inan öyle canım var mı yok mu umutlansam mı yok mu desem bilemedim 9 ay önce yine aynı böyle olmuştu 21 gün gecikmiştim o zaman da o zaman hamile olaydım şimdi doğmuş olacaktı yani onun için aklıma da çok getirmek istemiyorum ama hayırlısı tabii canım hayırlısıyla hamile değilsem adet olup rahatlasam iyi olacakHayırlısını dile canım inşallah en hayırlı vakitte sen de hamile olursun. Hamile değilsen de güzel adetini olup yeni aya hazırlık yaparsın.arada olmak çok kötü biliyorum anlıyorum seni
Gözünaydın canım,hep güzel haberler alırsın inşallah.. Babası henüz olayın farkında değil :) ultrasonda bebek şeklini görene kadarda farkına varamayacak :) biraz karnın çıksın,bide bebişi hissetsin ozaman gör sen,senden daha fazla heyecanlanacakKızlar bugün kontrolüm vardı karından kese göründü. Haftasına uygun yeri de güzel dedi. Çok mutlu oldum.Baya rahatladım.Hiçbir sorun yok iki hafta sonra gel kalp atışını dinleteyim dedi. Mutluluğumu paylaşmak istedim kızlar. babası çok sakin çok rahat onun yanında ne mutluluğumu nede endişemi yaşayabiliyorum.
Canım bunun huyu böyle. Ben çocuğumuz olmuyo diye çırpınırken olur olur takma diyodu :) şimdi kese iyiymiş diyorum tabi ki öyle olcak diyo. Hep iyiyi düşündüğü için sevinemiyo garibim. Alıştım ya hep böyleydi zaten ama ben mutlu olduğunu biliyorum o yeter banaGözünaydın canım,hep güzel haberler alırsın inşallah.. Babası henüz olayın farkında değil :) ultrasonda bebek şeklini görene kadarda farkına varamayacak :) biraz karnın çıksın,bide bebişi hissetsin ozaman gör sen,senden daha fazla heyecanlanacak
Maşallah canım gözün aydinKızlar bugün kontrolüm vardı karından kese göründü. Haftasına uygun yeri de güzel dedi. Çok mutlu oldum.Baya rahatladım.Hiçbir sorun yok iki hafta sonra gel kalp atışını dinleteyim dedi. Mutluluğumu paylaşmak istedim kızlar. babası çok sakin çok rahat onun yanında ne mutluluğumu nede endişemi yaşayabiliyorum.
Duygularını yansıtamıyor demekki.. Sen alıştıysan problem yok :)Canım bunun huyu böyle. Ben çocuğumuz olmuyo diye çırpınırken olur olur takma diyodu :) şimdi kese iyiymiş diyorum tabi ki öyle olcak diyo. Hep iyiyi düşündüğü için sevinemiyo garibim. Alıştım ya hep böyleydi zaten ama ben mutlu olduğunu biliyorum o yeter bana
Alıştım canım 10 sene oldu alışmıyım da napıyımDuygularını yansıtamıyor demekki.. Sen alıştıysan problem yok :)
Günaydın canım, ahh keşke şuan evde olsam da kahvemi yapıp kitabımı okusam hayattaki en büyük zevkim. Okumayı seversen sen de öyle yap. Hiç olmadı dizi takip et how i met your mother, mike and molly, doctor who, forever favorilerimdir birine başla.Günaydınlaarİş yok ama bu pazartesi yalnızlık sendromu yaşıyorum daha saat 10 ama şimdiden çok canım sıkıldı evde..evde olan arkadaşlar siz neler yapıyorsunuz acaba bu can sıkıntısı için
Günaydınlaarİş yok ama bu pazartesi yalnızlık sendromu yaşıyorum daha saat 10 ama şimdiden çok canım sıkıldı evde..evde olan arkadaşlar siz neler yapıyorsunuz acaba bu can sıkıntısı için
Hayırlı haberlerini bekliyorum canım. Keşke hemen çıksa sonucun merak ediyorummerhaba bugün yine kan tahlili için kan verdim bakalım yarın tam belli olacak var mı yok mu
yarın belli olacak canım dua etHayırlı haberlerini bekliyorum canım. Keşke hemen çıksa sonucun merak ediyorum
Kahve deme :) çok severim okumayı,bir odam sırf kitaplık,ama bu ara tatil vs derken koptum biraz.. Bide galiba güzel havalarda evde yapılan aktiviteler açmıyor beni. Güneşsiz günlerde işyerinde hep hayalimdir benimde şöyle sıcacık evde olsam,açsam hafif bi müzik alsam kitabımı kahvemi elime diye söylenir dururum ama şimdi gelmiyor içinden :)Günaydın canım, ahh keşke şuan evde olsam da kahvemi yapıp kitabımı okusam hayattaki en büyük zevkim. Okumayı seversen sen de öyle yap. Hiç olmadı dizi takip et how i met your mother, mike and molly, doctor who, forever favorilerimdir birine başla.
İşteyken ev istiyoruz,evdeyken sıkılıyoruz :) eşimle beraber kalkıyorum sabah bidahada uyumuyorum yoktur öyle gün içi uyku alışkanlığım. Zaten nerde edinecektim ki o alışkanlığı :) tek başıma bişey yapmayı sevmiyorum,birsürü seçenek var aslında ama sorunum yalnızlık.. Şarkı,dizi hepsi ingilizce zaten benim bebiş kapıyıdur belki ordan :)Canım seni çok iyi anlıyorum. Ben bu yaşıma kadar hep dua ettim evde oturayım işe okula gitmiyim diye. Ama 3ay önce ayağımı kırdım bir ay boyunca evde yattım çok sıkıldım her gün ağladım. Şimdi evde olsam neler yaparım diyorum da evde olunca da insanın içinden gelmiyo. Sana tavsiyem aabah erken kalk ve gün içinde de uyuma. Tabi ki hamilesin kendini yorma dinlen ama uyumak insanın enerjiaini sömüriyo uyudukça da uyunuyo.ayağım kırıkken son haftalarda bunalımdan akşama kadar uyumaya başlamıştım. Allah yardım etsin canım evde olmak çok zor ama en azından sağlıklısın.bebişle yürüyüşe çıkın ona kitaplar oku o seni duyuyordur canım. Annem bana ingilizce öğretmiş karnında ve doğunca da ingilizceye karşı yeteneğim olduğunu öğrendik :)
Maşallah canım...darısı başımıza olsun inşallah... Bebeğinin doğum tarihi benimle aynı... Bende bayram çoçuğuyum...:))Kızlar bugün kontrolüm vardı karından kese göründü. Haftasına uygun yeri de güzel dedi. Çok mutlu oldum.Baya rahatladım.Hiçbir sorun yok iki hafta sonra gel kalp atışını dinleteyim dedi. Mutluluğumu paylaşmak istedim kızlar. babası çok sakin çok rahat onun yanında ne mutluluğumu nede endişemi yaşayabiliyorum.
İnşallah gebesindir...İnşallah bende bu ay kalırım...yarın belli olacak canım dua et
Sen klomeni neden kullandın canım.yumurta oluşmamışmıydı.. Bu ay bende kullandım bakalım.çatlatma iğnesini de yaptı doktor... Bakalım hayırlısı... İnşallah hamile kalırım... Dualarınızı eksik etmeyin....klomen 2 ay kullandım canım bu ay kullanmadım ama
hamile kalamadığım iiçin başlayalım dedik 2 ay kullandım yumurtalarım gelişti klomenle de 2. ay 6 tane yumurtam vardı ama hamile kalamadım bu ay yine kullanırdım da bayramda adetliydim memlekette olunca da zamanı gelince başlayamadım diğer ay giderim doktora dedim ama bakalım o yerleşme kanaması denilen şey bende 3-4 gün önce çok belirgin olarak kahverengi akıntım oldu ana adet oldum kesin dedim gelmedi onun için biraz umutlanıyorum belki geç döllenmedir diye bakalım yarın öğlen ya da öğleden sonra belli olacak eğer hamişsem ooooooooooo tüm konulara yazarım heraldeSen klomeni neden kullandın canım.yumurta oluşmamışmıydı.. Bu ay bende kullandım bakalım.çatlatma iğnesini de yaptı doktor... Bakalım hayırlısı... İnşallah hamile kalırım... Dualarınızı eksik etmeyin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?