- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #17.501
iş bulamıyorum da ondansaçma sapan oyalanıyorum işte

hımmmmm

pekiii senin "arkadaş"tan ne habeeer

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iş bulamıyorum da ondansaçma sapan oyalanıyorum işte

hımmmmm
pekiii senin "arkadaş"tan ne habeeer

evvveeeeeeeeeeettt
 o zamndan beri de bi bayramda konuştuk işte o kadar
 o zamndan beri de bi bayramda konuştuk işte o kadar 
geçen hafta ilk defa başbaşa bişeyler yapma fırsatımız oldu sinemaya gittik sinema tadilattaymışo zamndan beri de bi bayramda konuştuk işte o kadar

okudum o macerayı
sen lunanın düğüne gitcen mi
 kıyafetimi hazırladım da ayakkabı almam lazım, hava nasıl olur kestiremedigimden son güne bırakcam heralde
 kıyafetimi hazırladım da ayakkabı almam lazım, hava nasıl olur kestiremedigimden son güne bırakcam heralde 
eveett gitceemmkıyafetimi hazırladım da ayakkabı almam lazım, hava nasıl olur kestiremedigimden son güne bırakcam heralde

ne giyceeeeen, kimle gitceeeeeeeeen

ne giysem takım mı giysem diyordu, bana uygun giydireyim de onu alem çift görsün o gün
 ne giysem takım mı giysem diyordu, bana uygun giydireyim de onu alem çift görsün o gün 
luna kot pantalon üstüne şık bi gömlek demişti, ben de öyle yapacam sanırım. uygun bi tane albisem var o da çok kısa rahat edemem diye düşündüm
gideceğim kişi de eski kırığımne giysem takım mı giysem diyordu, bana uygun giydireyim de onu alem çift görsün o gün

eski eniştenizi ilk Luna görecek, anlatır size düğünden sonra zevkli hatun muyum degil miyimuvvvvvvvvvv

eski eniştenizi ilk Luna görecek, anlatır size düğünden sonra zevkli hatun muyum degil miyim

neden eskide kaldı kendisi acabaaaa
 geçen gün hatta tekrar konuyu açtı falan da iyi birmemiştir yani. bakma şimdi arkadaş olduk ama hala eskiler açıldığı zaman dağılıyoruz ikimizde
 geçen gün hatta tekrar konuyu açtı falan da iyi birmemiştir yani. bakma şimdi arkadaş olduk ama hala eskiler açıldığı zaman dağılıyoruz ikimizde 

Naber gamzelim : )selaaaaaam, gelin hanımmm
Naber gamzelim : )