2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

kızlar merhaba bende sizler gibi agustosun 1i gibi başlıyorum inş tedaviye.biz istanbulda tedaviye baslıyoruz esmde sperm sayısı cok az yuzbınlerde yanı mecburi tup bebek.eşimin doktoru emre bakırcıoğlu onun kliniğinde süleyman tosun la devam edicem bende yolaa.sizler nerelerde baslıyosunuz tedaviye ve inş agustos biizim ayımızz olurrrrr:)
Bende istanbuldayım canım ist tüp bebek merkezine gidiyorum daha doğrusu gideceğim 28 yaşındayım 3 deneme olacak Allah'ın izniyle inş tutar ;) Ağustos ayı bizim ayımız olacak bu topik hamiş haberleriyle dolup taşacak inş ne güzel kocaman bir aile oluyoruz ;) Aramıza hoşgeldin hakkında Hayırlısı olsun canım

ben de süleyman tosuna gidicem canımm istediği bütün testlerimi yaptırdım cok sükür bişey cıkmadı agustos adetinle birlikte baslayalım deyincee acayip mutlu oldummmm:)

kiwicik kiwicik canım çok saol bugün kontrolüm vardı 6 tane yumurta varmış biri olgunlaşmış cuma günü onu alacaklar donduracaklar diğerlerini ziyan etmek istemediğim için ben onlarıda büyütüp alacaklar iki kere yumurta toplama işlemi olacak benim rahim iyileşinceee transfer olacak inşallah tabi allahım yüzüme baksın inşallah hepsi döllensin
Canim insallah hepsi de dollenir ). Allah yardimcin olsun

ben de süleyman tosuna gidicem canımm istediği bütün testlerimi yaptırdım cok sükür bişey cıkmadı agustos adetinle birlikte baslayalım deyincee acayip mutlu oldummmm:)
Ne güzel canim. Cok sükür bak hic bisey cikmamis. Ne mutlu. Hadi bakalim hakkinda hayirlisi canim benim

A azee13 canım başladım evet ama çok zormuş allah yardımcımız olsun benim yaş 35 gec evlendim 9 aylık evliyim erken menepoz riski varmı fsh 22,5 çıktı doktor hiç beklemeden tüp bebek dedi çıktık bir yola hayırlısı olsun hepimiz için inşalla
Canim gercekten zor. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Cocuk yapmak ne zormus megerse. Allahin mucizesi. Inslaalh hepimiz birgun bu mucizeyi yasariz.

Zaten artik bakmadan olmuyooo.. Cünkü masallah Agustos ailesi büyüyo :KK74:
Aynen valla :) Kizlar ben hic test yaptirmadim tup bebek icin.. Daha dogrusu 1ay kadar oncesinden yapılmıştı ona bakti doktor inofolic vermisti baska da bisey demedio_O hangi testleri yaptırdınız kizlar?

Aynen valla :) Kizlar ben hic test yaptirmadim tup bebek icin.. Daha dogrusu 1ay kadar oncesinden yapılmıştı ona bakti doktor inofolic vermisti baska da bisey demedio_O hangi testleri yaptırdınız kizlar?
hormon testleri,bulasıcık hastalık testleri ve en zoruydu benim için rahim filmi istedi doktorum...

Kizlaaarr iftara son 45 dk.. Tam sofradayken ezani beklerken birbirimize dua edelim mi :) benim adim rabia sizlerin isimlerini bilmiyorum simdilk ama rumuzlarinizla etcem:KK19: rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bebecikler nasip etsin hepimizeee:KK68:
Iyi fikir canim. Benim adim duygu
Hepiniz dualarimdasiniz

Back
X