- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #15.341
Nerdesiniz Uleyn zaten kim açık kim değil göremiyorum kayboluyorum sürekli siz gelin bari

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazdığım yerde biraz var oradan idare ediyorum ben diğerleri nerde bilemedimHiç eğlenceli değil
![]()
iyi de bu smileyler yetmez kiiiiwhatsap ta bile daha çok smiley var hiç sevmedim
![]()
Biraz kurcalayınca bulursun canım bende pek sevemedim![]()
ben alıntı yapılmazsa töbe burayı da bulamam haa, beni ihmal etmeyin sakın![]()
Ben ilk girdim bulamadım bdv yi bile bulamadım ordan gir burdan çık buldum yorumda yazdım ki bulmak kolay olsun![]()
ayy bak orayı töbe bulamam buraya geldigime şükür ediyorum benalışırız herhalde zamanla da bari smileyleri arttırsınlar, bunlar gerçekten çok yetesiz ve sevimsiz
![]()
Ben kuşlarımı istiyorum daha yeni iki yapmıştım güç bela elimden aldılar![]()
hee ne pro üyelik kaldı ortada, ne kuş ne böcekdeğiştirirler herhalde bu halini de yaa, hiç sevmedim hiiççç rahat rahat tepinen smiley bile koyamıyorummmmmm
![]()
Evet prolukta gitti bazı şeyleri güzel ama daha üstüne düşülmesi lazım bence böyle olmaz![]()
güzel olan ne si var ya ben bulamadımşu an içini çeke çeke ağlayan bi smiley var ya onu kullanmak istiyorum ama kulanamıyorum
![]()
Mesela hemen altta hazır halde yorum yazabiliyoruz canımHerkesin bilgilerini görebiliyoruz profilerine bakmadan :) Birde daha hızlı sanki bana öyle geldi
![]()
benim de bildirimin hemen gelmesi hoşuma gitti valla ne yalan söyleyimama yine de ben yeniliklere açık bir insan degilim, eskicyim ben eski halini istiyorum
( şu an mesela dilini çıkarıp sallayan smiley i kullanmak istiyorum
)
Ben yenilikleri severim ama eskinin rahatlığınıda severim aman boşver face bile şekilden şekile girdi hepsine de alıştıkOlmadı senin yaptığın gibi parantez açıp yazarız
![]()
aman üşenirim de bi süre sonra öyle yazmaya :) neyse yaa ilk şoku atlattım yine, aradıklarımı da yavaştan bulabiliyorum o kadar söylenmeme gerek kalmadıdün gece ilk açtıgımda siteyi koşarak kapattım o kadar sinir olmuştum
![]()
İlk bende hemen kapattım valla canım ama sen gelene kadar alışmıştım beni bırakıp gittinBizim kızlar hala yok baksana
![]()
bulamamışlardır belki burayı acaba alıntı yapıp çağırsak mı![]()
Hahahaa ben hepsinin en son girdikleri tarihe baktım canım Gizem Cumartesiden beri yok Luna buralardaydı Selen de sabah girmiş![]()