• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

ben oraya kadar gelirim, ondan sonra yok sevgilime diyemedim, aman sözlüm izin vermedi, benim nişan laışverişim vardı derseniz burdayı talan eder sizi bulurum ama ona göre :33::33:

yatay geçiş için bildigim kadarıyla okulu uzatmamış olması gerekiyor kuzum yaa :26: okula ara verdikten sonra geri dönerken araştırmıştım da ben de kocaeli üniversitesi için o zaman yetkililerle görüşmüştüm öyle demişlerdi bana :26:

o zaten arkadaşlarıyla beraber bi evde kalmıyor mu, o zaman kira daha düşük oluyordur, çok da zorlanmaz sanırım :26: para biriktirme işini de bi dönem ertelesin, zaten şubatta mezun olunca daha iyi bi işe geçer, şimdilik önceligi okul bitirmek olsun olmaz mı :26:

Yapma yawwww :85::85:
Arkadaslariyla evde kaliyor ama kusura bakma s...fsiz arkadaslari dogru durust kira odemiyor
4 kisiler her ay biri ya da ikisi odemiyor
Boyle olunca atilmamak icin sevglmle diger cocuga kaliyo kira
5 kurus parasi kalmyo kira fatura derken
Ki artik ailesi para gondermeyecek
Okul harcini nasil odeyecek :26:

Yapma yawwww :85::85:
Arkadaslariyla evde kaliyor ama kusura bakma s...fsiz arkadaslari dogru durust kira odemiyor
4 kisiler her ay biri ya da ikisi odemiyor
Boyle olunca atilmamak icin sevglmle diger cocuga kaliyo kira
5 kurus parasi kalmyo kira fatura derken
Ki artik ailesi para gondermeyecek
Okul harcini nasil odeyecek :26:

işte okul harcını ödemek için ağustos ayında çalışması lazım ki alacagı maaşla harcı yatırsın eylül ayında :34:
ev konsuunda da şuan nerde kalıyor bilmiyorum, kirasını da bilmiyorum ama benim bir arkadaşım dikmen de eve çıktı, kızılaya dolmuşla 10 dk mesafede, 450 tl kirası var, sorumluluk sahibi bir arkadaşını bulsa da çıksa kiraya orda hiç olmazsa kira konusunda net rakamını bilir sıkıntı yaşamaz :34:

iş konusunda da canım lcw da çalışacagına bir kafede garsonluk gibi bişey düşünmez mi, yine asgari ücret alır ama hiç olmazsa bahşişleri olur, bu arada daha çok para kaznamış olur, o zaman biriktirebilir belki :26:

başın sağolsun canım :50: keşke senin ailen destek olaydı size yani sevgilinin ailesi böyle diye onun suçu ne ..sen pes etme canım sakın onunda pes etmesine izin verme destek olun birbirinize eminim her şeyin üstesinden geleceksiniz..
hep sevgilinin yanında ol çok zor durumda anlaşılan çok üzüldüm ya :14:

bende canım ya sizle sohbeti bırakıp yatamıyorum saat kaç oldu yarın erken ben kalkmayacağım sanki :16: iyiki tanımışım sizi :16:

Benim ailem onceden erkek tarafinin gucu yetmezse biz yapariz derdi
Simdi niye boyle sevgilime yol yakinken bu isten donun demis annem anlamadim :26:

ama sevgilinin de birazcık daha sabretmesi lazım canım, hem daha okulu bitmedi ki onun :50: kendi ayakları üstünde dursun önce bi, ev geçindirip baba olacak kıvama gelsin, sonra ailen izin vermezse ona o zaman bir çare bulunur, ama şuan ben aile olmak istiyorum deme lüksüne sahip degil malesef :50:

Evet canim su okulu bi bitireydi :26::26:

Son düzenleme:
ceren resmen durduk yere ortalıgı karıştırdı yaa :52::52:

daha ben iş bulacam daaa oraya gelecem de, bir süre daha beklemek gerekebilir sanırım :33:

ben oraya kadar gelirim, ondan sonra yok sevgilime diyemedim, aman sözlüm izin vermedi, benim nişan laışverişim vardı derseniz burdayı talan eder sizi bulurum ama ona göre :33::33:

gel canım gel kapımız açık her zaman:16:
yok yok biz sana zaman ayırmaz mıyız hatta bizim delilerle tanışırsın hep beraber ayar verirz onlara :27:

yatay geçiş için bildigim kadarıyla okulu uzatmamış olması gerekiyor kuzum yaa :26: okula ara verdikten sonra geri dönerken araştırmıştım da ben de kocaeli üniversitesi için o zaman yetkililerle görüşmüştüm öyle demişlerdi bana :26:

o zaten arkadaşlarıyla beraber bi evde kalmıyor mu, o zaman kira daha düşük oluyordur, çok da zorlanmaz sanırım :26: para biriktirme işini de bi dönem ertelesin, zaten şubatta mezun olunca daha iyi bi işe geçer, şimdilik önceligi okul bitirmek olsun olmaz mı :26:

Hahaha yok canım o kadar da değil ben çıkarım gerçi sizin için nasıl yalan uydururum bilmiyorum bu siteye üye olduğumu da bilmiyor :52:

başın sağolsun canım :50: keşke senin ailen destek olaydı size yani sevgilinin ailesi böyle diye onun suçu ne ..sen pes etme canım sakın onunda pes etmesine izin verme destek olun birbirinize eminim her şeyin üstesinden geleceksiniz..
hep sevgilinin yanında ol çok zor durumda anlaşılan çok üzüldüm ya :14:

bende canım ya sizle sohbeti bırakıp yatamıyorum saat kaç oldu yarın erken ben kalkmayacağım sanki :16: iyiki tanımışım sizi :16:

Aynen canım bende öyle kalkınca bile buraya giriyorum hemen :16::16: Ben de sizi iyiki tanımışım:16::16:

o yuzden bi sakinleşsin ve okuluna odaklansın, onun o hırsını gören annen baban da eminim kararlarından dönerler :34:

Para olmadan nasil okuyacak o donemi bilmiyorum :26:
Part time iste. Aldigi para yetmez part time da az veriyolar
Full time lazim
Devam zorunlulugu varmis o derslerde :26:
Oy oy

gel canım gel kapımız açık her zaman:16:
yok yok biz sana zaman ayırmaz mıyız hatta bizim delilerle tanışırsın hep beraber ayar verirz onlara :27:

bari atarlı olmadıgım bir güne denk gelsin de paralamıyım oglanları sonra :27:

Hahaha yok canım o kadar da değil ben çıkarım gerçi sizin için nasıl yalan uydururum bilmiyorum bu siteye üye olduğumu da bilmiyor :52:

hee valla orası beni hiç ilgilendirmez ben tehditimi yaptım :33:

Para olmadan nasil okuyacak o donemi bilmiyorum :26:
Part time iste. Aldigi para yetmez part time da az veriyolar
Full time lazim
Devam zorunlulugu varmis o derslerde :26:
Oy oy

derslerinden arta kalan zamanlarda sürekli çalışır, bide dedigim gibi bahşişli olan bi yer olursa daha da rahat eder :34:

beni adamdan saymıyonuz mu siiiz :22:

oyy kıyamam öğretmenim aklımızdasın tabi :16:

Benim ailem onceden erkek tarafinin gucu yetmezse biz yapariz derdi
Simdi niye boyle sevgilime yol yakinken bu isten donun demis annem anlamadim :26:

canım şuan okulunz önemli ona odaklanın birbirinizden de para pul yüzünden vazgeçecek değilsiniz ailenize de bunu aşılayın, vazgeçin demek ne kolay ailelere :50:

Aynen canım bende öyle kalkınca bile buraya giriyorum hemen :16::16: Ben de sizi iyiki tanımışım:16::16:

ayy benimkide bilmiyor demem asla :27: bi yalan buluruz ortaklaşa :27:

derslerinden arta kalan zamanlarda sürekli çalışır, bide dedigim gibi bahşişli olan bi yer olursa daha da rahat eder :34:

yaşlarımız da yakın değil ki dersaneden falan diyeyim:33::33:

canım şuan okulunz önemli ona odaklanın birbirinizden de para pul yüzünden vazgeçecek değilsiniz ailenize de bunu aşılayın, vazgeçin demek ne kolay ailelere :50:

Bende yalanlar sıkıntı oluyor yalan söyleyemiyorum ona :53::53: ama bunu bende söylemem aaa şimdi o kadar konu açtım çekiştirdim görür falan:52::52:

ben aranızdaki para muhabbetini bilemem canım, kimisi o konulara hiç girmez kiminin cuzdanı ortaktır :26: sen daha iyi bilirsin kabul eder mi etmez mi :34:

sevgilime dedim ankaraya don okulunu bitir ben yanindayim dedim
Bakalim ne diyecek
Bekliyorum cevap canim

Tabi vazgececek degiliz beklerim ben onu :85:

hele bi sakinleşsin daha da salim kararlar verir, biraz daha sabır mecbur kuzum, vardır bunda da bir hayır :34:

olabilir :1::1:

Aman zaten erken evlenelim diye annesi babasi yapsin dugunu diyorduk
Aman yapmasinlar
Aman bunlar bi omur basimiza kakar
Aman ben onlarin parasina kalmadim
Biz birbirimize yeteriz!!
Para da biriktiririz dugunumuzu de yapariz!!!

Aman zaten erken evlenelim diye annesi babasi yapsin dugunu diyorduk
Aman yapmasinlar
Aman bunlar bi omur basimiza kakar
Aman ben onlarin parasina kalmadim
Biz birbirimize yeteriz!!
Para da biriktiririz dugunumuzu de yapariz!!!

Allah yardımcınız olsun canım valla varlık içinde yokluk resmen bu:26:

sevgilime dedim ankaraya don okulunu bitir ben yanindayim dedim
Bakalim ne diyecek
Bekliyorum cevap canim

Tabi vazgececek degiliz beklerim ben onu :85:

Selamlaar. Canım üzüldüm öncelikle. Umarım herşeey yoluna girer. Sen sevgilim sabancıda ceo demedin mi ya :) şaka mıydı o. İnanmıştım ben :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X