2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

ORASI ÖYLE ARKADAŞIM BUNCA YILLIK KARISINI ANLAYAMIYOR OLMASINI ANLAMIYORUM 10 YIL OLDU EVLENELİ, ÖNCESİNDE DE 3 YIL FLÖRT VAR NE DEYİM ALLAH AKIL FİKİR VERSİN AMA KIRGINLIĞIM VE KIZGINLIĞIM GEÇMİYOR

Anlıyorum canım eşinin tavrı çok önemli tabi 2 günlük değil ki ömürlük bakıyorsun sonuçta bugün böyle bundan sonra da böyle devam edecek diye düşünmek daha da üzüyor insanı zamanla sinirin geçer

cntrm normalde vefalı anlayışlı eştir ama arada eser o döneme denk geldi bu gerginlik bende üstünde durmam ama bu sefer bende kendimi yokluyorum yok geçmiyor sinirim zamanla geçer elbet

HAVALAR ETKİLİ ARKADAŞIM BİRDE DÖNEM DÖNEM İNSANIN İÇİNE KAPANDIĞI OLUYOR BENDE OLUYOR ZAMAN ZAMAN KENDİ KENDİME OLUYORUM BOŞVERMİŞLİK OLUYOR HERŞEYİ

Aynen canım dediğin durumdayım şu an çocuğu bile bi yere bırakıp bikaç gün yalnız başıma kalmak istiyorum ama tabi nerde o fırsat cocuguma annen kv dönüşümlü bakıyorlar evde sürekli birileri oluyor o da çok bunaltti beni seneye krese verince rahat edicem inşallah

cntrm normalde vefalı anlayışlı eştir ama arada eser o döneme denk geldi bu gerginlik bende üstünde durmam ama bu sefer bende kendimi yokluyorum yok geçmiyor sinirim zamanla geçer elbet

Akışına bırak ozaman canım ikiniz de sakinlesir normale donersiniz bikaç günü bile bulmaz kendini uzdugunle kalırsın

benim de öyle ah bu hormonlar

Kızlarr burda liste paylaşılıyormu ben bat tarihimi burayamı vermiştim bi baksanız goremedim

benim de öyle ah bu hormonlar

Kuzum zaten senin olayla beraber ben de düştüm moral olarak o gün annem soruyor ne oldu diye anlattım böyle böyle falan diyor ki sanane hiç tanımadığın insanı niye bu kadar dert ediyorsun:) cidden dışardan bakana çok garip geliyor da buranın sıcaklığı farklı daha bir yakın hissediyorum buradaki arkadaşlarla kendimi

Kızlarr burda liste paylaşılıyormu ben bat tarihimi burayamı vermiştim bi baksanız goremedim

Canım listeyle ben ilgileniyorum da su an disardayim liste pcde ama sen varsın bizim listede öyle hatırlıyorum

senin işinde zor anne ve kyv gönlünü hoş tut çocuğunun hatrı içinde olsa zor
inşallah kreş ile bir nebze rahatlarsın benim oğlanada okul olmadığı zamanlarda kyv bakıyor seni anlıyorum

senin işinde zor anne ve kyv gönlünü hoş tut çocuğunun hatrı içinde olsa zor
inşallah kreş ile bir nebze rahatlarsın benim oğlanada okul olmadığı zamanlarda kyv bakıyor seni anlıyorum

Bir de gündüz gelip gitme olsa neyse de aynı şehirde değiliz bir gelen en az 15 gün kalıyor off ki off

Tamam cnm listeye ekletmiştim kendimi sende hamil olursan kayıplara karışmıcaksın haberdar ediceksin demiştin hamileyimmmmmmmmmm

Aaayyyy ne güzel canım benim çok iyi geldi bu haber şimdi çok sevindim gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bir de gündüz gelip gitme olsa neyse de aynı şehirde değiliz bir gelen en az 15 gün kalıyor off ki off

beraber kalmak zor gerçekten benim kyvye bu nedenle tayinci olmamıza rağmen küçük ev tuttuk bakıcıya vereceğim parayı oraya veriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…