Bi doğum yap,bebiş bir toparlansın sonra rahat rahat başlarsın işe. Evde olunca kadına gerek olmuyor tabi,ama çalışına ev işleri zor.. Eve erken gelsem bile mutlaka dosya çalışıyorum,yani evdeki işlere hiç vakit yok :) benimde sol kasıkta bişey var gibi ama bilemiyorum,onun dışında bişey yok gibi. Benimde sol kalçam ağrıyorohh maşallah :)) bende işe ara verdim ya kendim yapıyorum tekrar çalışmaya başlıyacam sanırım sıkıldım evde :)) ağustosta başlarım herhalde bende. bide ev kendimizin ama daha büyük bir ev aldık oyle olursa bende yardımcı alıcam yaaa çoktandır aklımda eşimde istiyor ama bi işe geri döneyimde
birşey diyimmi yumurtlamadan sonra olan zamanda sol kasık ağrım bitmemişti ara ara hafif oluyordu göğüslerim adet zamanına geldiğimde ucu yanmaya başladı sanırım . yani başka birşey yokbelirti pekte olmuyor demek ki:) yada herkeste ayrı. göğüs ucunda birşeyler çıkar dedilerdi çıkmadı koyulaşmadı:)) ha birde sol belim ağrıyordu hep:))
bilmiyorum yaaa işe 2 sene ara vermiş olurum neyse bakalım :))Bi doğum yap,bebiş bir toparlansın sonra rahat rahat başlarsın işe. Evde olunca kadına gerek olmuyor tabi,ama çalışına ev işleri zor.. Eve erken gelsem bile mutlaka dosya çalışıyorum,yani evdeki işlere hiç vakit yok :) benimde sol kasıkta bişey var gibi ama bilemiyorum,onun dışında bişey yok gibi. Benimde sol kalçam ağrıyorBeslenmene çok dikkat et artık,hergün yumurtan sütün vazgeçilmez olsun zaten.
Ben hem işi hemde evi layıkıyla yapamayanlardanım :) yapan var işte sağolsun,topluyor arkAmızı :) bebiş oluncada yardımcı olur kaç zamandır,tanıdığımız insan sonuçta.. Menü süpermiş canım,afiyet olsun size.. Hergün meyveni sebzenide eksik etme.. Bebişe iyi bak :))bilmiyorum yaaa işe 2 sene ara vermiş olurum neyse bakalım :))
evet bende iş yerim uzaktı akşam anca geliyorudum eşim sağolsun yardımcı oluyordu yapıyordum ama evet zor iş ve evi yürütmek layıkıyla:)
ayyy hadi bakalım bebişin gelsin az kaldı:))
evet şuan hazırladın yumurta haşlandı domates salatalık organik:) zeytin peynir ceviz süt :)) menüm buD
günaydın güzel kızlarbu sabah erkenciyim:)) uykum kaçtı eşim işe gitmeden dün ki kan testime baktık veeeeeeeeeeeeee sonuç en son 96,89 olan sonucum 1035.00 olmuşşş:))) sanırım normal gebeliktir dimi diye düşündürttü bu sonuç beni acayip yükselmemiş mi canlar 6 gün geçmişti üstünden en son yapılandan. adet günümü de 4 gün geçmiş oldu .
günaydın güzel kızlarbu sabah erkenciyim:)) uykum kaçtı eşim işe gitmeden dün ki kan testime baktık veeeeeeeeeeeeee sonuç en son 96,89 olan sonucum 1035.00 olmuşşş:))) sanırım normal gebeliktir dimi diye düşündürttü bu sonuç beni acayip yükselmemiş mi canlar 6 gün geçmişti üstünden en son yapılandan. adet günümü de 4 gün geçmiş oldu .
Günaydınn canlaaar. İstanbul'a yaz geldi galibaaaa,inanamıyorumm
Allah evini mutluluğunu daim etsin canım benim:))Ben hem işi hemde evi layıkıyla yapamayanlardanım :) yapan var işte sağolsun,topluyor arkAmızı :) bebiş oluncada yardımcı olur kaç zamandır,tanıdığımız insan sonuçta.. Menü süpermiş canım,afiyet olsun size.. Hergün meyveni sebzenide eksik etme.. Bebişe iyi bak :))
bebeğimmm etmezmiyim dua rabbim sağlıkla her isteyene nasip etsin inşallah yaaaa . isteyen herkes anneliği yaşasın banada nasip etsin inşallahGünaydın canım Maşallah maşallahhee artık bizlerde bi duanı alırız yani
diğer tüm bebeklerime de günaydınyarın son iş günü hemen tatil moduna girdim
ya vajinal değilse yukardan görünse güzel olur eşimle haftaya yada bu hafta ne zaman olursa doktorumuzu belirleyip randevu alıp gdelim dedik inşallah.canımcım gayet güzel artmış :) :) vajinal ultrasonla kesen görünür yarın.
buralara da geldi yihuuukolsuz bluzla gelebildim işe inanamıyorum
Tatiller bol bu ara :) yazda geldi ohhhhh :)diğer tüm bebeklerime de günaydınyarın son iş günü hemen tatil moduna girdim
Günaydın kızlarr hava misssBişey sorcam bal tarçın çörekotu karışımını duyan bilen varmııı .
Düzenli ve sağlıklı beslenirsen kilo almazsın,ama dalarsan hamurişlerine mayalı ekmek gibi olursun :)) kiloda al canım yaaa kaç kere yaşıycaksın hamileliği herşeyin ayrı tadı var boşveeeer :)Allah evini mutluluğunu daim etsin canım benim:))
teşekkür ederim inşallah iyidir bebeğim:) tamam meyve sebze eksik olmaz inşallah kilo alıcam yaaa
Günaydın canımerken gelen tatil uçurdu herkesi
yok yok hamileliği öğrendiğimden beri eşimle karar verdik zaten fazla yemezdik ama kek pasta börek değil sadece kuru yemişler yiyoruz onlar şeker isteğini gideriyor fazlasıyla zaten canım ekşi istiyor hep tatlıdan nefret edyorum:))Düzenli ve sağlıklı beslenirsen kilo almazsın,ama dalarsan hamurişlerine mayalı ekmek gibi olursun :)) kiloda al canım yaaa kaç kere yaşıycaksın hamileliği herşeyin ayrı tadı var boşveeeer :)
Sor canım doktoruna,o yapılması gerekeni söyler. Bende vajinalle baktırmam diye düşünüyorum,az daha beklersen vajinale gerek kalmayacak zaten,tercih senin bebişkooya şimdi ben bir kaç sene önce vajinal temizliği jiletten ağdaya geçmek istedim sonra bir kuzenim akıllı dediki tüyleri makasla kısalt:)) bende akıllı yaparken tam iki hani birleşim yeri varya orayı kısaltırken makasla kestim neyse dedim geçer ama kan toplandı ve yıllardır kan toplanmış şekilde ben gibi duruyor oracıkta küçük ama sinir oluyorum
kadın doğumcu iğneyle patlatıp çekermi acaba kanı yoksa gerek yok dursun mu dersiniz. vajınal ultrasonda yaptırmak istemiyorum ya bide bunun için orayı açmasam diyroumsizce?? küçük kan toplanmış birşey ben gibi görünüyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?