• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

inşallah canım hayırlısı olsun

amin canım inşallah
benim sorunum 9 sene önce rahim filmimde tüplerim tıkalı çıkmıştı ama 5 ay önce tekrar çekttirdim Allahın hikmeti işte ikiside açık çıktı bi sorun yok fakat pko var bende ama adetlerim her ay düzenlidir ,insilün direnci çıktı ama asıl sorun eşimde morfoloji bozukluğu ve sperm azlığı
aslında ele alınacak çokta büyük sorun yok ama olmuyo işte .bu son tüp bebeğim çünkü her negatifte bir kez daha ölüyorum ve bu depresyon benim hayatımdan 2 yılımı alıyor kaderini değiştirmek için fazla ısrar etmemek lazım bence yani ben öyle düşünüyorum Allah bana böyle bir alın yazı yazmış çok ısrarcı olmamak lazım beterin beteri var yani bu benim dşüncem

benden kaliteli yumurta çok çıkmıyo toplam 28 tane felan yumurta çıkıyo ama gariptirki 2 tanesi 2. kalite çıkabiliyo 1. kalite bile değil nedense
hayırlısı artık inşallah tutar canım
Hakkımızda Hayırlısı olsun canım benim

inşallah canım kısmet ha bu arada ben bu ay sadece yumurta toplatıcam embriyoyu 2 yada 3 ay sonra koyucak doktor kendini toparla dedi şu an adetimi bekliyorum istanbuldada gelişmeleri yazarım inşallah vaktim olursa

Hakkinda hayirlisi olsun canim. Rabbim
Kalbine gönlüne göre versin.. Kalbini ferahlatsin.. Icini rahatlatsin. Hayirli saglikli evlatlar versin insallah. Herkesin imtihani farkli iste canim.. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun

Hakkinda hayirlisi olsun canim. Rabbim
Kalbine gönlüne göre versin.. Kalbini ferahlatsin.. Icini rahatlatsin. Hayirli saglikli evlatlar versin insallah. Herkesin imtihani farkli iste canim.. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun
ne güzel dua ettin aminnn kalbi güzel eminim yüzüde güzel arkadaşım benim sağol inşallah

:KK31::KK31:Burdayim ben de bu ay geç adet oldum ve planladigim gibi olmayacak maalesef eylüle sarkti benim tüp bebek isi nasip artik ya tutarsa diyip baslayacaz . Rabbim büyük baslayanlarin allah yardimcisi olsun güzel haberler versinler bizlere ins

Yipiiii kuzum hosgeldinnnn.. Eskler geri dönüs yapinca musmutlu oluyom beeeeen.. Olsun canim
Belki süpriz yapar kendiliginden gelir bebis.. Bellimi olur.. Bak gbakverdi gbakverdi ye öyle oldu burda.. Hakkinda hayirlisi :-) bize takilmaya devam ama heeee.. Birakmak yok ona göreee

:KK31::KK31:Burdayim ben de bu ay geç adet oldum ve planladigim gibi olmayacak maalesef eylüle sarkti benim tüp bebek isi nasip artik ya tutarsa diyip baslayacaz . Rabbim büyük baslayanlarin allah yardimcisi olsun güzel haberler versinler bizlere ins
aminnn
Evet sütyeeeen. Bizim motivasyon bayragimiz :-)
tamam o zaman :KK31:
Kuzucum bizim halay basi prensess38 prensess38 nirdeeeeee
:KK31:
kıslar benim koca meyve istiyo ben kaçar sizleri çok sevdim Allaha emanet olun hayırlı geceler :KK36:

Yeni gelenlerde hoSgeldiniz yavrucanlar... Tedaviye baslayanlar hayirli olsun insallah...
Transfer veya test gününü bana bildirin ilk sayfaya ekliyeyim sizleri..

Insallah bu topikteki herkes hamile kalir ve saglicakli evlatlarimiz olur kucagimiza almayi nasip etsin rabbim..
Beni ekleyebilirsin canım test gunüm ayn 14u

Back
X