- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #15.381
resım eklemede url sını kopyalayıp yapısturacamn canımee bunları nasıl kullancam ben, kopyala yapıştır mı yapcam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
resım eklemede url sını kopyalayıp yapısturacamn canımee bunları nasıl kullancam ben, kopyala yapıştır mı yapcam![]()
bunları git kazene söyle bana degilben de alışmaya çalışıyorum zaten, yeniliği de hiç sevmem
![]()
resım eklemede url sını kopyalayıp yapısturacamn canım![]()
beım yerıme sen soyle![]()
![]()
zor değıl yadaha sen söylerken vazgeçtim, 3 5 smiley le ifade ederim ben kendimi![]()
az once yenılığı sevmediğını soyleyen benmıyımbelki de ben şikayetçi degilim, belki de ben bu halinden çok memnunum nerden biliyorsun![]()
zor değıl yabak hamur acan bebe
![]()
az once yenılığı sevmediğını soyleyen benmıyım![]()
![]()
aaman sen bılırsunordan gif i al buraya yapıştır, sonra 3 tur takla at falan hiç bana göre degil![]()
evet evet :))üfff amma da açık sözlüyüm yaa![]()
aaman sen bılırsuncok sıkıldım :/
ben kalkalı 8 saat oldu uyuyamam sen dene ıstersenaman bu saatler gereksiz saatler bence, keşke erken uyuyan bir insan olsam![]()
ben kalkalı 8 saat oldu uyuyamam sen dene ıstersen![]()
ben hıc bı halt yapmıyorum bılıdiğın duruyorum sadeceben de akşam üzeri uyuyakalmışım yaklaşık 2 saat kadarşuan hiç uykum yok
aptal puzzle ın da bir yerinde tıkandım, elim ona da gitmiyor şimdi, milyon kere kiraz mevsimini izliyorum
![]()
ben hıc bı halt yapmıyorum bılıdiğın duruyorum sadece![]()
ıstedığım seylerı bulamıyorum canım arastırıyorum ama hep dolu o tarıhler krız geldi artık benımkıde yattı kalkacam dedı ama kalkamayacağını bılıyodum kaldım oyle sap takıntılarla uğrasıyorumdüğünün var kızım senin araştırmalarını yap, eksiklerini hazırlasenin yerin de ben olsaydım şimdi paçalarım tutuşmuş bi şekilde saga sola saldırıyordum
![]()
ıstedığım seylerı bulamıyorum canım arastırıyorum ama hep dolu o tarıhler krız geldi artık benımkıde yattı kalkacam dedı ama kalkamayacağını bılıyodum kaldım oyle sap takıntılarla uğrasıyorum![]()
sağol canım zaten ne kadar otel varsa baktım ama ıstedığım gıbı yokben yardımcı olayım bebek, bayılırım öyle şeylere biliyorsun![]()
sağol canım zaten ne kadar otel varsa baktım ama ıstedığım gıbı yok
bırını çok beğendım ama sadece kahvaltı dahılmıs,
hersey dahılllerı de beğenmıyorum ben oyle kalıyorum
hıcbi yere gıtmıycem en sonunda o olacak![]()
sağol canım bu kadar saçma bı ılıskı ve bu kadar saçma tavırlar ıcın kendını yormaya değmez, bır daha onu asla aramayacam:,(hıcbısey ıstemıyorum.hangi şehire gitmeyi düşünüyorsunuz ki
ben benim rahmetliyle tatile gitmeye niyetlenmiştim de o zaman izmir çeşme de bi otel begenmiştim, herşey dahil degildi ama manzarası falan çok güzeldi, tam deniz kıyısında. hoş ismini de hatırlamıyorum şuan sana neden bu gereksiz bilgiyi verdiysemama istersen bulabilirim kuzu senin için, çeşme de oldugunu hatırlıyorum bitek
![]()