Ayy canım hadi gözünaydın hayırlı olsun. Çok sevindim :)Kızlar sanırım hamileyim.
Şoktayım hiç kendimde değilim şuan.
Tüp bebek yaptırcaktık aşılama yaptırcaktık sorunlar vardı biliyosunuz nasıl oldu hala inanamıyorum. Şoktayım kızlar
sağol canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Ayy canım hadi gözünaydın hayırlı olsun. Çok sevindim :)
Yaşasınnnnn biliyordum ben hissetmiştimmm. TebriklerrrKızlar sanırım hamileyim.
Tüp bebek yaptırcaktık aşılama yaptırcaktık sorunlar vardı biliyosunuz nasıl oldu hala inanamıyorum. Şoktayım kızlar
Kızlar sanırım hamileyim.
Kızlar sanırım hamileyim.
Amin canım hepinize dua ediyorum. Galiba güzel bi duygu şuan tam bilemiyorum kendime geleyim sevinicemçoook sevindim canım ya, hadi gözün aydın..günün ilk güzel haberini senden aldık....darısı başımıza...
Yaşasınnnnn biliyordum ben hissetmiştimmm. Tebriklerrr
Allah sağlıklı bir gebelik ve mutlu bir annelik nasip etsin.[/Q
Yaşasınnnnn biliyordum ben hissetmiştimmm. Tebriklerrr
Allah sağlıklı bir gebelik ve mutlu bir annelik nasip etsin.
lavincim bizi de hissetsen .....
Lavin'im senin hisleri çok kuvvetli. Amin canım Allah sana da en hayırlı ve kısa zamanda sağlıkla kucağına alıp mutlulukla büyüteceğin hayırlı evlatlar versin. Bu duayı hep kendime ettim şimdi sizlere ediyorum.Yaşasınnnnn biliyordum ben hissetmiştimmm. Tebriklerrr
Allah sağlıklı bir gebelik ve mutlu bir annelik nasip etsin.
Amin canım hepinize dua ediyorum. Galiba güzel bi duygu şuan tam bilemiyorum kendime geleyim sevinicem
gözün aydin canım ne güzel seninde bebis geliyorrrKızlar sanırım hamileyim.
sağol canım benim çok bekletti keratagözün aydin canım ne güzel seninde bebis geliyorrr
Son zamanlarda öyle oldum biraz doğru valla.Lavin'im senin hisleri çok kuvvetli. Amin canım Allah sana da en hayırlı ve kısa zamanda sağlıkla kucağına alıp mutlulukla büyüteceğin hayırlı evlatlar versin. Bu duayı hep kendime ettim şimdi sizlere ediyorum.
Oksun sonunda geldi ya cok şükürsağol canım benim çok bekletti kerata
ben zaten dünden doğum gününü hesaplamıştım.çin takvimine bile baktım kız diyo.Son zamanlarda öyle oldum biraz doğru valla.
Gebelik takvimi de çok yakışmışşş, darısı bizim gibi bekleyenlerin başınaa.
Canımmm gözünaydınn,inan çok sevindim.. Gözlerim doldu valla.. Bak bebeğin gelmiş,sağlıkla doğsun inşallahKızlar sanırım hamileyim.
Canimmm. Sırf senin için uyanır uyanmaz nete girdim çok sevindim. Gözlerim doldu inan seninle aynı gün kadar geciktim ya bende. Çok çok guzel bi haber bu :)Kızlar sanırım hamileyim.
BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ VE HAMİŞLER :)
1. esoes1919___________BAT 21 Nisan______HAMİLE_____ERKEK
2. nastasia ____________ BAT 10 Nisan___________HAMİLE
3. Yesimakmn __________BAT 9 Mayıs___________HAMİLE_____ERKEK (?)
4. Mihrimah00___________BAT 28 Mayıs___________HAMİLE
5. Orkidee0238__________BAT 2 Haziran___________HAMİLE_____ERKEK (?)
6. rzombie _____________BAT 28 Mayıs___________HAMİLE_____KIZ (?)
7. new smiles __________BAT 12 Haziran ___________HAMİLE
8. Becuu______________BAT 4 Haziran___________HAMİLE
9. dilaraela ____________BAT 5 Temmuz___________HAMİLE
10. mim_arc ___________BAT 26 Temmuz__________HAMİLE
11. Ulytau______________BAT 26 Haziran
12. biceline_____________BAT 13 Temmuz
13. fatihkbra____________BAT 27 Temmuz
14. tommbik____________BAT 10 Ağustos
15. aayna ______________BAT 13 Ağustos
16. mtkt_______________BAT 18 Ağustos
17. lamb-h______________BAT 29 Ağustos
18.melita09_____________BAT 30 Ağustos
19. _Unicorn_ __________BAT 1 Eylül
20._Lavin_ _____________BAT 12 Eylül
21. base2012 ____________BAT 13 Eylül
Hamişlerimize maşallah demeden geçmeyelim lütfen
NOT: Listemiz aktif olarak sohbete katılan herkese açıktır. Eklenmek isterseniz bana ulaşın :)
ben zaten dünden doğum gününü hesaplamıştım.çin takvimine bile baktım kız diyo.
canım tebrıkler hayırlı olsun sag salım kucagına alırsın ınsallah :)
bızede dua et .
bızede tavsıye edecegın önerılerın var mı
inşallah canım sağolasın :) sağlıkla gelsin bebişlerimizCanımmm gözünaydınn,inan çok sevindim.. Gözlerim doldu valla.. Bak bebeğin gelmiş,sağlıkla doğsun inşallah
ayy uykucu şirin benim için uyanmış bu ne mutlulukCanimmm. Sırf senin için uyanır uyanmaz nete girdim çok sevindim. Gözlerim doldu inan seninle aynı gün kadar geciktim ya bende. Çok çok guzel bi haber bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?