ahh be canım o kadar konuştuk dedik laf söylersen sen haksız olacaksın söyleme diye ama sen yine bildigin i yapmışsın ki ne diyim şimdi ben sana

uzun zamandır berabersiniz, sözlüsünüz de sevdiginden de şüphe etmiyorum diyorsun e o zaman artık bu adamı kabullen de yıpratma kendini. ortada yapılmış çok büyük kötü şeyler de yokki içimde tarifsiz acı var gibi şeyler düşünüyorsun. tamam düşüncesiz biraz, ama hep öyleydi yeni ortaya çıkmış bişey degil bu, demek ki artık kabullenmen lazım, bunun içinde önce kendinele barışman lazım. kafana takma huyundan vazgeçmen lazım. nasıl yapacam ama diye düşünmeyip bi yerden bi adım atman lazım ama sen benim dediklerimi de baştan dinliyorsun sonra yine kendi bildigini yapuyorsun, bu sefer onun gözünde de hepten istikrarsız oluyorsun, aman bugun böyle davranıyor nasıl olsa yarına geçer diyor, sen de biliyorsun bunu. halbuki biraz kararlı olsan gözünü korkutabilsen diyecem ama sen istemiyorsun ki bunu
okudum canım gece konuştuklarınızı da gizem in söyledigi şeye katılıyorum, ya ayrılacaksın ya da kabulleneceksin. belirli bir yaşa gelmiş insandan değişmesini bekleyemezsin artık. mutlaka onun da hoşuna gitmeyen huyların vardır ama sen değişemiyorsun degil mi onun gibi yani
sen onun yanına gidemez misin ? sonuçta nişanlısınız degil mi, o senin yanına gelse 2 gün geçirseniz sonra beraber onun memlekete gitseniz bikaç gün kalsan dönsen, öyle bişey olamaz mı cnaım :26: