• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Of ya Alinti yapamadim bi turlu. :110:@kivicik S Serpil2630 arydsm arydsm ne yapalim yas geldi 30a. Tabi her yas guzel. erken evlenmeyi ben de isterdim ama universite is guc derken 28de evlendim. Ne yapalim artik kabullencegiz kizlar. :KK70:

Olsun canim. Gec olsun güc olmasin. Nasip meselesi bu.... Bosver herseyde bi hayir vardir. Mutluyuzki elhamdulillah eslerimizle cocuk istiyoruz Allahtan... Ne mutlu bize... Hamd olsun

Sen daha çiçeği burnunda evlisin:) önemli olan ruhumuz genç olsun Hep. Her yaşın tadını çıkararak dolu dolu yaşamak nasip olsun. Huzurumuz sağlığımız çocuğumuz olsun yeter..
Amin canim
Aynen öyleeee

Of ya Alinti yapamadim bi turlu. :110:@kivicik S Serpil2630 arydsm arydsm ne yapalim yas geldi 30a. Tabi her yas guzel. erken evlenmeyi ben de isterdim ama universite is guc derken 28de evlendim. Ne yapalim artik kabullencegiz kizlar. :KK70:
A azee13 benimde aynı canım geç evlendim iş güç hayat kavgası derken geciktirdik evliliği hayırlısı böyleymiş:)

Back
X