Hoşgeldin canım.. Benimde yeni bitti reglim,başlıyorum çalışmalara.. Umarım bu ay olur. İlk deneme ve heyecanlıyımselamlar her kese,Allah en tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin hepimize. ben de bu ay başlıyorum çalışmalara, regl 3. günündeyim. hayırlısı :)
hoşbuldum canım :) ne güzel ya daha ilk denemen, inşallah olur canım, benim iki kürtajım var malesefHoşgeldin canım.. Benimde yeni bitti reglim,başlıyorum çalışmalara.. Umarım bu ay olur. İlk deneme ve heyecanlıyım
pıhtılaşma çıktı bende canım. ilkinin kalbi durdu, 2. hiç gelişemedi, 3. ye nasip. sen istemediğin için mi oldun ?Neden kürtaj oldun ? Bende geçem yıl kürtaj oldum,kazayla hamile kalmışım.. Zaten ondan sonra yasmin kullandım ve 3 ay önce bıraktım. Bu ay isteyerek ilk defa deniycez bakalım
inşallah canım, hepimiz için hayırlısı olsun :)İnşallah bu ay hamile kalırsın ve herşey yolunda olur.. Kafana takma herşeyde vardır bi hayır.. Plansız gebelikti benimki,kazayla kalmışım hamile.. Malesef aldırdım..
evettt hamileyizzz diyeceğiz:)Evet canım inanıyoruz ve olacak.. Herşey yolunda,olmaması için bir sebep yok dolayısıyla strese gerek yok:)) sen benden bikaç gün geridesin ozamn,eğer olursa hemen hemen aynı vakitte belli olacak bebişler bakalım
haydi bakalım bitsin başlayalım çalışmalara hayırlısı olsunselamlar her kese,Allah en tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin hepimize. ben de bu ay başlıyorum çalışmalara, regl 3. günündeyim. hayırlısı :)
aminnnnnHayırlısıyla hamile kalıp,sağ salim doğurmayı nasip etsin rabbim hepimize inşallaaaaah
Âmin canım hayırlı olsun Mart Ay'ı :)haydi bakalım bitsin başlayalım çalışmalara hayırlısı olsun
ben şubat 21 de adet olmuştum yani 23. günüm hafiften kasıklarım sancılanıyo adet olurum heralde çok umutlandırmak istemiyorum kendimi yoksa cok üzülürüm,ama hep buralarda olucam inşallah birbirimize destek oluruz güzel haberlerimizi paylaşırız :) gebelik öncesi bütün teslerimi yaptırdım yarın sonuçlarımı alıp göstericem inşallah onlar da iyi çıkar.senin bat kaç ??oh süper o zaman :) şuan kaçıncı günündesin
Yok cnm olmuyoo tuplerde sorun varsa yapiyolar diye biliyorum bilmiyorum tam olarakkdirek tüp bebek deneniyo mu peki pkolularda? benim de pkolu çok arkadaşım var onlara da sadece klomen filan verdiler başka bişey yapılmadı
ben şubat 21 de adet olmuştum yani 23. günüm hafiften kasıklarım sancılanıyo adet olurum heralde çok umutlandırmak istemiyorum kendimi yoksa cok üzülürüm,ama hep buralarda olucam inşallah birbirimize destek oluruz güzel haberlerimizi paylaşırız :) gebelik öncesi bütün teslerimi yaptırdım yarın sonuçlarımı alıp göstericem inşallah onlar da iyi çıkar.senin bat kaç ??
Yok cnm olmuyoo tuplerde sorun varsa yapiyolar diye biliyorum bilmiyorum tam olarakk
Anladım peki ne olacakmış hep klomenle mi devam edeceksiniz
İnşAllah güzel haberlerle dönersinKızlar ben yarın dra gidiyorum kontrole bana dua edin de beklemene gerek yok desin dr((
Bu iki ay evet cnm sonrasini bilmiyorumAnladım peki ne olacakmış hep klomenle mi devam edeceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?