Canım bu katlanılcak bişey değil ki,sen iyi olmazsan bebeğinde iyi olamaz. Susuz kalıyor vücudun ve bu tehlikeli bi durum. İhmal etme acile git mutlaka.çok saolun arkadaşlar bebeğine birşey olmasinda ben katlanirim. Esim gelsinde gideyim acile oyleyse
Evet tatlımmmm. Benim de 31 ağustos. İnşallah tutturmuşuzdur. Gün aiırı mı her gün mü yaptın çalışma?Günaydın kızlar 1 eylülde yumurtlamışım sanırsam değil mi :)
Her gün yaptık canım sadece 31 ağustosta olmadı, ayy şimdi iki hafta nasıl beklicez :)))Evet tatlımmmm. Benim de 31 ağustos. İnşallah tutturmuşuzdur. Gün aiırı mı her gün mü yaptın çalışma?
Yine yine yine beklemelerrrrHer gün yaptık canım sadece 31 ağustosta olmadı, ayy şimdi iki hafta nasıl beklicez :)))
Evettt bat da değişti şimdi 15 oldu :)
Olur sen canını sıkma lavinim :) şimdi kendimizdeki değişiklikleri gözlemleyelim olursa tabi..Yine yine yine beklemelerrrr
Sonu güzel olsun da bekleneye razıyım.
10 gün sonra çıkar bunların sonucuGünaydın kızlar 1 eylülde yumurtlamışım sanırsam değil mi :)
Liste 1. Sayfada ordan bakabilirsinListe yayınlanmadı degılmı bu arada yoksa ben mı kacırdım .
Daha önce hiç duymadım canım,hatta kayganlaştırucı jel,ilişkiden önce alınan duşun hamile kalmak üzerinde olumsuz etkisi olduğunu biliyorum. Doğalı en iyisi bence,kendi haline bırak :)Selam kizlarsizlere birsey soracagim ki hamile kalana kadar sorular bitmeyecek sanirim internette arastirirken preesed jel diye birsey okudum.hamile kalmayi kolaylastirici jelmis.hic kullanan varmi aranizda.bunula ilgili bilgisi oolan varmi.eger boyle birsey varsa ve dogruysa hemen kullanmaya baslayalim kizlar
Liste 1. Sayfada ordan bakabilirsin
20 gündür adet olmuyorum offfffffffffff
bu ay klomen kullanmadım canım diğer ay da adet oldum bilmiyorum salı günü gideceğimCanım gıttın mı doktora , kist olabılır .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?