- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #14.421
Heyecanliyim sanirim 😊
Elbiseyi gözümde canlandırdım :) güzel seçim olmuş :) dantel elbiselere hastayım zaten :)
Keseler de gayet şık :)
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heyecanliyim sanirim 😊
Elbiseyi gözümde canlandırdım :) güzel seçim olmuş :) dantel elbiselere hastayım zaten :)
Ben de cok seviyorum. Fotoraf cekildikten sonra yuzumu gizler koyarim buraya :) lavanta keselerimi begenmedin mi bisi dememissin :))
Aa ne güzel neden gelecekler bizimkiler gelmez sanırım :26:
ben burdayım da benden başka kimse yok sanırım :44:
Güncellemistim mesajı, ama sen o ara alıntılamişsın :)
Keseler de çok şık olmuş :)
hem bayram ziyareti hemde gelmişken isteme gününü konuşacak annesi..
babamla konuştuk bugün ne diyorsun napalım dedi söz olurda nişana daha erken dedisen ne diyorsun dedi dedim baba böyle içim rahat değil dedim tamam önce bizi sözü yapalım dedi..
müstakbel annecim de bi tepsi baklava yapmış bize de o da bonus oldu kararda
merak ettik valla face den yazacaktım tabi net yokmuş oda işe yaramazdı
doktora gittin mi canım :26:
Evet canım söz yapın en azından nişanı da sonra yaparsınız madem =)
babamla öyle konusunca mutlu oldum ama zamanlama şansızlığım yine ortaya çıktı..abimler tatile gidiyor bayramdan hemen sonra ve taa 16 sında gelecekler tabi biz hiç bişey yapamayacağız![]()
Olsun canım bana diyordunuz ya geç olsun güç olmasın diye benim de arada ertelendi ama herşey istediğim gibi oldu olacak ya ona sevin üzme hiç kendini![]()
öyle de canım bekle bekle içim şiştibugün buluştuk nasıl hayaller kuruyor bayramın haftası isteme söz olur sonra nişan beklemeye gerek yok artık diye..şimdi ben ona nasıl diycem off of
![]()
Sözle nişan arası ne kadar olacak ki canım:26:
hazırlıklara bağlı olur canım, alınacak şeyler var bi sürü damat bohçasıymış, hediyelikmiş benim kıyafet olayı bunlar uzun sürer çalıştığım için ha deyince çıkamam çarşıya..
bir ay olur heralde annemlede öyle konuştuk sözden sonra ben babanı ikna ederim dedi nişan için :26:
Ay canım bir ay mı uzun Allah seni yaBen öleyim o zaman
![]()
dayanamıyorum artıkama canım senin özel durumun var olmasa sizde yapıverirsiniz zor bişeyi yokki
![]()
canım ben yatayım çok uykusuzum yarın devam etsek![]()
Tesekkur ederim canim :) Ben de gamzeliyim adim da oyle nickini cok sevdim o yuzden 😊😊
hayırlı geceler sana da canım![]()
Kız hadi gözün aydın, sözüne azicik kaldı :)
Darısı başıma, en en en kısa zamanda :)
yok ona değil annesi falan da çağırmadı hiç ona anlam veremedim:26:
hem bayram ziyareti hemde gelmişken isteme gününü konuşacak annesi..
babamla konuştuk bugün ne diyorsun napalım dedi söz olurda nişana daha erken dedisen ne diyorsun dedi dedim baba böyle içim rahat değil dedim tamam önce bizi sözü yapalım dedi..
müstakbel annecim de bi tepsi baklava yapmış bize de o da bonus oldu kararda
merak ettik valla face den yazacaktım tabi net yokmuş oda işe yaramazdı
doktora gittin mi canım :26:
iştee güzel gelişmeler geliyor burdan
telefonda internet var canım benim face falan girebildim ama kk ya girsem bile topiği bulamıyorum ben o yuzden giremedim hiç
doktor da dizim için kireçlenme var dedi, egzersiz bol yürüyüş ve ilaç verdi, ayın 20 sinden sonra kontrol var :18: baş ağrılarım için de beyin tomografisi verdiler ama taa 21 inde çekilecek![]()
benim aklıma gelmişti kireçlenmeyürüyüş yap bol bol canım geçmiş olsun tekrar
gelişmeler güzel gerçektenabimler tatile gidecek ağustos ortasında geri geleceklermiş en kötü ihtimal o tarihlerde istemez söz olacak babamla konuştuk..
yarında annesi babası bayram için gelecekler ama asıl tarihi konuşmak için bakalım neler olacak :26: