inşallah canımben de ilk kez randevu almak için arayınca duydum canım ama memnun da kaldım. bakalım sonuçları da alayım da hayırlısıyla. ama gebelik söz konusu olursa ilerleyen dönemde öncelikli tercihim orhan bey veya toygun bey olur sanırım. ovulasyona başlamışsın inşallah gelir bebek hemen
Canım daha yeni bitmedi mi adetin. Koyulaşır çizgin merak etmr. Sen hep aynı saatte yapıyorsun dimi ni de yapmadan 2-3 saat önce sıvı almamak lazımselam kızlar
ben 2 gündür ovulasyon testi yapıyorum henüz çok belirsiz 2. çizgim var
bakalım ovu testi uğurlu gelecek mi
selam kızlar
ben 2 gündür ovulasyon testi yapıyorum henüz çok belirsiz 2. çizgim var
bakalım ovu testi uğurlu gelecek mi
Kızlar kasıklarımda ağrı oluyor birazcık ara ara sızı girip çıkılor. Ama eğer hamileysem bile en çok 10 günlüktür :) Buda imkansız demii.
Canım benim adetime bir hafta kala çok kasık ağrım oldu ama tek taraflı. Adet ağrısına benzer bir ağrıydı. Adet günüm geçince ağrı falan kalmadı.
evet ben de onu bekliyorum canımMerhaba canım senin hesapladrığın tarihle uyacakmı bakalım ovulasyon testii. Bende bu ay olmazsa gelecek ay inşallah kullancam onlardan.
evet c.tesi bitti adetim tam olarak ben ptesi yapmaya başladım canımCanım daha yeni bitmedi mi adetin. Koyulaşır çizgin merak etmr. Sen hep aynı saatte yapıyorsun dimi ni de yapmadan 2-3 saat önce sıvı almamak lazım
geçen ay saydıın tüm belirtileri yaşadım ve iyice ikna olmuştum hamile olduğumaBirazda miğdem kazınıyo gibi. Aç değilim ama arada kaynıyo midem bazende acıkıyo anlamadımPopodanda belirti uydurmak istemiyorum ama ne bilim
evet ben de onu bekliyorum canım
henüz koyulaşma yok.. bu hafta izinliyim o nedenle saat 4 te yapıyorum.. 3. yapıcam
inş az da olsa koyulaşır
ve inş ikimiz de bu ay hamile kalırız meslektaşım
canım o ağlamayı bi de bana sor. zaten bunu yazıp derdime derman aramaya geldim buraya.Hormonlarım sapıttı yine çizgi filme ağlayasım varkitap okuyayım iyi gelir belki
Canım kötü günler yaşamışsın ama bak meleğin yine seninle.. O üzüntülere derman bu melek.. Ona odaklan,onunla konuş,onu sev.. Hareketlerini hissetmeye başlayınca vazgeçilmezin olacak başka hbişey düşünemeyeceksin.. Üzme kendinide,bebeğinide.. Sen henüz onu hissetmiyorsun ama o seni hissediyor bunu düşün.. Bunlar hep hormonlardan oluyorcanım o ağlamayı bi de bana sor. zaten bunu yazıp derdime derman aramaya geldim buraya.
kürtaj olalı 2 ay yeni oldu biliyosun. ben hala atlatamadım. eski grubum nisan annelerine bakıp bakıp ağlıyorum. olsa şimdi şöyle olurdu böyle olurdu cinsiyeti öğrenirdik şunu yapardım diyip diyip ağlıyorum. karnımdaki bebeğe haksızlık ediyorum onu da üzüyorum. sonra da onun için ağlıyorum. bu bebeği kimse daha bilmiyo. öncekini bilip de kürtajı bilmeyenler sorunca yine ağlıyorum. sürekli kaybettiğim bebeğime ağlıyorum deli gibi. ben nasıl toparlanıcam??
canım o ağlamayı bi de bana sor. zaten bunu yazıp derdime derman aramaya geldim buraya.
kürtaj olalı 2 ay yeni oldu biliyosun. ben hala atlatamadım. eski grubum nisan annelerine bakıp bakıp ağlıyorum. olsa şimdi şöyle olurdu böyle olurdu cinsiyeti öğrenirdik şunu yapardım diyip diyip ağlıyorum. karnımdaki bebeğe haksızlık ediyorum onu da üzüyorum. sonra da onun için ağlıyorum. bu bebeği kimse daha bilmiyo. öncekini bilip de kürtajı bilmeyenler sorunca yine ağlıyorum. sürekli kaybettiğim bebeğime ağlıyorum deli gibi. ben nasıl toparlanıcam??
Diyorum cumartesi hayırlısıyla kalp atışını duyarsak herşeyi unuturum diyorum. O benim ilacım olacak inşallah. Sağolasın canım benim. Üzdüysem hakkını helal etCanım kötü günler yaşamışsın ama bak meleğin yine seninle.. O üzüntülere derman bu melek.. Ona odaklan,onunla konuş,onu sev.. Hareketlerini hissetmeye başlayınca vazgeçilmezin olacak başka hbişey düşünemeyeceksin.. Üzme kendinide,bebeğinide.. Sen henüz onu hissetmiyorsun ama o seni hissediyor bunu düşün.. Bunlar hep hormonlardan oluyor
Canım ya evet nisan annelerine bakıp duruyorum hala. Beni en iyi sen anlıyorsun sağolasın. Temmuz annelerinde konu sahibi oldum. İnşallah nisan annelerine gidip ağlamayı keserim yakında. Geçeceğini bilmek bile rahatlattı beni :)Başta bende de o psikoloji vardı. Ocak ananelerine gidip bakıp duruyordum. Ama şimdi hiç öyle değilim. Zamanla ve geçiyor merak etme. Yeni anne grubunda daha çok vakit geçirmek iyi gelir canım.
Canım ya evet nisan annelerine bakıp duruyorum hala. Beni en iyi sen anlıyorsun sağolasın. Temmuz annelerinde konu sahibi oldum. İnşallah nisan annelerine gidip ağlamayı keserim yakında. Geçeceğini bilmek bile rahatlattı beni :)
Ayy çok güzel bi tesadüf olmuş:) oğlun gibi sağlıkla doğar sağlıkla büyür inşallah bebişim.rahatla canım benim artık. geçmiş geçmişte kalsın. onu şimdiye taşıyıp bugününü de ziyan etme. cumartesi günü sen bebişinin minik 'pıt pıt'larını duyup burada paylaşacaksın. aynı gün ben de smear sonucum temiz diye paylaşacağım. beraber sevinicez inşallah...
bu arada muhtemel doğum tarihin benim oğlumun doğum günü. hoş bir tesadüf olmuş. belki yüzünde minik bir tebessüm oluşturur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?