Kötü olmuş.. İnsan plan yapıyor bozuluncada kötü oluyor.. Bundada vardır bi hayır,öyle düşün
hayırlı geceler çok yorgunum kafam bin dünya
Aynen öyle,tek derdin bu olsun :) bi boşluk bulup kâçamak yaparsınız bi ara,kısa tatilleri değerlendirirsiniz.. Canını sıkma boş yere..Aynen öyle canım ya bizim balayı tatili de böyle yanmisti zaten evlendik evleneli öyle plansız programsiz ufak tatiller yapıyoruz ilk planlı adam gibi tatilimiz bu olacaktı ama o da olamıyor maalesef çok üzüldüm ama en büyük derdim bu olsun ne diyeyim kısmet değilmiş
işte bilemiyorumki, bu ay adetim 5-6 gün evvelden gelince..yeni bat ne olacak ki?? bilemedimüzülmek yok öyle ama daha şimdiden düşürme yüzünü korunmayı yeni bıraktın ya ondan düzensizlik baş gösterebilir normal bu hatta vücut kendini gebeliğe hazırlıyor diyorlar bu düzensizlikler için.. yeni bat alayım hemen yeni umutlara gebe :)
üzülmek yok öyle ama daha şimdiden düşürme yüzünü korunmayı yeni bıraktın ya ondan düzensizlik baş gösterebilir normal bu hatta vücut kendini gebeliğe hazırlıyor diyorlar bu düzensizlikler için.. yeni bat alayım hemen yeni umutlara gebe :)
merhaba bayanlar. normalde düzenli 32 günde bir regl olurdum. haziran ayında 2 gün geç oldum bu ayda 3 gün erken oldum. şimdi normale göre mi yani 32 güne göre mi hesap yapmalıyım yumurtlama günümü.
Kizlar ya bugün acayip karin klasik rahim agrim var çok şiddetli değil ama bisaattir falan suruyor. Acaba rahim büyüyor ondanmi korktum biraz
Saol canim. Bide çorapsiz geziyirum iki cami da aciyirum acaba bunlarda yapar mi . Ama çok sicakliyorum yaMuhtemelen ondandir canım biraz daha bekle yine geçmezse doktorunu ara istersen hem için rahat eder bu arada da uzan dinlen kendini yorma.. geçmiş olsun canım
Saol canim. Bide çorapsiz geziyirum iki cami da aciyirum acaba bunlarda yapar mi . Ama çok sicakliyorum ya
Herkese merhaba. Bende ekimden sonra düşünüyorum hamilelik gerçi 2015 sonu oluyor artık kabul eder misiniz bilmem
Ederiz tabi ki benim de ekimden sonraya kalıyor zaten :) hoş geldin
geçen ay sırf o dönemleri baz alarak yakınlaşmıştık hamile olamadım. en iyisi dediğin gibi iki günde bir ilişki :)Hesabı normal döngüye göre yap ama 2 günde bir ilişkiyi ihmal etmeyin yumurtaciklarin ne yapacağı belli olmaz her ihtimali değerlendirin
Geçti canım çok şükür uyudum biraz iyi geldiKarşılıklı cam açıp da carptirma kendini evin soğuk değilse ki değilmiş :) çorap giymesen de olur ama terlik mutlaka giy çıplak ayakla yere basma geçti mi ağrılar şimdi
Hoşbuldum teşekkür ederim. Siz de ilk çocuk mu planlıyorsunuz ?
geçen ay sırf o dönemleri baz alarak yakınlaşmıştık hamile olamadım. en iyisi dediğin gibi iki günde bir ilişki :)
Geçti canım çok şükür uyudum biraz iyi geldi
Hayır canım benim bir oğlum var 3 yaşında kısmet olursa ikinciyi düşünüyorum sizin ilk mi olacak
Aynen canım en garanti yöntem bu hakkında hayırlısı olsun inşallah
Iyi canım çok sevindim ama sen ayağını sıcak tutmaya dikkat et o da adet sancisi gibi ağrı yapar usutunce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?