- 2 Temmuz 2013
- 9.543
- 10.806
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #14.001
ayy canım kaç uzaklaş kısaca..
ne demek hergün konuşmak zorunda mıyız, ayrıca face konusu başlı başına sorun kim onun şifresiyle girip de kıza msj yazabilir ki
canım çok iyi düşün açıkcası bu yazdıkların bende pek güven oluşturmadı ona karşı..
her şeyi geçtim sana karşı çok saygısız konuşuyor![]()
Her dk görüşmek zorundamıyız mı dedi.. Ailenin göstermediği ilgiyi ben veremem mi.. iyi yolu açık olsun o halde.. öyle bir durumda nasıl denir bilmiyorum ama iyi yapmışsın canım.. O kızı ekleme silme mesaj atma apayrı bir olay zaten.. Peki sen nasılsın nasıl hissediyorsun kendini önemli olan o ?
sağolun kızlar bende anlamadım ama iyi gibiyim çok bitkin değilm daha güçlü gibiyim sanki :) aslında daha iyi olurumda evde huzurum yok. Onla tartışğımız gün annem temizlik yapıyordu moralim bozuktu bide iftarda yiyememiştim pek sahura zaten kalkmadım halsizdim yardım edemedim.Bende evde pek iş yapmıyorum çalıştığım içn hatta hiç ama anneme her ay 150 tl para veriyorum ve evede 100 tl her ay bişiler alıyorum. Anneme ne kardeşim he ay para uzatır ne babam vermiş değil. Ogün işte mutfağı temizliyo dolapları benden yardım istedi yapamadım yapmıyorsan o zmn temizlikçi parası vereceksin dedi bende param yok dedim borcum olmasa zaten veririm. Bayramda giymeye etekle ceket almıştım oda elbise almaya var paran diye söyleniyor. İçerden beddualar ediyor sora işte akşam yemeğe gidecektim iftara arkadaşlarla gömleğim terzideydi almaya çıkıyordum o yemeğe gidiyorm sandı yemeğe gitmeye halin var diye söylendi sora ayakkabılarımı giyerken bir tekme vuracam atacam seni dedi. Bende sinirlendim vurursun die bağırdım. Ordan saldırdı bana yüzüme tokat attı dudağımı patlattı ellerimi tırmaladı. Elinden telefon düşmüyor dedi bende evet düşmüyor kavga ettim sayenizde ondan dedim. Oda ohh ohhh canıma değsin dedi öyle çıktım evden. Sora biraz dolaşıp geldim giyindim yemeğe gittim moralim düzelsin die ama daha kaldıramıyorum ne yapacam bilmem. Hiçbiyerde huzurum kalmadı bu durumda nasıl iyi olabilrsem o kadr iyiyim işte