2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Kızlar sanırım hamileyim.
Şoktayım hiç kendimde değilim şuan.
Tüp bebek yaptırcaktık aşılama yaptırcaktık sorunlar vardı biliyosunuz nasıl oldu hala inanamıyorum. Şoktayım kızlar
Yaşasınnnnn biliyordum ben hissetmiştimmm. Tebriklerrr

Allah sağlıklı bir gebelik ve mutlu bir annelik nasip etsin.

Tüp bebek yaptırcaktık aşılama yaptırcaktık sorunlar vardı biliyosunuz nasıl oldu hala inanamıyorum. Şoktayım kızlar

çoook sevindim canım ya, hadi gözün aydın..günün ilk güzel haberini senden aldık....darısı başımıza...

Günaydın hanımlar

Canım tebrik ederim, hadi gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hadi bir fırsat yarat hastaneye git kan ver

Yaşasınnnnn biliyordum ben hissetmiştimmm. Tebriklerrr

Allah sağlıklı bir gebelik ve mutlu bir annelik nasip etsin.
Lavin'im senin hisleri çok kuvvetli. Amin canım Allah sana da en hayırlı ve kısa zamanda sağlıkla kucağına alıp mutlulukla büyüteceğin hayırlı evlatlar versin. Bu duayı hep kendime ettim şimdi sizlere ediyorum.

gözün aydin canım ne güzel seninde bebis geliyorrr

Son zamanlarda öyle oldum biraz doğru valla.

Gebelik takvimi de çok yakışmışşş, darısı bizim gibi bekleyenlerin başınaa.

Son zamanlarda öyle oldum biraz doğru valla.

Gebelik takvimi de çok yakışmışşş, darısı bizim gibi bekleyenlerin başınaa.
ben zaten dünden doğum gününü hesaplamıştım.çin takvimine bile baktım kız diyo.
hayırlı ve sağlıklı olsun gerisi önemli değil. Dualarım sizlerle. Bu topiği bırakmam zaten herkes hamile olana kadar burdayım :)

Canımmm gözünaydınn,inan çok sevindim.. Gözlerim doldu valla.. Bak bebeğin gelmiş,sağlıkla doğsun inşallah

Canimmm. Sırf senin için uyanır uyanmaz nete girdim çok sevindim. Gözlerim doldu inan seninle aynı gün kadar geciktim ya bende. Çok çok guzel bi haber bu :)

Benıde ekleyebılırmısın .en Son regl başlangıcım 6 agustos .

Canimmm. Sırf senin için uyanır uyanmaz nete girdim çok sevindim. Gözlerim doldu inan seninle aynı gün kadar geciktim ya bende. Çok çok guzel bi haber bu :)
ayy uykucu şirin benim için uyanmış bu ne mutluluk canımm sağolasın darısı başına. sen de test yap 4 gün mü geciktin sen de? benim hiç umudum yoktu ama varmış bebek bak. sen de yap bakalım. çıkazsa da üzülme ama mutlaka günü saati var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…