2015-2016 burun estetigi fiyatları

tourmaline

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
5.548
198
688
- Yurtdışı
2015-2016 için İstanbul'da doktorlardan aldığınız/yaptırdığınız burun estetiği ücretleri doktor adlarıyla beraber yazabilir misiniz? Hala bir doktor seçemedim kendime o kadar, çok isim var ki...:KK43:

Pahalı olunca daha güzel yapacak diye bişey yok
Halbuki bende özel hastane de izmir de ismi meshur olan bir doktora yaptırdım ama adamın niyeti iyi fiyat absürt değil ve oldukça başarılı :KK39:

İzmir - Ufuk Bilkay Aralık ayında aldığım fiyat 5000 tl. Fakat tavsiye anlamındaki düşüncelerim olumsuz..

Halbuki bende özel hastane de izmir de ismi meshur olan bir doktora yaptırdım ama adamın niyeti iyi fiyat absürt değil ve oldukça başarılı :KK39:

Sakıncası yoksa hangi dr ve fiyatı ne kadar öğrenebilirmiyim ?

Sakıncası yoksa hangi dr ve fiyatı ne kadar öğrenebilirmiyim ?
Sezgin Öztürk ben 2500 oldum

Arkadaş daha erken davranıp yazmış :)
Sırf anlaşmalı diye içinize sinmeyen hastane ve doktorunu tercih etmeyin sakın, bol bol araştırın hatta liste de tutabilirsiniz zamanla isimleri bir bir karalayabilirsiniz son bir tane kalana kadar.
Bende öyle yaptım küçümseme bence dr sezgin öztürk daha önce ekoldeydi şimdi özel karataşta ve tüm kalbimle güvendim ve hiçbir şikayetim yok çok memnunum mesela ekoldeyken 5000e yapıyo çünkü hastaneyle ona göre bir pay anlaşması vardır aynı işlemi özel karataşta 2500e yapıyo sgk olduğu için biraz mantıklı düşünün derim mesleğinde çok başarılı olan doktorlardan biridir kendisi ve sonuna kadar da tavsiye ederim

Back
X