2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

cansın evet belli aslın 19.07 di ama
saolsun benim nişanlım fanatik galatsarylı olduğu için düğün tarihi fenerbahçe gnü olduğu için 21.07de alıcaz bu hafta içi inşallah :)))
19.07 yi görünce bende Fenerbahçeli misiniz yoksa dicektim

bellona ya daha gidemedim canım ama gitmeye çalışıcam mutlaka herkeste Avangard modelleri gördüğüm için soğudum sanırım canım o yüzden hep modern spor modeller beni cezbediyor

modern spor mobilyalar bakıyorum bende canım :) . mobilyalarda çiçekli böcekli şeyleri sevemedim gitti , bi süre sonra sıkılırım gibi geliyor..Evimi hep modern spor esyalarla doldurmak istemiştim o yüzden hep öyle bakıyorum canım

bellona ya daha gidemedim canım ama gitmeye çalışıcam mutlaka herkeste Avangard modelleri gördüğüm için soğudum sanırım canım o yüzden hep modern spor modeller beni cezbediyor
Bende mobilyalarımi weltew den çok uygun aldık country tarzı yatak yemek odası ve Chester koltuk :) Avangard takımları seviyordum ama bende soğudu hemde Chester lar daha zarif hem spor hem şık aslında

Eklentiler

• IMG-20160121-WA0000.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 49
çoook güzelmiş canım Rabbim güzel günler yaşatsın size bunlarla fiyat olarak hepsini tek tek kaça aldınız canım ? beyaz eşyaları da aldınız mı?

çoook güzelmiş canım Rabbim güzel günler yaşatsın size bunlarla fiyat olarak hepsini tek tek kaça aldınız canım ? beyaz eşyaları da aldınız mı?
Canim koltuk takımının fotosunu cekmeyi unutmuşum bende çiçekler den sıkılırim diye düşündüğüm için konuştum farklı olacak zaten oralar. Normalde fiyati 15 bin ama biz pazarlıkları 10.500 e 3 takımı aldık yemek odası yatak odası salon takimi

Bu arada beyaz eşyaları almadik ama seçtik Bozdolabını nisanlimin babaannesi 2 sene önce almıştı hediye yani hotpoint arinston model bilmiyorum ama biz çamaşır bulasik makinasi mi Siemens alıyoruz zaten nişanlım da Siemens yetkili servisinde olduğu icin gönlüm rahat bulasik makinasini nedense çamaşırdan daha çok önemsiyorum model kodu ; sn 278 İ 04 TT 3200 lira fiyati ama biz yarı fiyatına alabiliyoruz avantajımız bu olduğundan baya mutluyum :) çamaşır makinası model kodu ; Wm 10 k 210 Tr :) fiyati 1420 lira

Yaa çok beğendim ben bu takımı
Ama yatak başlığını düz yapıyorlar mı çiçeksiz sade bir şey?

Yaa çok beğendim ben bu takımı
Ama yatak başlığını düz yapıyorlar mı çiçeksiz sade bir şey?
Evet tatlim yapiyorlar mobilyalarda kaba degil kip sandalyelerin kumasi da degisecek benim pazar gunu gidicem koltuk takimimin fotosunu cekmeyi unutmusum onuda ceker atarim :)

kızlar dün akşam bir mobilya takımı baktım çok çok beğendim ama fotorafını çekmeme izin vermediler en çok hoşuma giden yanı da yatak çarşafının içinden çıkması perde gibi bir sistem yapmışlar yatak yapmak için açınca içinden çekiyorsunuz kirlenince de çıkarıp yıkayıp tekrar takabiliyorsunuz alez gibi kalın sıvı da geçirmiyormuş çocuklar için de uygun yani Fiyatı 4500 dedi ama oraya götürmeyi düşnüorum nişanlımı

Bir de ben tv sehpasi cok sade geldi vitrindeki pencereden ufak iki tanr kare ayri ayri bir tane de ikili yaptirmayi düşünüyorum :)

iyi düşünmüşsün canım her zaman düz renkler hem sade hem şık gösteriyor.diğerlerinin fotosu yok mu peki kuzum merak ettim belki banada fikir olur

banada böyle bi köşe takımı yada koltuk göstemişlerdi canım valla alfemoda mı istikblade mi gördüm emin değilim sende ordan mı baktın?

iyi düşünmüşsün canım her zaman düz renkler hem sade hem şık gösteriyor.diğerlerinin fotosu yok mu peki kuzum merak ettim belki banada fikir olur
YA cekmeyi unutmuşum mağazada ama pazar günü gidince çekip atarım Chester model salon takımı olacak :)

YA cekmeyi unutmuşum mağazada ama pazar günü gidince çekip atarım Chester model salon takımı olacak :)
hepsinin fotosunu istiyorum ama
bende çamaşır bulaşık makinesi baktım samsungtan ikisini de beğendim ama emin değilim daha . ankastreleri ordan beğenemedim.arçelikle bosch a gidicez bide bakalım ..senin düğün ne zaman canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…