- 27 Kasım 2014
- 367
- 468
- 303
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #6.781
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah kırkbir kere maşallah darısı bizlerin başına insallahEki Görüntüle 1619743 Eki Görüntüle 1619743 Kizlaarrr bakinn
Ay ay muhteseemmEki Görüntüle 1619743 Eki Görüntüle 1619743 Kizlaarrr bakinn
Harikaaaaa
Amin canimm dualrimdasiniz hepinizzMaşallah kırkbir kere maşallah darısı bizlerin başına insallah
Amincanimm inss darisi seninkilere onlarinda ilk vesikaliklarini goruruz insss doktor yine hakli ciktii iki tane wallaAy ay muhteseemmsaglikla gelsin insallah kuzucuklarin
![]()
Canim cok belliydi zaten ohhh. Kalp atislarini da duydun mu tamamdirAmincanimm inss darisi seninkilere onlarinda ilk vesikaliklarini goruruz insss doktor yine hakli ciktii iki tane walla
hrkese gunaydin.konu yoneticiligi bana gecmis.aksam listemizi en bas sayfaya koyacgim
maşallah Allah tamamına erdirsin rabbim kucağına almayıda nasip eder sağlıklı bir gebelik yaşarsın inşallahEki Görüntüle 1619743 Eki Görüntüle 1619743 Kizlaarrr bakinn
kıs sabahın köründe dr yemi gittinEki Görüntüle 1619743 Eki Görüntüle 1619743 Kizlaarrr bakinn
Amaaa cokkk guzelll cok duygulandim maşallah bebislereEki Görüntüle 1619743 Eki Görüntüle 1619743 Kizlaarrr bakinn
kaçıncı günündü canım kan verdinmiydi sen ayyy valla karıştırıyorum hamiş çokya maşallahKizlar bu arada idrar testinden korkmayin, arkadasinizi ornek alin
Not: hepsini tam 15 dk sonra cektim, bekleyince baya koyulasiyorlar aldatici oluyor..
Canim bugun 9.gunum, 7'de vermistim kan, 69 cikmistikaçıncı günündü canım kan verdinmiydi sen ayyy valla karıştırıyorum hamiş çokya maşallah
Oh oh ne güzel bayagi koyu bugün bende alıp yapcam hatta ahdim Var eve seri yapcam, az koyu ,koyu,çok koyu diyeKizlar bu arada idrar testinden korkmayin, arkadasinizi ornek alin
Not: hepsini tam 15 dk sonra cektim, bekleyince baya koyulasiyorlar aldatici oluyor..
Kese de degil kiz keselerayy orda bi kese gordum masallahhhhhhh
Ay hele bennn hic sormaa herseye agliorimm doktor ilk vesikaliklari dedi orda bi gulmusumm ama cok guzel bisey allahim tum isteyenlere nasip etsiinnAmaaa cokkk guzelll cok duygulandim maşallah bebislere
(Ne kadar duygusal oldum ki ben )