- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #15.721
amma konuşmuşsunuz be ben yokken
ama bundan sonra çalışan bir bayan oldugum için eskisi gibi her dakka buralarda olamam alışın biraz yokluguma

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amma konuşmuşsunuz be ben yokkenama bundan sonra çalışan bir bayan oldugum için eskisi gibi her dakka buralarda olamam alışın biraz yokluguma
![]()
![]()
amma konuşmuşsunuz be ben yokkenama bundan sonra çalışan bir bayan oldugum için eskisi gibi her dakka buralarda olamam alışın biraz yokluguma
![]()
![]()
Amanınnnnn işe mi başladın hemen gel anlat çabuk![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
neeee işe girdin mi çok sevindim, nasıl oldu anlatsana![]()
siz benim sandıktan çıkan çeyizlerimi gördünüz müüüü
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/missgamzelinin-Çeyizi.389886/page-35
şimdi gördüm kek kalıplarına ve renkli borcamlarına bayıldım yok şimdi onlardanbence çeyizin tamam almazsın çoğu şeyi heralde, bende mutfak eşyası yok doğru düzgün
![]()
evet baya baya bitti sayılır, ufak tefek şeyler kaldı artık :)
O kek kaliplari, renkli borcam, beyaz borcam, arcopaller, plastik bulaşık kapları falan hep gazeteden kuponla alınmış :)
neeee işe girdin mi çok sevindim, nasıl oldu anlatsana![]()
yuppiieeeeeee![]()
hey millet napıyosunuzzz ben şu an malum yerdeyim ev eşya bakıyoruz
nurdan işe girmiş sanırımhayırlı olsun canım
bu arada cereeeen senin yorumların bana gorunmuyor goz ardı ediliyor sürekli öyle bi zımbırtı çıkıyorr sen mi yapıyosun yoksa
burcuu napıyon sen nasıl gidiyorrr hazırlıklar:)
gizemm nen napıyon peki
Not: bu arada kimse benden bahsetmemiş çok kırıldım![]()
benim nişan 20 eylül de canım belli oldu net tarihşimdilik hediyelik süslü sabun yapıyorum kendim, sonra kıyafet vs onlara girişicem
senin nasıl gidiyor istediğin gibi buldun mu eşya![]()
Aaa 20 eylul 2014 benim 3 yıldır istedigim nişan tarihiydi canım nasip olmadı
Haydi hayırlı olsun tatlım![]()
hey millet napıyosunuzzz ben şu an malum yerdeyim ev eşya bakıyoruz
nurdan işe girmiş sanırımhayırlı olsun canım
bu arada cereeeen senin yorumların bana gorunmuyor goz ardı ediliyor sürekli öyle bi zımbırtı çıkıyorr sen mi yapıyosun yoksa
burcuu napıyon sen nasıl gidiyorrr hazırlıklar:)
gizemm nen napıyon peki
Not: bu arada kimse benden bahsetmemiş çok kırıldım![]()
sağol canım darısı başınabu tarih de çok uğurlu çıktı cerenin de yıldönümleriymiş senin de istediğin tarih
güzel gün seçmişim desene
bu arada sabunlarımı yapıyorum beklediğimden daha süper oldular![]()
sağol canım darısı başınabu tarih de çok uğurlu çıktı cerenin de yıldönümleriymiş senin de istediğin tarih
güzel gün seçmişim desene
bu arada sabunlarımı yapıyorum beklediğimden daha süper oldular![]()
saat 5 e kadar patron yok diye siteye girdim, kimse de yokmuş![]()
Yeni isin hayirli olsun canimmm
Benim yarin sinavim var ona calisiyorum![]()