2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

aa öylemi söyledigin iyi oldu öyle yaparım sagol kuzum

merhaba arkadaşlar.bugün benin bat tarihim ama ne gelen var nede gidenbu ayın 20sinde tatile gideceğim için dün gittim kan testi yaptırdım.sonuç maalesef negatifbir iki gün daha olmazsa tatilde adetli olacağımöyle olsun istemediğim için geciktirici içeyim diyorum ama çokta kararsızım.gebelik planı yaptığımız için acaba bir sıkıntı yaratırmı diyede düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi.sizce ne yapmalıyımbana bir yol gösterin

günaydın kızlar, taşınma yoğunluğu beni benden aldı çok girip yazamıyorum son haftamız neyse ki artık bitti :) sizlerde ne va ne yok ? cnntrm bebek yok muymuş yanlış alarm mı canım

Aynen canım 32. günde adet oldum ve dk hapiyla son 2 aydır sadece leke görüyordum diye hapı birakmistim bu ay normal adet kanaması görünce bi mutlu oldum anlatamam :))

Anaaaamm topigimizin ilk bebişi erkek yani :)) çok sevindim canım gözünüz aydın artık gelsin cicisler resmini ekle de azcık sevelim paşayi

aa öylemi söyledigin iyi oldu öyle yaparım sagol kuzum

Fakulteden verdikleri kağıtta öyle yazıyor canım bir de ilk smearimi yaptırmadan önce dr iki gün ilişkiye girmeden gel demişti

Son düzenleme:

Vajinal tampon kullan canım benim de tatilin son 2 günü adete denk gelecek tampon kullanicam gecen yıl da tatilin ilk günleri adetliydim tampon kurtarıcı valla ben normal zamanlarda da dışarı çıkarken kullanıyorum çünkü benim yoğun oluyor adetim hep pantolona falan çıkıyor pedle olunca ama tamponla beyaz pantolon bile giyiliyor :)) reklam gibi oldu ama :)

aaynaa canım hakkında hayırlısı olsun tabi öncelikle ama idrar testi çok da önemli değil benim arkadaşımın adetten 10 gün sonra çıktı idrar testinde asıl önemli olan kan sonucu

aaynaa canım hakkında hayırlısı olsun tabi öncelikle ama idrar testi çok da önemli değil benim arkadaşımın adetten 10 gün sonra çıktı idrar testinde asıl önemli olan kan sonucu
yarın belli olacak canım bakalım bekleyeceğim yarını hayırlısı cümlemiz için

Bende kasim gibi korunmayi birakicam kizla rinsallah bebis ugrar yuvazmiza hemencik hayirlisiyla burda cok sey ogrendim.ve okuyorum birazda korkuyorum ya olmazsa ya dusuk olursa surekli kotu seyler dusunuyorum.ya off

Bende kasim gibi korunmayi birakicam kizla rinsallah bebis ugrar yuvazmiza hemencik hayirlisiyla burda cok sey ogrendim.ve okuyorum birazda korkuyorum ya olmazsa ya dusuk olursa surekli kotu seyler dusunuyorum.ya off

Dur bakalım canım daha korunmayı bırakmadan niye kötüyü cagiriyorsun hiç öyle kötü şeyleri aklına getirme korunmayı bıraktığın gibi sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın inşallah

Insallah canim insallah ...rabbim isteyen herkese yasatsin.bu guzel duyguyu gebelik olmadan folik.asit kullanilmali diyo doktorlar ne kadar sure once kullanilmali acaba bide bir kadin dogum.uzmanina gidip gebelik.oncesi testleri yaptirmak istiyorum ama arkadaslarim bunun gereksi olduguni gebelik sonra zatrn bunlarin.yapilcani soyluyorlar sizce gereklimi

dra gitmekte yarar var canım en basitinden rahimde bir yara enfeksiyon vs varsa tedavi olmuş olursun bence git normal kontrolünü yaptır smear aldır ben ikinci bebek düşünüyorum diye gidip kontrol yaptırdım neler çıktı.. dra gitmenin bir zararı yok sonuçta.. folik asit 3 ay önceden başlanmalı bu aralar başlarsan iyi olur bebeğin zihin gelişimi için önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…