- Konu Sahibi tourmaline
2015-2016 için İstanbul'da doktorlardan aldığınız/yaptırdığınız burun estetiği ücretleri doktor adlarıyla beraber yazabilir misiniz? Hala bir doktor seçemedim kendime o kadar, çok isim var ki...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sgk nasıl ödüyor canım?Güzel soru, emin olabilirsin ki fiyatlar havalara uçacak.
Sigortalıysan ve hastane anlaşmalıysa bir kısmını o ödüyo mesela 3500se fiyatı sen 2500ödüyosub gibi benim o şekilde oldusgk nasıl ödüyor canım?
Sezgin Öztürk ben 2500 oldumPahalı olunca daha güzel yapacak diye bişey yok
Halbuki bende özel hastane de izmir de ismi meshur olan bir doktora yaptırdım ama adamın niyeti iyi fiyat absürt değil ve oldukça başarılı
Sakıncası yoksa hangi dr ve fiyatı ne kadar öğrenebilirmiyim ?
Sezgin Öztürk ben 2500 oldum
Neden olumsuzsunuz ufuk bilkay hakkında?İzmir - Ufuk Bilkay Aralık ayında aldığım fiyat 5000 tl. Fakat tavsiye anlamındaki düşüncelerim olumsuz..
hmm yani estetikte de ödüyor öyle mi? deviasyo olmasa da?Sigortalıysan ve hastane anlaşmalıysa bir kısmını o ödüyo mesela 3500se fiyatı sen 2500ödüyosub gibi benim o şekilde oldu
hangi doktordan canım ?6000 tl olarak fiyat aldım ben kredi kartı taksiti de yok peşin ödeme
Betül gözel ulusalhangi doktordan canım ?
Arkadaş daha erken davranıp yazmış :)sgk nasıl ödüyor canım?
Evet benim estetiktihmm yani estetikte de ödüyor öyle mi? deviasyo olmasa da?
Bende öyle yaptım küçümseme bence dr sezgin öztürk daha önce ekoldeydi şimdi özel karataşta ve tüm kalbimle güvendim ve hiçbir şikayetim yok çok memnunum mesela ekoldeyken 5000e yapıyo çünkü hastaneyle ona göre bir pay anlaşması vardır aynı işlemi özel karataşta 2500e yapıyo sgk olduğu için biraz mantıklı düşünün derim mesleğinde çok başarılı olan doktorlardan biridir kendisi ve sonuna kadar da tavsiye ederimArkadaş daha erken davranıp yazmış :)
Sırf anlaşmalı diye içinize sinmeyen hastane ve doktorunu tercih etmeyin sakın, bol bol araştırın hatta liste de tutabilirsiniz zamanla isimleri bir bir karalayabilirsiniz son bir tane kalana kadar.