- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #15.761
Zaman zaman modeller degisiyor arada sirada goz atarsin canimbaktım şekerim papia da güllü bişey buldum selpakta pek çeşit yoktu nerdeyse tüm marketleri gezdim burdaki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaman zaman modeller degisiyor arada sirada goz atarsin canimbaktım şekerim papia da güllü bişey buldum selpakta pek çeşit yoktu nerdeyse tüm marketleri gezdim burdaki![]()
Hihi :) dun baya umutlu ve mutluydu her sey super olacak filan diyordu bakalim :) erkegin maddi skntili ve is bulma surecindeki hali cekilmiyoe valla
Ben de kendimi geri cektim biraz ilgilenmiyorum :)
Koça boyle davranmak gerekiyor da iste kendimi tutamiyorum ustune cok dusuyorum :)
öğrendin artık taktiği bundan sonra böyle davranırsın artık
ayy o süreci bilmem mi, eski nişanlımla 3 senenin 2.5 senesini böyle geçirdik biz. Allah kimseyi düşürmesin o duruma valla çok zor![]()
Zaman zaman modeller degisiyor arada sirada goz atarsin canim![]()
zaten maşallah tek bir peçeteden bile bi sürü sabun oluyor çok iktisatlı bir iş canımçok fazla çeşit yapmayacağım zaten şimdilik elimdekiler yeterli
sen ticaretine atıldın mı![]()
Uff yapma yabenimki bir de bi ise girmisti ordan cikardilar filan İki hafta sonra bu ise girdi ana yine de halimize sukretmeliyiz daha mezun bile degil
Evet canim bir paket peceteden 80 -100,model bile cikiyor
Atildim ama musteri yok canim![]()
olur olur facebook da sayfa falan aç çok takip ediliyor sosyal ortamlar, blogun vardı zaten dimi![]()
benimle ilgilen patronum yokken hazır![]()
ayy çıktım hemen yazıp patron geldi mi![]()
gelmişti de şimdi tekrar gitti uzun bi süre uğramaz sanırım![]()
ohh hayırlı olsun canım:) kolay gelsin şimdidenbenim nişan 20 eylül de canım belli oldu net tarihşimdilik hediyelik süslü sabun yapıyorum kendim, sonra kıyafet vs onlara girişicem
senin nasıl gidiyor istediğin gibi buldun mu eşya![]()
ben de senin düğünün olacagı memleketteyimnaptınız ev işini bebek, buldunuz mu bişeyler
ben gördüm ki sabunlarıııı![]()
olur olur facebook da sayfa falan aç çok takip ediliyor sosyal ortamlar, blogun vardı zaten dimi![]()
dün patron gelince aniden çıkmak zorunda kaldım kusura bakma canım
şuan kendi meslegini yaptıgı için sıkıntı olmaz canım dert etme sen![]()
nasıl geçti ikinci günün işte![]()
5 günde ev tuttuk canımdeniz görüyor
eşya bakıyoruz çok yoruldum ayaklarım ağrıyor ve hala şişkoyum
![]()
Yok canim ne kusuru ben de dogru durust gelemiyorum buralara zaten,
Ben bu isi pek sevmedim yaw aycekirdefi hasat zamaniymis gece 12-1 e kadar calisiyor sevgilim yaw![]()
mesaiye kalacam zannederken patronun dışarıda işi uzadı, ben de 6.30 da çıktım alışveriş yaptımbugun de geç gelecek sanırım toplantısı vardı, iş böyle olunca seviyorum
deniz mi görüyor evinhiç kıskanmadım hiççç
şu şişkolugu da kafandan çıkar, en kötü ihtimal korseyle falan hallolur ama sen şişkoyum dedikçe beni kızdırıyorsun
muhasebeyle ayçiçeğinin ne alakssı var kız![]()
Muhasebecisi oldugu sirket aycekirdegi ticareti yapiyor canim![]()
ben nedense muhasebecinin yanında çalışıyor zannetmişim, şirket oldugunu düşünmemişim hiçbenim kafam neden kendi kendine yazıp oynuyor acaba
![]()
Yok canim biz de oyle olur zannediyorduk ama bildigin direk muhasebeci oldu yanina bir de eleman vermisler buna da ogret diyeOnla beraber iki kisiler
valla sevgilin baya şanslıymış o zaman gülüm, hem de daha öğrenciyken böyle bir iş bulmuş
nerde çalışıyor peki, okul zamanı zorlanmasın![]()