• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Nasil sanirim..histereskopi olcaksa ac gitmen lazim..hadi inşallah sasmaz senin adet tarihin. .inşallah hersey olumlu gider pozitif sonuc olur..
Amin sagolasin canim. 3 agustosta gorusecegiz. Ondan once ara dedi. Ya o gun ya da ertesi gun olur diye tahmin ediyirum. Sen oldun mu histereskopi. Anestezi oluyir mu. Aci verir mi. Korktum azicik :KK17:

Amin sagolasin canim. 3 agustosta gorusecegiz. Ondan once ara dedi. Ya o gun ya da ertesi gun olur diye tahmin ediyirum. Sen oldun mu histereskopi. Anestezi oluyir mu. Aci verir mi. Korktum azicik :KK17:
Evet oldum..hic korkma aci falan yok..uyuyorsun uyaniyorsun o kadar..narkoz veriyorlar cnm..yumurta toplamada anestezi oluyo o daha rahat..narkoz biraz daha cok oluyo galiba..isde onu atmak azcik ugrastiriyor..yani bende oyle oldu..iftifra ede ede attim..midem bulandi..sonrada hafif kasiklarim agridi..

Evet oldum..hic korkma aci falan yok..uyuyorsun uyaniyorsun o kadar..narkoz veriyorlar cnm..yumurta toplamada anestezi oluyo o daha rahat..narkoz biraz daha cok oluyo galiba..isde onu atmak azcik ugrastiriyor..yani bende oyle oldu..iftifra ede ede attim..midem bulandi..sonrada hafif kasiklarim agridi..
Sagol canimm. Laparoskopi olmustum ve onda narkozu cook zor atmistim. Desene daha narkozla cok isimiz var. Insallah hayirlisi ile atlatiriz yaa. o_Oo_O

bu arada kizlar dün adetim geldi cok sükür ilaca gerek kalmadan :-) insan bu kadar mi sevinir adet gelince :-)

A azee13 yetistim kiz sana :-)

Simdi yardiminiza ihtiyacim var..
Sizce dogum kontrol hapina basliyaYim mi? Vaktinde adet görmek icin yoksa baslamiyayim mi? Akil verin bana :110:
hadi gözün aydın gelmiş senin zilli benim ki de yolda galıba kasık ağrım var doktor kullan dedi ya kullan bence canım stres yapma gecikmesin adetin :)

Kızlar değerim katlanmış ilk degerım 100.09 du bugunku test sonucum 221.7 katlanmıs ikiz olabılır mı ya onu kafama taktım suan ben bu degerlerden anlayan varmı aranızda :) hemşire belli olmaz ama tek gibi dedi.
Ay ne güzel cnm..ikuz olmasi icin sanirim daha cok yuksek cikmasi lazim..ay bosver sinuc guzelya..tebrik ederim cnm..

Kızlar pazar günü Modanisadan elbise aldım ozellikle de sordum carsamba memlekete gitcez elime ulaşır mi diye. Evet en gec ennn gec carsamba gelir dediler. Gerci onlar gonderdi tamamen kargonun hatası bundan sonrası..Simdi ne gelen var ne giden. Aradim subeyi açmadı bi de gerizekalilar. Çağrı merkezini aradim onlar ulaştılar subeye.. Daha dağıtıma çıkmamış pasa hazretleri. Gidip kendim alacakmisim:KK57: sinir oldum valla yaa:KK62:3.kez ayni hatayi yapar mi bi kargo:KK20:
bazı kargolar adamı çileden çıkartıyorlar valla canım allah yardımcın olsun

Back
X