- 14 Mart 2013
- 8.090
- 4.077
- 448
eveett :) ben ovulasyon testi de kullanacağım almıştım kaç aydır kullanmadım da öyle bekliyo hem hamile kalırsam net haftasını bilmiş olurum değil miYaşasınnnnnnn bizim regl zamanımız aynı bu arada. Döngümüz de öyle. Ben de regl olmak üzereyim. Çok sevindim beraber başlıyoruzzz
canım gelen parçalar ciğer-et gibi oluyor düşükte. kan pıhtıları gibi değil.Günaydın kızlar bende regl oldum maalesef ama dün akşam büyük büyük üç parça düştü normalde böyle parçacıklı gelmez adetim.Düşük olma olasılığı nedir lütfen akıl verin(
yeşimmm deniz geliyor muEvet canım oluyor. Fazla yürüdüğümde,yorulduğumda.. Bol sıvı alınca azalıyor. Dene sende.. Yarısına geldik sayılır sabret :))
Bata kaç var canım?
yalnız bi hatam oldu folik asiti vitamini bıraktım düşükten sonra :/ dün akşam yeniden başladımYaşasınnnnnnn bizim regl zamanımız aynı bu arada. Döngümüz de öyle. Ben de regl olmak üzereyim. Çok sevindim beraber başlıyoruzzz
Canımm çok sevindimm,güzel haberlerin gelir yakında inşallah.. Korkuları sil at,herşey çok güzel olacakgünaydın kızlaarrrr , eşimle dün akşam iyice oturduk konuştuk çok istediğini söyledi daha beklemeyelim dedi karar aldık P PembePaltolu Ağustos bizim ayımız olacakkkkben bugün yarın regl olurum sonra gelsin çalışmalar
canım gelen parçalar ciğer-et gibi oluyor düşükte. kan pıhtıları gibi değil.Günaydın kızlar bende regl oldum maalesef ama dün akşam büyük büyük üç parça düştü normalde böyle parçacıklı gelmez adetim.Düşük olma olasılığı nedir lütfen akıl verin(
eveett :) ben ovulasyon testi de kullanacağım almıştım kaç aydır kullanmadım da öyle bekliyo hem hamile kalırsam net haftasını bilmiş olurum değil mi
Bir şey olmaz canımm. Allah a emanet.yalnız bi hatam oldu folik asiti vitamini bıraktım düşükten sonra :/ dün akşam yeniden başladım
Benim sıpa tam pozisyonda durmuyor teyzesi,ama pipi gibi bişeyi ben bile gördüm :) devamını göremeyince kesin demedi doktor. İstanbula dönünce ultrason kağıdını gösteririm siZde bakın bakalım :)) 15 ağustosta ayrıntılı ultrason var,ozaman kesinleşecek inşallahyeşimmm deniz geliyor mu
yerimmm ben o totosunu onunnnnBenim sıpa tam pozisyonda durmuyor teyzesi,ama pipi gibi bişeyi ben bile gördüm :) devamını göremeyince kesin demedi doktor. İstanbula dönünce ultrason kağıdını gösteririm siZde bakın bakalım :)) 15 ağustosta ayrıntılı ultrason var,ozaman kesinleşecek inşallah
Canımm düğünü yorgunluğu der etme şimdiden. İnan daha iyi olacak. O telaşede düşünmeye fırsatın olmayacak :)benimde tam tatile denk gelmişti yumurtlamam,akşama kadar gezip yoruluyırduk gece uyumamak için zor tutuyodum kendimi :)) o arada oldu işte.. Seninde öyle olacak daha iyicanım gelen parçalar ciğer-et gibi oluyor düşükte. kan pıhtıları gibi değil.
hatta ben düşük öncesi araştırmıştım parçalar suya tutunca, dokununca dağılıyorsa düşük değil ama dağılmayıp bütün halinde kalıyorsa düşük oluyor.
Çok iyi olur. Ben de aldım ovulasyon testleri. İşte tek sorun kaynımın düğün haftasına denk geliyor yumurtlama dönemim ama eşime dedim dinlemem yorgunluk falan
Bir de incir kürü yapayım diyorum.
Totosunu bi görsen minnacık teyzesi :))yerimmm ben o totosunu onunnnn
Yeriz o totosunuuuTotosunu bi görsen minnacık teyzesi :))
MERHABALARR
Totosunu bi görsen minnacık teyzesi :))
Canımm çok sevindimm,güzel haberlerin gelir yakında inşallah.. Korkuları sil at,herşey çok güzel olacakyeni yer size çoook güzellikler getirecek
canım gelen parçalar ciğer-et gibi oluyor düşükte. kan pıhtıları gibi değil.
hatta ben düşük öncesi araştırmıştım parçalar suya tutunca, dokununca dağılıyorsa düşük değil ama dağılmayıp bütün halinde kalıyorsa düşük oluyor.
Çok iyi olur. Ben de aldım ovulasyon testleri. İşte tek sorun kaynımın düğün haftasına denk geliyor yumurtlama dönemim ama eşime dedim dinlemem yorgunluk falan
Bir de incir kürü yapayım diyorum.
Benim sıpa tam pozisyonda durmuyor teyzesi,ama pipi gibi bişeyi ben bile gördüm :) devamını göremeyince kesin demedi doktor. İstanbula dönünce ultrason kağıdını gösteririm siZde bakın bakalım :)) 15 ağustosta ayrıntılı ultrason var,ozaman kesinleşecek inşallah
göbeğin çıkmaya başladı mı ayy ne güzel ciyaklayacak o az bi zaman sonra yaa çok heyecanlıBenim sıpa tam pozisyonda durmuyor teyzesi,ama pipi gibi bişeyi ben bile gördüm :) devamını göremeyince kesin demedi doktor. İstanbula dönünce ultrason kağıdını gösteririm siZde bakın bakalım :)) 15 ağustosta ayrıntılı ultrason var,ozaman kesinleşecek inşallah
4lü test olacak işte 15 ağustosta. Hem detaylı ultrasonla tüm organlara bakılacak hemde 2 li testteki gibi kan verilecek.Yeriz o totosunuuu
Hadi detaylidada iyi haberler inşallah
Yesimcim senin 4 lu test olmadimi sadece 2 li mi yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?