2014 eylulde asilama seruveniyle baslayan(onceki klomen kullanmalarimi saymiyorum

tedavi surecimi ikinci bir asilamayla taclandirmistim kasim ayinda. Ogretmen oldugum icin yariyil tatilini degerlendirmek istemistim ama asilamadan sonra iki ay dinlenmemi.soylediler.kaldi bizim umutlar bahara derken mart ayinda tup bebek.haziranda dondurulmus oldu. Bu seferde yaz tatilini degerlendirmek istedim okuldannizin almak zor oldugu icin.bende temmuzda hastane degisriterek tekrar sifirdan tupe basladim ve ikizlerim benimle cok sukur. Sebep mi neydi. Yoktu. Tertemizdi hersey. Doktor bile.sasirmisti.demekki zamani sumdiymis. .eski doktoeuma donunce cok rahatlamistim. Adami cok seviyordum cunku

transferden sonrada iki gun yatip sinra kalktim. Daha oncede yazmistim. Bu bebekler kesinlikle dua bebegim baska hcbi aciklama bulamiyorum cunku. Oncekilerden hicbir farki yoktu tedavilerimin cnku. Kafaniz rahat olsun ve bolbol dua edin arkadaslar
Valla ne yazdim ne ettim bilmiyorumm okadar heyecanliyimki elleeim titriyir. Saclalamissamda affola.
Bu arada cumanin mubarekligine cok inaniyorum. opumda cuma yapildi.Ilk sonucmda cumaydi.ilk seslerni duyusum onlari ilk gorusumde cuma oldu cok sukur