• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

kızlar bulantınız varmı ben çok fenayım özellikle 3 gündür doğru düzgün bişiy yiyemiyorum çoğu şeyden de tiksindim...

gitmedim canim daha persembe cagirdilar. benim ilk degerim 11. gün yaptigim ilk testte degerim 22 ydi gec tutunma olmus dedi sanirim o yüzden bu kadar gec kaldim ama catliyorum bebisimi yada bebislerimi bir görsem duysam...
görürsün inşallah. ben de merak ediyorum bıdıkları. ama olsun pozitifi beklemek daha zordu. bu onun yanında hiçbişii :anneadayı: inşallah sağlıklı olsunlar da bekleriz. :KK69:

Canlariiim..simdi geldim doktordan, gordum minnosumuuuu..haftaya da kalp atisini duycam insallah. Dra tup bebek oldugunu soylemedim arada cok ortak tanidik var diye, adam direk opu gununu soyledi yumurtlama gunu olarak, doguma da 9 mayis dedi kuzular..bir de sag yumurtaligimda koca koca kistler var. oh rahatladim canlarim, darisi hepimize & kalp atislarina insallah:KK200:
Allah tamamına erdirsin inşallah canım.

Back
X