Yumurta akı gibi benimki canım. Bu arada az önce test Yaptım negatif. Beklemiyodum zaten pozitif Olmasını :)Benim adet bitiminden yumurtlamaya kadar hiç yoktu akıntım. Yumurtlamada başladı,sonrada bidaha bitmedi. Ama yumurtlamadaki akıntı gibi değil,beyaz krem gibi bişey
Biz de Orayı çok istiyoruz inşallah olur canım :)anladım insan eşiyle beraber gitmek istiyor hemen, Kayseriyi çok severim bi denizi eksik
teşekkür ederim :)
eşin de avukat mı yeşim siz neden gitmiyosunuz istanbuldan
Anasınıfı benimki canım. Yıl sonunda 60 puanım olacakkaç puanın var canım bir de sınıfçı mısın branş mı?
Benimki beyaz, ben bata kadar yapmıycam test. Eğer bat günü görmezsem kırmızıyı yaparım :)Yumurta akı gibi benimki canım. Bu arada az önce test Yaptım negatif. Beklemiyodum zaten pozitif Olmasını :)
Anasınıfı benimki canım. Yıl sonunda 60 puanım olacak
Yok canım eşim mühendis. onun işi burda,bende burda okudum evlendik fln derken kaldık burda. Eşimin iş değiştireceğini hiç sanmıyorum,burda gayet iyi bi yerde. Devlette olaydı iyiydi tayin isterdik :)[/QUOTE]eşin de avukat mı yeşim siz neden gitmiyosunuz istanbuldan
İnşallah vardır sende bebiş :)Benimki beyaz, ben bata kadar yapmıycam test. Eğer bat günü görmezsem kırmızıyı yaparım :)
Eşim de İngilizce öğretmeni 90 puan var onun da inşallah istediğimiz yer çıkar :)eşinin tayini çıkarsa senin çıkmama durumu olmaz ozaman yaa 60 da az değil ben türkçe öğretmeniyim 2 yıl önce 90 puanla tekirdağa geldim il dışıyla
Canım benim bebiştendir o Allah öyle yorgunluklar versin :)Nasılsınız kızlar ? Koltuğa yapıştım lütfen beni biri kazısın tüm enerjim alınmış gibi.
Anlamadım ki bende :)) bi gariplik oldu :) hamilelik takviminide sevsinleeer :))
ufacık şey nasıl bu kadar yoruyo beni anlamıyorum uyumuşum yineCanım benim bebiştendir o Allah öyle yorgunluklar versin :)
yumurtlamadan 9 gün sonra yapmıştım negatifti dediğim gibiyumurtlamadan sonra kaç gün geçince yaptırmıştın testi canım?
Oysa ki 0,4 mm'lik bi şey :)
ufacık şey nasıl bu kadar yoruyo beni anlamıyorum uyumuşum yine
Sadece 0,4 mm :))))Oysa ki 0,4 mm'lik bi şey :)
İnşallah canımmm,hepimizde olsunn inşallaaaah :)İnşallah vardır sende bebiş :)
yumurtlamadan 9 gün sonra yapmıştım negatifti dediğim gibi
kırmızı kart gormezsem eğer yine yaparım test, dünya ümit dünyasi
ufacık şey nasıl bu kadar yoruyo beni anlamıyorum uyumuşum yine
Oysa ki 0,4 mm'lik bi şey :)
ilk 3 ay ve son 3 ay böyle geçer kuzum arada da 3-6ayda dinlenirsin biraz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?