2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

hahaha hosbulduk canimm amin insallahh sagoll kuzum :) aynen ya komedi oldu anneler cocuk yapip versin gerisi bizim kontrolumuzde hahahah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hahaha hosbulduk canimm amin insallahh sagoll kuzum :) aynen ya komedi oldu anneler cocuk yapip versin gerisi bizim kontrolumuzde hahahah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen aynen üniversitedede ayarlanır bir yer sıkıntı yok ama tek tek versinler mümkünse 30 40 çocuk değil

Selam kızlar nasılsınız benim bugün canım sıkıldı birazz.Moralim bozuk siz neler yapiyosunz

neden canım :26:
Sabah moralim iyiydi sora annemle konustuk bozuldu.Ceyizlerden konu acildi bende o sira bohca isini sordum dedim bu bohca nisandami olacak dugundemi genelde dedim nisanda yapiyorlar oda dugunde dedi ama nisanda da ufak bisiler aliniyo dedi .Bende camasir filan koyuyolar dedim o dugunde alinir dedi bende e ozmn ne koyacaklarki nisan bohcasina baska.Dugunde agirlik yapilir dedi bi kac kat kiyafette alinir ama senin kiyafetin var yerine 2 bilezik istersin diyo.Sora seninde pek biseyin hazir degil diyo hali yatak odasi vs kastediyo bende onlar nisandan sonra olucak istanbulda nerde oturacagimiza gore alicaz babam alicak dedim.Hem zaten tayin alacagim icin nikah onceden kiyilcak .Suan oturacagim ev belki degil drdim.Ordan basladi yok kirada oturacaksin nasil toparlayacaksin.Nasik ev sahibi olacaksin.Nasil calisacaksin istanbul gibi yerde .Daha o cocugun isi yok ozelde calisirsa ondan bisey olmaz surunursun.Ya seni birakirsa istanbulda nasil gecineceksin.Maasinin yarisi kiraya gider.Hem cocugun birikimi yok dugunu nasil yapacak dedi bende nisandan dugune kadr altin parasini biriktircek.Dugun salinu fotigrafciyada dugundeki takilan paralardan vericek.Oyle seymi okur biz nisan icin takidanmi veriyoruz elden veriyorz.Bilmem ne bilmem ne konustu konustu durdu.Benimde moralim bozuldu.

Çocuğun ailesi yardım etmiyor mu canım?

Çocuğun ailesi yardım etmiyor mu canım?

Babasindan hayir yok zaten 45 bin borc birakti onu odedi annesiyle beraber.Annesininde maddiyati yok kira geliri var oda ancak kendi gecimlerini sagliyo bi anneannesi iste 10 bin tl lik esya alicak guya oda alirsalsr okdr

Babasindan hayir yok zaten 45 bin borc birakti onu odedi annesiyle beraber.Annesininde maddiyati yok kira geliri var oda ancak kendi gecimlerini sagliyo bi anneannesi iste 10 bin tl lik esya alicak guya oda alirsalsr okdr

Anladım canım benim Allah yardımcınız olsun, siz birlikte olun her şey olur Allah'ın izniyle

sen nasıl bir kızsın nasıl bir evlatsın ya ailene nasıl görgüsüz diyebiliyorsun.ne olursa olsun ne çekmiş olursan ol o senin ailen. evlendiğinde tamamen aileni köşeye mı atmayı düşünüyorsun. bugün bi altın konusunda ailene görgüsüz diyorsan yarın öbür gün düğün hazırlığı yapılırken neler diyeceksin ailen için çok merak ediyorum. ayrıca sen değil miydin erkek arkadaşın sana görgüsüz dedi diye zoruna giden. birçok şeyden pişman olan bir gün öylesin bir gün böylesin. kaç kişiliğin var senin

Bilip bilmedigin yere konusup bana satama git baskalariyla egonu tatmin et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…