- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #16.001
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önceden sayfalar dolusu konuşurduk şimdi gelen giden yokneden kız noldu![]()
Önceden sayfalar dolusu konuşurduk şimdi gelen giden yok![]()
selen gelirdi normalde ama pek uğramıyor, ben de ancak patron yokken gelebiliyorum akşamları gelemiyorum, gizem de ancak internete girebilecek kıvama geldi, sen de zaten tatildeydinhepimizin mazereti varmış meger
![]()
Luna da düğüün hazırlığındaSelen neden girmiyor
![]()
ayy evet Luna evlenecekkben onun düğüne kaçak girsem mi acaba yaa eger o tarihlerde ankara da olursam, bi kapıdan bakar giderim
hem şişkoyum diyip duruyor merak etdiyorum onu nesi şişkoymuş acaba diye
selen sitenin halini sevmedigi için soğudum diyordu, sonra sınav çalışıyor film izliyor falan diye pek girmedi sanırım, tam bilmiyorum ki. belki işler yogundur![]()
yeni öğretim yılın hayırlı olsun gizemim![]()
Luna orada olursan gitmeni ister bence şahsen ben çok mutlu olurdumValla şaka maka evleniyor kız söyliyeyimde ayakkabısının altına ismimizi azmayı unutmasın
Bizde sevmedik ama giriyoruz
![]()
3 ayakkabıya yazıldım bu yaz tık yok hala, bu sefer üstüne yazsın değişiklik olsun diyecem ben
akrabalar falan oluyor ya istemeyebilir sanırım ama ben kapıdan bakıp çıkacam zaten kalıcı olmaya niyetim yok![]()
Kk temsilen geldim dersinBen bir ayakkabıya yazıldım ondada yerle temas olmayan yere yazmış beni birde aa sen silinmemişsin diyor bende silinmemi istesen oraya yazmazdın bırak bu ayakları dedim
Sanki oraya yazılıp silinsem hemen evlenicem ne kıskanç insanlar var..
benimkilerin hepsi de silindi valla, acaba silinmemek mi daha iyi ki onu mu denesek bu sefer de
çelenk gönderelim bence kk yı temsilen nasıl fikir, üstüne de yazarız kk kızları olarak seninle gurur duyuyoruz diye![]()
Onu da ben denedim yine olmuyor işte
Evet evet iyi fikir üstüne de kart iliştiririz Luna bu isimle üyeydi buyrun bakın neler var neler diye![]()
ayy evet bak Luna nın nick ini yazmazsak olmazgerçi ismini de bilmiyoruz yaa mecbur Luna diye yazacaz çelengin üstüne
![]()
Aaa sende mi bilmiyorsun iyi iyi bir bilmeyen ben sanıyordumAh ah ne güzel telaşları vardır şimdi
![]()
ayy evet bak Luna nın nick ini yazmazsak olmazgerçi ismini de bilmiyoruz yaa mecbur Luna diye yazacaz çelengin üstüne
![]()
Aaa sende mi bilmiyorsun iyi iyi bir bilmeyen ben sanıyordumAh ah ne güzel telaşları vardır şimdi
![]()
yok ya onunla hep Luna diye konuştum adını sormak hiç gelmedi aklıma
evi tutmuş eşyaları da almış, tatlı telaşlar kaldıbi de gelinliği halletse deli tam olacak da tutturdu zayıflayıp iki hafta kala alacam gelinliği diye
![]()
ben biliyorum kiiiii nabeeeeeeeer![]()
Valla bende dedim gelinliği o kadar erteleme diye ama dinlemedi bulsa bari gönlüne göreEvi deniz görüyormuş sanırım
![]()
ben biliyorum kiiiii nabeeeeeeeer![]()
iyi bari çelengi ismine göndeririz Luna nın parantez içinde de nick ini yazarız
evet ya gelinlik işinden korkuyorum ben, zaten begenemeeyn bir insanım bi de bi kere giyecem diye kesin çileden çıkartırım herkesi o dönemde![]()
Bende de aynen öyle olacak bıkar herkes benden ama çok önemli gelinlik ya
Geliyorum 10 15 dkya işim varda![]()