hayırlısı hamişsen bana da dua et demeye başlarım benGünaydın canlar benim regl gelmedi hala bu işin sonu neye varacak bilmiyorum
hayırlısı hamişsen bana da dua et demeye başlarım ben
tamamen kişinin kendisiyle ilgili bir durum bence.. ben 27de evlendiğim için beklemek istemedim 28imde anne oldum
Hoşgeldinnn
Anne olmak için annelik sorumluluğunu alabilecek olmak yeterli. Bunun için belli bir yaş yok sanırım. Kimi için 21 olur kimi için 36. Önemli olan kendini yeterince tanıyıp karar verebilmen.
Anne olmayı hissettiğin yaştır benceben 30a kadar hiç hissetmedim,eşim istemese dahada hissetmeyebilirdim :) ama bikere o düşünceye kapılınca hemen olsun istiyor insan..
Daha yeni evliymişsin,o istek yoksa sende gez toz derim.yok ben istiyorum diyosanda hiç düşünme başla çalışmalara :) kuzenim 21 yaşında evlendiği ay hamile kaldı çok istiyordu ve şuanda çok mutlu.. Bu işler tamamen kişisel
Geçen seferde heyecanlandırmıştın beni :) bi test yap bakalım canım. Regl gelecek olsa bukadar uzun sürmez ki gelmesi,o lekeden bikaç saat sonra gelmesi lazımdı.Günaydın canlar benim regl gelmedi hala bu işin sonu neye varacak bilmiyorum
Kötü şeyler getirme canım aklına,daha yeni sonuçların temiz çıktı. Nasıl kötü bişey olabilir ki ?Valla öyle bir şey olsa bol bol dua ederim canım benim ama hamile gibi hissetmiyorum bu da beni kaygilandiriyor rahim ağzı sorunumu biliyorsun ya eğer hamile degilsem bu ara kanama onunla ilgilidir ve bu olasılık çok korkunç geliyor
yok yok öyle düşünme bence canım ben sürpriz olacağını düşünüyorumValla öyle bir şey olsa bol bol dua ederim canım benim ama hamile gibi hissetmiyorum bu da beni kaygilandiriyor rahim ağzı sorunumu biliyorsun ya eğer hamile degilsem bu ara kanama onunla ilgilidir ve bu olasılık çok korkunç geliyor
Daha yaşın çok gençmiş,eşininde yaşı çok ileri değilse bekle biraz daha. Daha mesleğinin evliliğinin herşeyin başındasın. Hepsinde belli bi yer edin bence öncelikle.. Araya bebiş girince iş hayatında etkileniyor. Tam dişime göre davalar var,doğum iznine ayrılacağım için sadece uzaktan bakıp yutkunuyorumHaklısınız bende 23 yaşındayım zaten. İçimde azıcık istek var ama korkuda varNeyse belki gelecek yıl başlarım çalışmalara bilmiyorum yada bu kış Birde hemen isteyince olmayabilir o şekildede zaman kaybedebiliriz. Bİlmiyorum işte :) Meslegimdede yeniyim zaten birazcık meslegimide yapmak istiyorum amaaan içim karmakarışık..
Geçen seferde heyecanlandırmıştın beni :) bi test yap bakalım canım. Regl gelecek olsa bukadar uzun sürmez ki gelmesi,o lekeden bikaç saat sonra gelmesi lazımdı.
Kötü şeyler getirme canım aklına,daha yeni sonuçların temiz çıktı. Nasıl kötü bişey olabilir ki ?
yok yok öyle düşünme bence canım ben sürpriz olacağını düşünüyorum
Doğru söylüyosun canımda işte sabırsızlıktan.hemen olsun istiyorum olmayıncada her türlü arayışa giriyorum.sagol cevabın icin canımDaha önce hiç duymadım canım,hatta kayganlaştırucı jel,ilişkiden önce alınan duşun hamile kalmak üzerinde olumsuz etkisi olduğunu biliyorum. Doğalı en iyisi bence,kendi haline bırak :)
GünaydınGÜnaydın kızlaaar
Daha yaşın çok gençmiş,eşininde yaşı çok ileri değilse bekle biraz daha. Daha mesleğinin evliliğinin herşeyin başındasın. Hepsinde belli bi yer edin bence öncelikle.. Araya bebiş girince iş hayatında etkileniyor. Tam dişime göre davalar var,doğum iznine ayrılacağım için sadece uzaktan bakıp yutkunuyorum
Oo canım demek sende avukatsın :) daha mesleğin başındasındasın,ya hemen yap çocuğu yada uzun bi süre ertelemen gerekecek :) nerden mezunsun ?Aaa :) Sizde mi avukatsınız? Desenize meslektaşız :)
ya kızlar çatlıycam sinirden artık iyice dellendim.. öğleden beri damla damla kırmızı adet gibi lekelenmem oluyor ben napayım yaa.. eşimle konuşup tahlil mi versem napsam?? eşime ilk kanamadan sonra devamının gelmediğini söylemedim hiç sonra çok heveslenip beni sıkboğaz ediyor diye.. her türlü sıkıntıdayım adetsem neden sökülemiyor eğer hamileysem de bir sorun var belli ki kırmızı lekeler geliyor.. en iyisi eşimle konuşayım ben di mi yazarken ona karar verdim.. bakalım o ne diyecek???
Canım kaç günün var? Ben olsam hemen kan tahlili verirdim. Var ya da yok bilmek isterdim.
Canım bi test yaptır bakalım,eğer yoksa doktoruna gidersin neden böyle olduğunu öğrenirsin. Haber ver bizede akşam gidersenya kızlar çatlıycam sinirden artık iyice dellendim.. öğleden beri damla damla kırmızı adet gibi lekelenmem oluyor ben napayım yaa.. eşimle konuşup tahlil mi versem napsam?? eşime ilk kanamadan sonra devamının gelmediğini söylemedim hiç sonra çok heveslenip beni sıkboğaz ediyor diye.. her türlü sıkıntıdayım adetsem neden sökülemiyor eğer hamileysem de bir sorun var belli ki kırmızı lekeler geliyor.. en iyisi eşimle konuşayım ben di mi yazarken ona karar verdim.. bakalım o ne diyecek???
Canım bi test yaptır bakalım,eğer yoksa doktoruna gidersin neden böyle olduğunu öğrenirsin. Haber ver bizede akşam gidersen
Geç gelsin canım,geç yaptırırsın sende :))Gidersem mutlaka haber veririm canım ama eşim hala gelmedi geç kalacak heralde şu durumda gitmeme ihtimalim daha yüksek
bat cumartesi canım 2 gün var.. eşime whatsapptan yazdım gelince konuşuruz dedi artık topu ona attım hastaneye gidelim derse hiç düşünmem giderim bakalım ne diyecek ama ısrarcı olmak istemiyorum daha önce de kaç kez pimpiriklenip test yaptırdım hep negatif çıktı sabıkalı sayılırım bu konuda :)
Az da kalmış olsa kesin çıkar tahlilde. Hatta eşine söyle idrar testinde de çıkar. Eşinin gelirken alma şansı varsa aldırabilirsin.
Hakkında hayırlısı olsun canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?