- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #15.041
Kaç tane yaptırdın peki ?
50 tane yaptırdım canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç tane yaptırdın peki ?
gamzeli hayırlı olsun tatlım![]()
Benim güzel kurbanımmmm çok mutlu oldum senin adına . Rabbim mutluluğunuzu daim kılsınnn muhabbetiniz sevinçleriniz hep böyle olsunn çoook sevindimmmm![]()
Gamzeliimmmm asker yolu beklerkenden tanıyorum seni konuşyuorduk nasıl olur nasıl gider vallahi seninki ilk etapı atlatmış çookkk sevindim Allah tamamına erdirsin
daha bizde bir tık yok gerçi arkadaşlarından aldığım ufak tüyolara göre planları varmış ve sanırım güzel bir teklif alacağm bende çünkü hep derdi çok güzel bir teklif yapıcam sana die dün de nasıl tarz yüzük beğeniyorsun diye sordu gerçi öyle sorması hoşuma gitmedi bence böyle şeyler süpriz olmalı falan dedim tamam tamam anlaşıldı dediyani benimkinin de eli kulağında
![]()
İsteme-nişan birarada olacak ve 10 gün kaldı kuzum o yüzden :)
50 tane yaptırdım canım
çok teşekkürler kızlaaar
yüzük kardeşliği mi oldu aramızdaaa
sağol lokum, sizin de maddi durumlar ya da sevgilinin ailevi durumları en kısa zamanda yola girer inşallah
teşekküür ederimm
demiştin di mi
aminnnn![]()
canım hepinizi dövmek istiyor![]()
azıcık kalmışşşşşşşşşş![]()
Bende dağıtmak istiyorum nişanda canım da herkese mi dağıtacaksın belirli kişilere mi merak ettim:26:
Neden:44::44::44:
Eski Luna geri döndü![]()
sıkıldımsebeeeeeeeep![]()
aha dövecek birini daha buldumBuarada hayırlı olsun tatlım Allah tamamına erdirsin inşallah :) Ben iki evlenme teklifi aldım![]()
Evet ben görmemişim kusura bakmaTanesini 3 liraya yaptırdım. Facebook üzerinden düşünürsen özelden yazarım canım :)
aha dövecek birini daha buldum![]()
ehehe ben deMerhaba tanıştığımıza memnun oldum![]()
sıkıldım
+
ben evlenince annem ne yapacak ya hasta olursa![]()
Buarada hayırlı olsun tatlım Allah tamamına erdirsin inşallah :) Ben iki evlenme teklifi aldım![]()
ehehe ben debazen atarlı bazense çok sevecen olan yegane şahıs luna ben
![]()
Cok guzel cok yakismis cok zarif :116: