• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Canim cok acele ettik zaten, ikimiz de cok sabirsiziz basindan beri:KK48:bir de her bunye cok farkli, benim bir arkadasimda 10.gunde negatif alip 12.gunde pozitifi gordu. Daha test gunune 3 gun var, bu arada artacak insallah hcgler:KK19:dualarim hepimizle:cool:
normalde pazar yapacaktım 9. gün. şimdi sütten ağzım yandı pazartesi mi baktırsam diyorum:-)

Kızlar bu arada merkez 1 torba ilaç yazmıştı. .Dr izinde olduğu için sağlık ocağında yazdiramamistim bugün gidip yazdırdım. .hepsini de yazdı Dr sağolsun 24.90 ödeyip geldim. .buarada Dr kortizon yazmış ne için kullanıldığını bilen var mi
Bende kullanıyorum ilacın adı dekort mu negatif sayı çok olunca veriliyor

Kiyamam ya. Ben de cok tutamiyorum idrari aslinda hatta transferden cikar cikmaz surgu istedim sonra ona da yapamadim, baktim aglicam 5 dk sonra bi daha istedim sonra her yeri batirip geri yolladim surguyu tabi o arada yapamamisim hic 5 dk sonra bir daha surgu istedim anca oyle kendime geldim:oops:esim de hemsire de gerizekali oldugumdan suphelendi kesin o ara:KK57::rolleyes:
Bende süngü istedim yap yap bitmiyo :)) hrmşireye dedim tasıcak bitmiyor bu :))

Back
X