2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Bi doğum yap,bebiş bir toparlansın sonra rahat rahat başlarsın işe. Evde olunca kadına gerek olmuyor tabi,ama çalışına ev işleri zor.. Eve erken gelsem bile mutlaka dosya çalışıyorum,yani evdeki işlere hiç vakit yok :) benimde sol kasıkta bişey var gibi ama bilemiyorum,onun dışında bişey yok gibi. Benimde sol kalçam ağrıyor Beslenmene çok dikkat et artık,hergün yumurtan sütün vazgeçilmez olsun zaten.

bilmiyorum yaaa işe 2 sene ara vermiş olurum neyse bakalım :))
evet bende iş yerim uzaktı akşam anca geliyorudum eşim sağolsun yardımcı oluyordu yapıyordum ama evet zor iş ve evi yürütmek layıkıyla:)
ayyy hadi bakalım bebişin gelsin az kaldı:))
evet şuan hazırladın yumurta haşlandı domates salatalık organik:) zeytin peynir ceviz süt :)) menüm bu D

Ben hem işi hemde evi layıkıyla yapamayanlardanım :) yapan var işte sağolsun,topluyor arkAmızı :) bebiş oluncada yardımcı olur kaç zamandır,tanıdığımız insan sonuçta.. Menü süpermiş canım,afiyet olsun size.. Hergün meyveni sebzenide eksik etme.. Bebişe iyi bak :))

Günaydın canım Maşallah maşallahh ee artık bizlerde bi duanı alırız yani

canımcım gayet güzel artmış :) :) vajinal ultrasonla kesen görünür yarın.

Günaydınn canlaaar. İstanbul'a yaz geldi galibaaaa,inanamıyorumm

buralara da geldi yihuuu kolsuz bluzla gelebildim işe inanamıyorum

Allah evini mutluluğunu daim etsin canım benim:))
teşekkür ederim inşallah iyidir bebeğim:) tamam meyve sebze eksik olmaz inşallah kilo alıcam yaaa

canımcım gayet güzel artmış :) :) vajinal ultrasonla kesen görünür yarın.

buralara da geldi yihuuu kolsuz bluzla gelebildim işe inanamıyorum
ya vajinal değilse yukardan görünse güzel olur eşimle haftaya yada bu hafta ne zaman olursa doktorumuzu belirleyip randevu alıp gdelim dedik inşallah.
havalar yaz gibi evet yaaa günlük güneşlik maşallah kız üşütme yinede güneşi görünce kolsuz ne kız ayyhhh

Allah evini mutluluğunu daim etsin canım benim:))
teşekkür ederim inşallah iyidir bebeğim:) tamam meyve sebze eksik olmaz inşallah kilo alıcam yaaa
Düzenli ve sağlıklı beslenirsen kilo almazsın,ama dalarsan hamurişlerine mayalı ekmek gibi olursun :)) kiloda al canım yaaa kaç kere yaşıycaksın hamileliği herşeyin ayrı tadı var boşveeeer :)

ya şimdi ben bir kaç sene önce vajinal temizliği jiletten ağdaya geçmek istedim sonra bir kuzenim akıllı dediki tüyleri makasla kısalt:)) bende akıllı yaparken tam iki hani birleşim yeri varya orayı kısaltırken makasla kestim neyse dedim geçer ama kan toplandı ve yıllardır kan toplanmış şekilde ben gibi duruyor oracıkta küçük ama sinir oluyorum
kadın doğumcu iğneyle patlatıp çekermi acaba kanı yoksa gerek yok dursun mu dersiniz. vajınal ultrasonda yaptırmak istemiyorum ya bide bunun için orayı açmasam diyroum sizce?? küçük kan toplanmış birşey ben gibi görünüyor:)

Günaydın canım erken gelen tatil uçurdu herkesi

aynen öyle yarın misafirim de gelecek gerçi misafir gelmeden önce sizin de çok gerildiğiniz oluyo mu aman iyi ağırlayabilir miyim stresi filan ben resmen misafir gelmeden önce depresyona giriyorum. samimi arkadaşlarımda olmuyor ama daha yabancı biri gelirse eyvah bana.

Düzenli ve sağlıklı beslenirsen kilo almazsın,ama dalarsan hamurişlerine mayalı ekmek gibi olursun :)) kiloda al canım yaaa kaç kere yaşıycaksın hamileliği herşeyin ayrı tadı var boşveeeer :)
yok yok hamileliği öğrendiğimden beri eşimle karar verdik zaten fazla yemezdik ama kek pasta börek değil sadece kuru yemişler yiyoruz onlar şeker isteğini gideriyor fazlasıyla zaten canım ekşi istiyor hep tatlıdan nefret edyorum:))

Sor canım doktoruna,o yapılması gerekeni söyler. Bende vajinalle baktırmam diye düşünüyorum,az daha beklersen vajinale gerek kalmayacak zaten,tercih senin bebişkoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…