ORASI ÖYLE ARKADAŞIM BUNCA YILLIK KARISINI ANLAYAMIYOR OLMASINI ANLAMIYORUM 10 YIL OLDU EVLENELİ, ÖNCESİNDE DE 3 YIL FLÖRT VAR NE DEYİM ALLAH AKIL FİKİR VERSİN AMA KIRGINLIĞIM VE KIZGINLIĞIM GEÇMİYOR
HAVALAR ETKİLİ ARKADAŞIM BİRDE DÖNEM DÖNEM İNSANIN İÇİNE KAPANDIĞI OLUYOR BENDE OLUYOR ZAMAN ZAMAN KENDİ KENDİME OLUYORUM BOŞVERMİŞLİK OLUYOR HERŞEYİ
cntrm normalde vefalı anlayışlı eştir ama arada eser o döneme denk geldi bu gerginlik bende üstünde durmam ama bu sefer bende kendimi yokluyorum yok geçmiyor sinirim zamanla geçer elbet
İyiyim Allaha Şükür canım bu ara hiçbir şeye yetisemiyorum aslında aman aman isim de yok ama genel bir isteksizlik var her şeye karşı nedendir bilmem ara ara girip okuyorum ama pek yazasım gelmiyor o gücü bulamıyorum sankigarip
benim de öyle ah bu hormonlar
Kızlarr burda liste paylaşılıyormu ben bat tarihimi burayamı vermiştimbi baksanız goremedim
senin işinde zor anne ve kyv gönlünü hoş tut çocuğunun hatrı içinde olsa zorAynen canım dediğin durumdayım şu an çocuğu bile bi yere bırakıp bikaç gün yalnız başıma kalmak istiyorum ama tabi nerde o fırsat cocuguma annen kv dönüşümlü bakıyorlar evde sürekli birileri oluyor o da çok bunaltti beni seneye krese verince rahat edicem inşallah
Tamam cnm listeye ekletmiştim kendimi sende hamil olursan kayıplara karışmıcaksın haberdar ediceksin demiştinCanım listeyle ben ilgileniyorum da su an disardayim liste pcde ama sen varsın bizim listede öyle hatırlıyorum
senin işinde zor anne ve kyv gönlünü hoş tut çocuğunun hatrı içinde olsa zor
inşallah kreş ile bir nebze rahatlarsın benim oğlanada okul olmadığı zamanlarda kyv bakıyor seni anlıyorum
Tamam cnm listeye ekletmiştim kendimi sende hamil olursan kayıplara karışmıcaksın haberdar ediceksin demiştinhamileyimmmmmmmmmm
Gözün aydın canimTamam cnm listeye ekletmiştim kendimi sende hamil olursan kayıplara karışmıcaksın haberdar ediceksin demiştinhamileyimmmmmmmmmm
Tamam cnm listeye ekletmiştim kendimi sende hamil olursan kayıplara karışmıcaksın haberdar ediceksin demiştinhamileyimmmmmmmmmm
Aminnn cnmm herkese hayırlı zamanda nasip etsin inşAaayyyy ne güzel canım benim çok iyi geldi bu haber şimdi çok sevindim gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Süpeeer bir haberr :) sağlıklı bir gebelik olur sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallahhTamam cnm listeye ekletmiştim kendimi sende hamil olursan kayıplara karışmıcaksın haberdar ediceksin demiştinhamileyimmmmmmmmmm
Bir de gündüz gelip gitme olsa neyse de aynı şehirde değiliz bir gelen en az 15 gün kalıyor off ki off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?