2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Kötü olmuş.. İnsan plan yapıyor bozuluncada kötü oluyor.. Bundada vardır bi hayır,öyle düşün

Aynen öyle canım ya bizim balayı tatili de böyle yanmisti zaten evlendik evleneli öyle plansız programsiz ufak tatiller yapıyoruz ilk planlı adam gibi tatilimiz bu olacaktı ama o da olamıyor maalesef çok üzüldüm ama en büyük derdim bu olsun ne diyeyim kısmet değilmiş

hayırlı geceler çok yorgunum kafam bin dünya

Aynen öyle,tek derdin bu olsun :) bi boşluk bulup kâçamak yaparsınız bi ara,kısa tatilleri değerlendirirsiniz.. Canını sıkma boş yere..

Günaydın kızlar, dün yoğunluktan yazamadım hiç ama okuyorum tüm yazılanları :)
Bugün eşimin doğum günü, dün geceden trip atarak müthiş bir doğum günü geçirtiyorum şuan ona :) Akşama büyük sürpriz var zaman kazanmam lazım malum mesaideyim

işte bilemiyorumki, bu ay adetim 5-6 gün evvelden gelince..yeni bat ne olacak ki?? bilemedim

Teşekkür edeerim,...inşallah bir dahaki sefere,yeni kan testleri istedi doktor..bakalım ne acaba sebep

merhaba bayanlar. normalde düzenli 32 günde bir regl olurdum. haziran ayında 2 gün geç oldum bu ayda 3 gün erken oldum. şimdi normale göre mi yani 32 güne göre mi hesap yapmalıyım yumurtlama günümü.

merhaba bayanlar. normalde düzenli 32 günde bir regl olurdum. haziran ayında 2 gün geç oldum bu ayda 3 gün erken oldum. şimdi normale göre mi yani 32 güne göre mi hesap yapmalıyım yumurtlama günümü.

Hesabı normal döngüye göre yap ama 2 günde bir ilişkiyi ihmal etmeyin yumurtaciklarin ne yapacağı belli olmaz her ihtimali değerlendirin

Kizlar ya bugün acayip karin klasik rahim agrim var çok şiddetli değil ama bisaattir falan suruyor. Acaba rahim büyüyor ondanmi korktum biraz

Kizlar ya bugün acayip karin klasik rahim agrim var çok şiddetli değil ama bisaattir falan suruyor. Acaba rahim büyüyor ondanmi korktum biraz

Muhtemelen ondandir canım biraz daha bekle yine geçmezse doktorunu ara istersen hem için rahat eder bu arada da uzan dinlen kendini yorma.. geçmiş olsun canım

Muhtemelen ondandir canım biraz daha bekle yine geçmezse doktorunu ara istersen hem için rahat eder bu arada da uzan dinlen kendini yorma.. geçmiş olsun canım
Saol canim. Bide çorapsiz geziyirum iki cami da aciyirum acaba bunlarda yapar mi . Ama çok sicakliyorum ya

Herkese merhaba. Bende ekimden sonra düşünüyorum hamilelik gerçi 2015 sonu oluyor artık kabul eder misiniz bilmem

Saol canim. Bide çorapsiz geziyirum iki cami da aciyirum acaba bunlarda yapar mi . Ama çok sicakliyorum ya

Karşılıklı cam açıp da carptirma kendini evin soğuk değilse ki değilmiş :) çorap giymesen de olur ama terlik mutlaka giy çıplak ayakla yere basma geçti mi ağrılar şimdi

Hesabı normal döngüye göre yap ama 2 günde bir ilişkiyi ihmal etmeyin yumurtaciklarin ne yapacağı belli olmaz her ihtimali değerlendirin
geçen ay sırf o dönemleri baz alarak yakınlaşmıştık hamile olamadım. en iyisi dediğin gibi iki günde bir ilişki :)

Karşılıklı cam açıp da carptirma kendini evin soğuk değilse ki değilmiş :) çorap giymesen de olur ama terlik mutlaka giy çıplak ayakla yere basma geçti mi ağrılar şimdi
Geçti canım çok şükür uyudum biraz iyi geldi

Hoşbuldum teşekkür ederim. Siz de ilk çocuk mu planlıyorsunuz ?

Hayır canım benim bir oğlum var 3 yaşında kısmet olursa ikinciyi düşünüyorum sizin ilk mi olacak

geçen ay sırf o dönemleri baz alarak yakınlaşmıştık hamile olamadım. en iyisi dediğin gibi iki günde bir ilişki :)

Aynen canım en garanti yöntem bu hakkında hayırlısı olsun inşallah

Geçti canım çok şükür uyudum biraz iyi geldi

Iyi canım çok sevindim ama sen ayağını sıcak tutmaya dikkat et o da adet sancisi gibi ağrı yapar usutunce..

Evet benim ilk olacak. 6 yıldır evliyiz ama şimdiye kadar düşünmedik doğu görevi falan yaptık batıya dönüp düzenimizi kuralım istedik. Ancak ekim gibi düzeni oturtmuş oluruz ondan sonra düşünüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…