Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Ben geldim :16: Kimse beni merak etmemiş :19::33:
GEçmişi okudum özet geçeyim bende hemen:27:

Yektacım bence ondan ayrılmak senin için hayırlı olmuş.. Ailenle ilgili birşey diyemiyorum ama belki ayrı ev falan düşünebilirsin :26:
Nurdancım seninde işin olur umarım bir an önce şöyle en güzelinden hayırlı bir iş:16:
Gizemcim sende bırak milleti bize tavsiyelerde bulun biz en azından kıymetini biliyoruz:16: Nankör olan insana acayip sinir olurum:47:
Selencim canım sende nedenini söyleyip de gideydin ya merak ederiz şimdi biz:26:

Ben geldim :16: Kimse beni merak etmemiş :19::33:
GEçmişi okudum özet geçeyim bende hemen:27:

Yektacım bence ondan ayrılmak senin için hayırlı olmuş.. Ailenle ilgili birşey diyemiyorum ama belki ayrı ev falan düşünebilirsin :26:
Nurdancım seninde işin olur umarım bir an önce şöyle en güzelinden hayırlı bir iş:16:
Gizemcim sende bırak milleti bize tavsiyelerde bulun biz en azından kıymetini biliyoruz:16: Nankör olan insana acayip sinir olurum:47:
Selencim canım sende nedenini söyleyip de gideydin ya merak ederiz şimdi biz:26:

amin canım amiinnn :16:

geçer inşallah yaaaa :26:

inşallah kuzum :25:

Çarşıya çıktım ama ölümlerden döndüm tansiyonum düştü 6ya :53: Hiç bu kadar kötü olduğumu bilmem tamam dedim gidiyorum buraya kadar:27: ama Allah sevdiği kulunu yanına alırmış o kısmı atladım ben hala hayattayım :27::27:

oruçlu oruçlu bunye alışkın degil tabi evden çıkmaya :27: şaka bi yana şuan nasılsın kuzum :26:

ben o yuzden hiç bulaşmıyorum valla çarşıya çıkma işllerine, hele bide son hafta iyice kalabalıktır ortalık :30: haftasonu regl olacam sanırım, onu bekliyorum bayram alışverişi için :27:

Ben de birşey alamadım ki zaten:27:

iyi misin şu an pekii

İyiyim şuan geldiğim gibi yattım iftara kalktım tekrar yattım şimdi yeni kalkıyorum uyumak iyi geldi:16:

neyse ki bitmesine az kaldı canım, bari bu ara çok dışarı çıkmamaya çalış :26:

Bayram ve tatil için çıkmam lazım canım tekrar:26:

ayyyy şu fincanların tatlılığına bakar mısınız :16::16::16:

$8699089136766_0.webp

Back
X