2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

niye o kadar uzunki.
bizimkide allahdan bişey olmazsa. aileler sacmalamazsa.
2015 mayıs haziran

niye o kadar geç :44:

niye o kadar uzunki.
bizimkide allahdan bişey olmazsa. aileler sacmalamazsa.
2015 mayıs haziran

hadi inşallah bakalımm askere gidecek canım işte bu Mayısta uzun dönem.. yani önümüzdeki Mayısta gelecek o yaza yetişmemiz zor kış düğünü de ben istemiyorum büyük konuşmayayım tabi dolayısıyla öylece uzadı gitti

eylül ekimdede güzel olurdu. kasımda bile günlük güneşlik heryer.
hayırlısı tabi

eylül ekimdede güzel olurdu. kasımda bile günlük güneşlik heryer.
hayırlısı tabi

dediğim gibi hiç belli olmaz şuan sadece fikrimizden bahsediyorum net bir şey yok ortada, bir de Eylülden sonra istememe sebebim işle alakalı sorun çıkmasını pek istemiyorum Eylülde yeni dönem başlıyor sonuçta tam düzen oturtma zamanları o yüzden yaz tatilinde istiyorum ama bakalım..

hayırlısı olsun

sen ne iş yapıyorsun

sende ögretmensin sanırım
anladım şimdi

missgamzeli sizin dügün ne zamandı kız :26:
gimum gelince konuşalımda anasayfaya bilgilerimizi yazsın beaaaa

anladım şimdi

evet canım.. yani hayırlısı olsun her şeyin tabi.. kızlar ya valla morale ihtiyacım var çevremdekilerin fikrini çok fazla önemsiyorum bu huyumdan da nefret ediyorum

anladım şimdi

valla canım işte bizim niyetimiz 2015 ağustosunda evlenmek

evet canım.. yani hayırlısı olsun her şeyin tabi.. kızlar ya valla morale ihtiyacım var çevremdekilerin fikrini çok fazla önemsiyorum bu huyumdan da nefret ediyorum

uzun bi dönem evet.
bende ekimde nişanlandım. seneye dügün. banada diyolar. bizde askerligi bekliyoruz işte.
kısa dönem allahdan

valla canım işte bizim niyetimiz 2015 ağustosunda evlenmek

nişan yoktu dimi sizde :26:

evet canııımm ben büyütüyorum sana gönderiyorum sen ilköğretim galiba

evet şimdilik ilkokuldayım, ingilizce öğretmeniyim ben

uzun bi dönem evet.
bende ekimde nişanlandım. seneye dügün. banada diyolar. bizde askerligi bekliyoruz işte.
kısa dönem allahdan

seninki ne zaman gitcek askere

henüz yok, ama inşallah rabbim nasip ederse bu ağustosta söz, şubat tatilinde nişan istiyoruz sevdiceğimle

henüz yok, ama inşallah rabbim nasip ederse bu ağustosta söz, şubat tatilinde nişan istiyoruz sevdiceğimle

temmuz agustosda gidicek sanırım. sınavları var

ne güzel canım ben de İngilizce istemiştim de böyle oldu işte ama olsun çok seviyorum mesleğimi

uzun bi dönem evet.
kısa dönem allahdan

işte bizim uzun dönem olması sorun Şubatta gidecekti normalde Mayısa kaldı o sorun istediğimiz gibi gitmedi bizim de o yüzden mecbur böyle uzadı :/

klima değil ama yaklaştın kuzum havalandırma işiyle uğraşıyor çatı v.s. de alanına giriyor canım o sebeple kışın işleri çok duruyor :) yazında çalışıyor aile dibimizde ama bizzz akşam fink fink avm dolaştık aşkısımla gezmeye çıktık gezdik geldik ohhh hava aldım evde sıkılıyorum diye çıktık dün oğluşu gelcekti gelmedi annesinde kalmış bugün kaynanam dükkana getircek bu akşam ufaklık misafirim olcak

sen benim sevdiceğimle meslektaşsın

öğretmenim ben

teşekkür ederim canımm özel bir anaokulunda öğretmenim

evet canııımm ben büyütüyorum sana gönderiyorum sen ilköğretim galiba

ay meslektaşlara bakın sizz bende öğretmenlik son sınıftayım :) yani aslında bitti de bi dersim kaldıydı okuldan sınavlara giriyorum gidip bu arada pofuduk sen missgamzeliye miss gamzelide bana yolluyor bende lise öğretmeni olucam

bu arada pofudukçum aramıza hoş geldin :) inşallah tez zamnda gidip gelir sevdiceğin de düğünü yaparsınız :)

senin branşın nee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…