Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Neler oldu ki canım bu kadar:26:

Ben pek bilmiyorum canım o yüzden şaşırdım:26: Benim sözlüm de ilk benim yanıma geldi cafede oturduk falan önce sonra eve gitti:26: Hatta ilk izninde ailesine gidince kv bile hadi Cerenin yanına git demiş:26:
:14::14:
cekemedi beni , rahatszlığımı
yalnız bıraktı o yalnız bıraktkca ben ofkelendim ben ofkelendikce o yıne yalnız bıraktı artık mazlum değilmişim bağırıyormusum hep..
sanki keyfimden bağırıyorum cıleden cıkartıyorsun!

:14::14:
cekemedi beni , rahatszlığımı
yalnız bıraktı o yalnız bıraktkca ben ofkelendim ben ofkelendikce o yıne yalnız bıraktı artık mazlum değilmişim bağırıyormusum hep..
sanki keyfimden bağırıyorum cıleden cıkartıyorsun!

Nasıl çekemedi rahatsızlığını anlamadım canım :26:

Nasıl çekemedi rahatsızlığını anlamadım canım :26:
takıntı hastalığı temızlık, suphe falan filan ona dokunan seyler değil yani aldatmasından hc suphelenmedim...
çekemedi iste yok gelecekte su olur bu olur diye diye, benim ne hissettiğimi onemsemedi

Son düzenleme:
iş başı... artık kac ay sonra bulusulur Allah bılır

hımmm, o başka bi şehirde çalışıyo öyle mi?

valla ne diyim, diyecek söz bulamıyorum...

koskaoca 12 gün varsa elinde 1 haftasını nişanlına, 1 haftasını da ailene ayırırsın olur biter yani aslında ama... :26:

iki tarafın da gönlünü yapmak bu kadar kolay aslında.. :53:

hımmm, o başka bi şehirde çalışıyo öyle mi?

valla ne diyim, diyecek söz bulamıyorum...

koskaoca 12 gün varsa elinde 1 haftasını nişanlına, 1 haftasını da ailene ayırırsın olur biter yani aslında ama... :26:

iki tarafın da gönlünü yapmak bu kadar kolay aslında.. :53:
eve baska sehirde...
dun bana sende 10 gun kalsam orada 2 gun kalsam ağzını acıp bisey demezsin dedi ki ben her zaman burda 5 se oradada 5 olsun demis biriyim

eve baska sehirde...
dun bana sende 10 gun kalsam orada 2 gun kalsam ağzını acıp bisey demezsin dedi ki ben her zaman burda 5 se oradada 5 olsun demis biriyim

çok ilginç yaaaa :26:

benimki daha şimdiden, "her gün buluşcaz bak" olayının pazarlığını yapıyor :26:

bilemedim yani... :26:

işte ben de o yüzden sevgisini sorguladım ya az önce... :26:

benimki işe başlayana kadar her gün mutlaka görcem seni diyor mesela :26:

Ne desem bilemedim canım valla:26: Bizde konuşurken hergün buluşalım falan derdi ki görüştük de ama ne demek surat yapmak bunun için kız asker bekliyor karşılığına bak:26:

Şok üstüne şok yaşıyorum:53::53: Eylülde düğün düşünürken daha konusu bile açılmadı mı aileler de mi birşey demiyor
onlar olacak biliyordu ama ben dedim anneme olmayacak diye :85:
kalkms dıyor bırde aramızdakı sorunlar cozulurse hala olabılır diye
oyle bsey soz konusu değil artık dedim

Son düzenleme:
onlar olacak biliyordu ama ben dedim anneme olmayacak diye :85:
kalkms dıyor bırde aramızdakı sorunlar cozulurse hala olabılır diye
oyle bsey soz konusu değil artık dedim

Ailene bile söyledin mi:53: Canım neler olmuş ya hiç haberim yok bende niye sürekli üzgün bu kız diyorum:26::26: ama ayrılık da olmadı değil mi:26:

Back
X