- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
ben içtim çok olmamak kaydıyla hala da içiyorum günde 250 ml den fazla içmediğimiz sürece bi sıkıntı olmadığını söylemişti hemşire bir arkadaşım, hatta kendisi de her gün içiyordu gebeyken
Kızlar sabah idrar testi yaptım koyulaşmıştı.
Kahvaltıdan sonra kan tahliline gidiyorum. İnşallah sonuçlar güzel olur.
Sersem gibiyim, uyku arası kalktım yaptım, o hızla elimden düşürdüm dağılmış biraz çizgi.
İnşallah sorunsuz, sıkıntısız olur her şey.
aa sen baya erken evlenmişsin meslektaşlara ve bana oranla
ben şuan 29 yaşındayım2 yıllık evliyim ve buna rağmen hala gözüm korkuyo çünkü bu tempoya alıştım
eşim de öyle çocuk diye ölüp bitmediğinden bu süreç uzayıp duruyor ve ben de ertelemeye devam ediyorum ama yaşım da artık 29
bakalım eğer yine vazgeçmezsek önümüzdeki ay ufaktan başlayabiliriz belki
haklısın valla :)Yolun başında hallet :) 7. Yılımı bitirdim meslekte ancak cesaret ettim.. Şimdi bile zorluk çekiyorum,geri kalıyorum işlerden
hayırlı haberlerle gel canım inşallah..Kızlar sabah idrar testi yaptım koyulaşmıştı.
umarım güzel sonuclar alırsın.
hayırlı haberlerle gel canım inşallah..
Teşekkürlerr :))) türk kahvesinin rahöe faydalı bi etki yaptığıno biliyorumbu arada hamile kalan arkadasları tebrik ederim cok sevındım hepınızın adına :)
Bende arada gunder bır tane turk kahvesı ıcıyordum .Hamile kalmayı etkilememesine çok sevindim.
Mesanemde cam batması gibi oluyordu arada farkettim hemen idrar vereyim dedim gerçekten de olmuşumAAA geçmiş olsun, nasıl anladın idrar yolu enfeksiyonu olduğunu?
Ben de sonucumu telefondan soracağım, bakalım.
ben aslında daha hiç deneme yapmadım ve karar veremiyorum
biraz korkuyorum sorumluluğundan ve aslında kendimi çok da hazır hissetmiyorum
eşim de öyle.. hatta o daha az istiyo diyebilirim ama yaşım 29 oldu artık ve geç kalmaktan korkup bu yola girmeye çalışıcam sanırım önümüzdeki ay
Benim de son bi tane testim kaldı yarın sabah yapıp perşembe de kan vericem canımKızlar sabah idrar testi yaptım koyulaşmıştı.
Mesanemde cam batması gibi oluyordu arada farkettim hemen idrar vereyim dedim gerçekten de olmuşumdünden beri sürekli su içiyorum geçsin diye
nasılsın hamişim
hoşbuldum
Ovulasyon testi kullandım ben. Hemen her gün ilişki oldu. Sadece bir gün ara verdik.Kızlarr soruma kimse cevap vermedihamıle olan bayanlar size sorum olacak, ilişki durumunu nasıl ayarladınız kaç günde bir oldu? Ve yastık vs. tarzı taktikler kullandınız mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?