz, bi saatir benimkiyle telefonda konuşuyoruz aradı, nasıl güzel konuşuyor :21:

Neden aramamıs :)

Eline sağlıık :) ayy çok heycanlısndr simdi sen :)

Yoo hiç değilim canım aksine çok uykum var uyumayı bile düşünüyorum hahaha:27::27:

Evet onu yapayım iyi fikir geldim bile ben:51:

Back
X