- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
canım daha belli değil açıkçası ama dün akşam nişanlımla baya ciddi ciddi oturup konuştuk 2016 baharı veya yazı diyoruz hani şartlar ne gösterir bilemiyoruz.. aileler bize bırakma taraftarı zaten hani sorun çıkacağını sanmıyorum ama tabiki Allah hayırlısını nasip etsin hepimiz içinsizin ne zaman?
canım daha belli değil açıkçası ama dün akşam nişanlımla baya ciddi ciddi oturup konuştuk 2016 baharı veya yazı diyoruz hani şartlar ne gösterir bilemiyoruz.. aileler bize bırakma taraftarı zaten hani sorun çıkacağını sanmıyorum ama tabiki Allah hayırlısını nasip etsin hepimiz içinsizin ne zaman?
niye o kadar uzunki.
bizimkide allahdan bişey olmazsa. aileler sacmalamazsa.
2015 mayıs haziran
niye o kadar geç :44:
hadi inşallah bakalımmaskere gidecek canım işte bu Mayısta uzun dönem.. yani önümüzdeki Mayısta gelecek o yaza yetişmemiz zor kış düğünü de ben istemiyorum büyük konuşmayayım tabi dolayısıyla öylece uzadı gitti
eylül ekimdede güzel olurdu. kasımda bile günlük güneşlik heryer.
hayırlısı tabi
dediğim gibi hiç belli olmaz şuan sadece fikrimizden bahsediyorum net bir şey yok ortada, bir de Eylülden sonra istememe sebebim işle alakalı sorun çıkmasını pek istemiyorum Eylülde yeni dönem başlıyor sonuçta tam düzen oturtma zamanları o yüzden yaz tatilinde istiyorum ama bakalım..
dediğim gibi hiç belli olmaz şuan sadece fikrimizden bahsediyorum net bir şey yok ortada, bir de Eylülden sonra istememe sebebim işle alakalı sorun çıkmasını pek istemiyorum Eylülde yeni dönem başlıyor sonuçta tam düzen oturtma zamanları o yüzden yaz tatilinde istiyorum ama bakalım..
hayırlısı olsun
sen ne iş yapıyorsun
teşekkür ederim canımmözel bir anaokulunda öğretmenim
sende ögretmensin sanırım
anladım şimdi
missgamzeli sizin dügün ne zamandı kız :26:
gimum gelince konuşalımda anasayfaya bilgilerimizi yazsın beaaaa
okul öncesi mi o zaman branşın
meslektaş çıktık
sende ögretmensin sanırım
anladım şimdi
missgamzeli sizin dügün ne zamandı kız :26:
gimum gelince konuşalımda anasayfaya bilgilerimizi yazsın beaaaa
evet canım.. yani hayırlısı olsun her şeyin tabi.. kızlar ya valla morale ihtiyacım var çevremdekilerin fikrini çok fazla önemsiyorum bu huyumdan da nefret ediyorum
valla canım işte bizim niyetimiz 2015 ağustosunda evlenmek
evet canııımm ben büyütüyorum sana gönderiyorum sen ilköğretim galiba
uzun bi dönem evet.
bende ekimde nişanlandım. seneye dügün. banada diyolar. bizde askerligi bekliyoruz işte.
kısa dönem allahdan
nişan yoktu dimi sizde :26:
evet şimdilik ilkokuldayım, ingilizce öğretmeniyim ben
seninki ne zaman gitcek askere
henüz yok, ama inşallah rabbim nasip ederse bu ağustosta söz, şubat tatilinde nişan istiyoruz sevdiceğimle
evet şimdilik ilkokuldayım, ingilizce öğretmeniyim ben
seninki ne zaman gitcek askere
henüz yok, ama inşallah rabbim nasip ederse bu ağustosta söz, şubat tatilinde nişan istiyoruz sevdiceğimle
uzun bi dönem evet.
bende ekimde nişanlandım. seneye dügün. banada diyolar. bizde askerligi bekliyoruz işte.
kısa dönem allahdan
nişan yoktu dimi sizde :26:
yok ürünleri cok güzelde. cok şaşalı ofisinde tek degil cok iş arkadaşı var.
yerler bitirirler kuzuma kalmaz. canım sıkılır
aile dibinizde olunca pek gezemezsiniz cünkü ondan dedim bende
inşallah canım. gezip tozmak yeni yerler keşfetmek gibisi yok
heeeee klima işiylemi ugraşıo nabıo dicemde. gerci kışında klima kullananlar var :26:
sen benim sevdiceğimle meslektaşsın
öğretmenim ben
teşekkür ederim canımmözel bir anaokulunda öğretmenim
evet canııımm ben büyütüyorum sana gönderiyorum sen ilköğretim galiba
ay meslektaşlara bakın sizzbende öğretmenlik son sınıftayım :) yani aslında bitti de bi dersim kaldıydı okuldan sınavlara giriyorum gidip bu arada pofuduk sen missgamzeliye miss gamzelide bana yolluyor bende lise öğretmeni olucam
bu arada pofudukçum aramıza hoş geldin :) inşallah tez zamnda gidip gelir sevdiceğin de düğünü yaparsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?