hoşgeldin canımMerhaba..
Bizde eylul ayinda evlenmeye karar verdim bir anda gelisti onumde upuzun bir yol bilmedigim bir suru sey ve eksik var..
Nasil altindan kalkacagiz ne yapacagiz cok heyecanli cok stresliyim..
hoşgeldin canımen güzel anları yaşıyacaksın hepsinin tadını çıkar ..benimde 3 ayım kaldı.
evet canım her yerde mobilya bakıyorum :) yeni gelin evlerinin fotolarına bakıyorum bakıyorum perdesini nasıl yaptırmış, halısını nasıl almış, oraya ne koymuş burası nasıl olmuş falanCok tesekkur ederim.. hazirliklar tam gaz basladi..
Herkese merhabaaa bizimde bu cumartesi belli olcak inşallah tarihimiz damat bohçası götürüyoruz annemlerlekızlar size bişey dicem kına gecesi düğünden kaç gün önce olmalı sizce?
Merhaba wingless Şimdiden tebrik ederim :) Allah bir yastıkta kocatsın :) :) <3 Bizim kına ile düğün arasında 1gün var. Ben art arda olsun istemiştim. Uzaktan gelenler için zor olmasın diye ama araya bir gün koyan arkadaşlarım baya memnun olmuşlardı :)
tebrik ederim canım hadi hayırlısı :)Herkese merhabaaa bizimde bu cumartesi belli olcak inşallah tarihimiz damat bohçası götürüyoruz annemlerlekızlar size bişey dicem kına gecesi düğünden kaç gün önce olmalı sizce?
ben mobilya bakıyorum184 güünn
Hazırlıklar nasıl gidiyor kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?